Görüş Bildir
Haberler
27 Mart'ta Doğanların Burç Özellikleri Neler? 27 Mart Tarihinde Doğan Ünlüler Kimler, Hangi Burç?

27 Mart'ta Doğanların Burç Özellikleri Neler? 27 Mart Tarihinde Doğan Ünlüler Kimler, Hangi Burç?

Burçlar, insanların doğumu sırasında Güneş'in gökyüzünde hangi pozisyona sahip olduğunu gösteren bir sembolik ifadedir. 12 tane burç vardır. Burçlar tarihlere göre değişkenlik gösterir. Her ay gibi Mart ayında doğanların da burcu sıkça aranır. Astrolojiye göre 27 Mart tarihinde doğmuş olanlar özgür ruhlu ve doğuştan sanatçıdır. Peki 27 Mart tarihinde doğan ünlüler kim, hangi burcun özelliklerini taşıyorlar? Sizin için o ünlülerin doğum tarihleri ve burçlarını derledik. İşte 27 Mart'ta doğan ünlüler ve burçları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer siz de burçlar konusunda meraklıysanız doğru yerindesiniz. Kişilik analizlerinin vazgeçilmezi olan burçlar sayesinde karşınızdaki kişinin genel özelliklerini bilmeniz mümkün. Astrolojiye ilgisi olan herkes, kendi burç özelliklerinin yanı sıra sevdikleri ünlülerin burç özelliklerini de araştırıyor. 27 Mart doğumlu erkek ünlüler ve 27 Mart  doğumlu kadın ünlüler herkesin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Şimdi sizlerle 27 Mart tarihinde doğan ve koç burcu olan ünlüleri paylaşacağız.

Koç Burcu Özellikleri

Koç Burcu Özellikleri

Koç, Burçlar kuşağının ilk burcudur. Hareketli ve enerjik oluşları ile tanınırlar. Ben egoları çok fazla gelişmiştir. BEN, onların aynası olmuştur adeta. Bu burçta doğanlar çok pratiktirler. Olaylar karşısında coşkularını gizleyemezler. Yaşam yolunda canlılıklarını ve atılganlıklarını yitirmeden heyecanla ilerlerler. Merak ettikleri konularda olabildiğince yaratıcılardır. Amaçları doğrultusunda ilerlerken, kendilerini eylemleri ile kanıtlamak isterler. Eğer Koç'lar girişimde bulunacakları zaman izleyecekleri rotayı ayrıntıları ile planlarsa, enerjik yapılarının da yardımı ile daha da üretken olabilirler. Bencilliklerinden kaynaklanan sabırsızlıkları ve söz dinlemez yaratılışları yüzünden zaman zaman güç durumlara düştükleri de olur. Böyle anlarda başladıkları işlerini sonuçlandırmadan bırakırlar. Konuşmaları abartılıdır, bazen gerçekleri değiştirerek anlatırlar. Kavrama yetenekleri fazla olan Koç'lar yaşam sahnesinin başrolünde olmayı tercih ederler. Aşırı kıskanç ve bağımsızlıklarına düşkün olurlar.

İşte ünlü koç burcu gerçekleri ve ünlüleri...

Koç Burcu - 21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu - 21 Mart - 20 Nisan
  • Grup: Ateş/erkeksi/değişken

  • Yönetici Gezegen: Mars

  • Renk: Ateş kırmızı, nar çiçeği

  • Uğurlu Taş: Pırlanta, yakut, ametist, demir

  • Şanslı Sayı: 9

  • Şanslı Gün: Salı

  • Karşıt BurçTerazi

  • Şehirler: Floransa, Verona, Marsilya, Birminghom, Saragosa

  • Metal: Demir

  • Çiçekler: Lale, gelincik, renkli sardunya, hanımeli

  • Ağaçlar: Kara çam, servi, ak diken

Koç Burcu Kadını

Koç Burcu Kadını

İhtiyatsız, coşkulu ve dik kafalı olan siz Koç kadınları için yaşam göründüğü kadar kolay değildir. Tutkulu ve idealist yapınızı her zaman vurgulayacak bir yaşam biçimini benimserken, himayeci ve korumacı içgüdünüzü ön plana çıkaran bir eş arar, size kafa tutacak bir sevgilinin özlemini duyarsınız. İlişkilerinizde son derece kıskanç bir yapı sergilersiniz. Tutkularınız derin, hisleriniz içtendir. Erkeğinizin iyi ve kötü gününde daima yanında oluşunuz, sizi ideal bir iş yapar. Yaşamınızda çocuklarınızın önemi çok büyüktür. Onlarla iyi geçinir ve onlara büyülü bir dünya yaratırsınız. Diğer annelere göre tek farkınız, her ağladıklarında koşup kucağınıza almayacak kadar onları onurlu bir kişilik kazandırma savaşı vermenizdir.

Koç Burcu Erkeği

Koç Burcu Erkeği

Bu kişiler oldukça çekici ve etkileyicidirler. Otoriterdirler. İstekleri gerçekleştirme konusunda engel tanımazlar. Aynı zamanda cüretkardırlar. Karşı tarafı avlaması gereken bir av olarak görürler. Bir Koç’la ilişki yaşamak o kadar kolay değildir. Eğer uzun süreli bir beraberlik planlıyorsanız, her an her şeye hazır olmalısınız. Heyecanlı ve meydan okuyan bir kişilikleri vardır. Yaşamlarında ikinci olmaktan nefret ettikleri için de, beraberliklerine kendi damgalarını vuran Koç’ların yanında olmak bile başlı başına bir olaydır. Birlikte oldukları kişiyi nefessiz bırakacak kadar hareketlidirler. Disipline gelemeyen araştırmacı ruhlarının derinliklerinde, onlara eşlik edecek bir sevgiliye gereksinim duyarlar ve yaşamlarında duygularıyla yarışırlar. Bağımsız kişiliklerinin sürekli sevgi ile beslenmeye ihtiyaçları vardır. Aşkta zafere ulaşmak isterler. Daha genç yaşlarda kafasındaki kişinin tipi ve kişiliğini şekillendirmiştir. Kıskançlık, onun duygularını besleyeceği için, bu özelliklerinden sıyrılmalarını beklememelisiniz. Gururludur ve kırıldığı zaman kolay affetmez. Sürekli övgüye ve takdir edilmeye ihtiyaç duyarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kartal Tibet - 27 Mart 1939

Kartal Tibet - 27 Mart 1939

Atilla Saral - 27 Mart 1963

Atilla Saral - 27 Mart 1963

Quentin Tarantino - 27 Mart 1963

Quentin Tarantino - 27 Mart 1963

Elizabeth Mitchell - 27 Mart 1970

Elizabeth Mitchell - 27 Mart 1970

Diğer Tarihlerde Doğan Koç Burcu Bazı Ünlülerimiz

Diğer Tarihlerde Doğan Koç Burcu Bazı Ünlülerimiz
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pelin Akil - 17 Nisan 1986

Pelin Akil - 17 Nisan 1986

Batuhan Mutlugil - 8 Nisan 1974

Batuhan Mutlugil - 8 Nisan 1974

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın