Görüş Bildir
Haberler
27 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

27 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
28.03.2017 - 12:12

Yeniay Koç burcunda yükseliyor. Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken sezgilerimiz ön planda ve maneviyatımız daha güçlü. 

Bakalım yıldızlar 27 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Yeniay bugün senin burcunda Sevgili Koç! Baharı da karşıladığımıza göre. senin için yepyeni başlangıçlar yapma zamanı geldi çattı. Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken sezgilerinle hareket edebilirsin. Bugün hem üretkenliğin üstünde hem de pek bir anlayışlısın. Bu sakinliğini koruyup, verimli bir gün geçirmek için stresli ortamlardan uzak durmalısın.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Bugün akşam saatlerinde yalnız kalmak isteyebilirsin Sevgili Boğa!  Yeniay Koç burcunda ve seni hassaslaştırıyor. Mars-Neptün altmışlık açısı gerçekleşirken ısrarcı tutumlardan uzaklaşıp, her şeyi oluruna bırakman mümkün. Gelecek hedeflerin konusunda sorumluluklarının arttığını fark edebilirsin. Hepsine yetecek kadar enerjin olduğuna eminiz.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Yeniay Koç burcunda ve sosyal yaşamında yepyeni başlangıçlar yapabilecek o enerjiyi sana veriyor. Bugün tanıştığın insanlar sana hiç ummadığın yollar açabilir, yepyeni fikirler için sana ilham verebilirler. Bugünlerde şöyle bir arkana yaslanıp hayatı seyretmek istiyorsun diyebiliriz. Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken sen de hepimiz gibi sezgilerinle hareket etmekten ve hayatı biraz oluruna bırakmaktan yanasın Sevgili İkizler!

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Yeniay Koç burcunda ve senin kariyer evini aydınlatıyor. Bugünlerde iş yerinde sorumlulukların artabilir ya da kariyerin konusunda kafa yorup kendine yeni yollar belirleyebilirsin. Sosyal yaşamın açısından gayet olumlu bir gün olacak. Uzun zamandır risk almaya pek bir isteklisin Sevgili Yengeç! Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken sezgilerinle hareket etmek sana huzur verecek.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Koç burcundaki Yeniay seni yeni şeyler öğrenmeye ve yeni yerler görmeye davet ediyor. Farkındalığın artabilir ve bu durum dünya görüşünde büyük değişimlerin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken iyi niyetin ve hoşgörün 2 katına çıkıyor. Halletmen gereken birçok işle uğraşırken sağlığını ihmal etmediğinden emin ol Sevgili Aslan!

Başak Burcu Günlük Yorum

Yeniay Koç burcunda ve ilişkilerin gündeme oturabilir Sevgili Başak! Hem maddi hem de manevi borçları ödemenin zamanı geldi diyebiliriz. Çünkü maddi açıdan önünü görmen gerekiyor ve ruhsal olarak ancak böyle iyileşeceksin, öyle değil mi? Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken hiçbir şeyi zorlamadan, sezgilerinle hareket etmeni öneriyoruz.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Bugün kendini derin konuşmaların içinde bulabilirsin ve ilişkilerinde yepyeni başlangıçlar yaşanabilir. Uzun süredir beklediğin o yeni dönem başlıyor bize sorarsan. Yeniay Koç burcunda ve sen hem öğrenmeye hem de gelişmeye açıksın. Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken sosyal ortamlarda çok iddialı davranmadığından emin olmalısın.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Bugün Yeniay Koç burcunda ve ilkbaharla birlikte kendini yeniden doğuyor gibi hissediyorsun Sevgili Akrep! Uzun zamandır içine dert olan kötü bir alışkanlığını geride bırakmak için doğru bir dönemdesin. İlişkilerinde halletmek istediğin meseleleri çözmek her zamankinden daha kolay olabilir. Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken hepimiz daha hoşgörülü ve anlayışlıyız ne de olsa.

Yay Burcu Günlük Yorum

Koç burcundaki Yeniay sayesinde uzun zamandır yokluğunu hissettiğin tutku ve bir tutam hırs kapında! Son günlerdeki başarıların ya da ilerlemelerin için kendini yeterince tebrik ettiğinden emin misin? Kendine vakit ayırmalı ve hakkını vermelisin Sevgili Yay! Bugün sandığından çok daha fazla işi halledebilir ve akşam saatlerinde eğlenmeye vakit ayırabilirsin.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Pek nostaljik olduğunu söyleyemeyiz ama bugün geçmiş hakkında biraz duygusal olabilirsin. Eski alışkanlıkların ve geçmişin sayesinde günümüzle bağlantı kurman mümkün Sevgili Oğlak! Herhangi bir durumda istemeden ısrarcı davranman mümkün bu yüzden dikkatli olmalısın. Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken hepimiz gibi senin de oluruna bırakman gerek.

Kova Burcu Günlük Yorum

Bazı şeyler planladığın gibi gitmemiş olabilir ancak yepyeni başlangıçlar için mükemmel bir zamandayız Sevgili Kova! Bilmelisin ki; umutsuzluğa kapılmak ve hayatı oluruna bırakmak aynı şeyler değil. Belirsizlikler seni yavaşlatıyor olabilir ama bu yüzden tüm inancını kaybetmemelisin. Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken hızlı davranmak yerine minik ve emin adımlar atmamız gerek.

Balık Burcu Günlük Yorum

Yeniay Koç burcunda ve bugün aklını meşgul eden meseleleri masaya yatırıp, gözden geçirmeye uygun. Mars-Neptün altmışlık açısı meydana gelirken şartlar biraz akışına bırakmanı gerektirebilir. Kontrolü yeniden eline almak üzere bir kenara koymak sana iyi gelecek. Bu arada ilgi alanına girmediğini biliyoruz ama biz söylemekle yükümlüyüz: Maddi konularda şöyle bir durup düşünmen ve harcamalarında dikkatli olman gerekebilir Sevgili Balık!

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın