Görüş Bildir
Haberler
Reyting Sonuçlarında Zirve Belli Oldu: Kalp Yarası ve Yasal Elma Çekişmesi

Reyting Sonuçlarında Zirve Belli Oldu: Kalp Yarası ve Yasal Elma Çekişmesi

Vatandaşlar, dün televizyonda takip ettikleri dizi ve filmlerin izlenme oranlarını gösteren reyting sonuçlarını öğrenmek istiyor. 27 Eylül reyting sonuçları, yetkili şirket tarafından AB ve TOTAL olarak açıklandı. Dün akşam ATV’de Kalp Yarası, FOX TV2’de Yasak Elma, TV8’de Masterchef Türkiye, Kanal D’de Çok Güzel Hareketler 2 gibi yapımlar yer aldı. Ayrıca televizyonların gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert ve Esra Erol’da adlı yapımlarda listede kendine yer buldu. İşte 27 Eylül reyting sonuçları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Reyting sonuçları belli oldu?’ sorusuna cevap arayan vatandaşlar, izledikleri yapımların reytinglerini araştırıyor. Reytingler, yetkili şirket tarafından her gün AB ve Total’de açıklanıyor. Vatandaşlar, takip ettikleri dizilerin izleneme oranlarını bu şekilde öğrenebiliyor.

SON DAKİKA 28 EYLÜL REYTİNG SONUÇLARI

28 Eylül reyting sonuçlarına göre, dün akşam Total izleyici grubunda en çok izlenen yapım ATV’de yayınlanan Kalp Yarası oldu. İkinci sırada ise yine ATV’de yayınlanan Esra Erol’da, üçüncü sırada da FOX’un iddialı yapımı Yasak Elma oldu.

AB izlenme grubunda ise, TV8’dedeki Masterchef birinci, Fox Ana Haber ikinci, Yasak Elma üçüncü oldu.

Total’de En Çok İzlenen İlk 10 Yapım

Total’de En Çok İzlenen İlk 10 Yapım

AB’de En Çok İzlenen İlk 10 Yapım

AB’de En Çok İzlenen İlk 10 Yapım
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın