Görüş Bildir
Haberler
26 Mayıs Yay Burcunda Ay Tutulması: Yalan ve Yanlış Ter Döküyor, Biz Gerçeklerle Yola Çıkıyoruz!

26 Mayıs Yay Burcunda Ay Tutulması: Yalan ve Yanlış Ter Döküyor, Biz Gerçeklerle Yola Çıkıyoruz!

zeynepanlatsin
24.05.2021 - 11:16 Son Güncelleme: 24.05.2021 - 11:40

Tutulmalar desibeli yüksek dolunay etkisi taşırlar, yani bünyelerinde bir sonlanma, netleşme, final, tamamlanma enerjisi vardır, flu görüntüler netleşir, doğru bildiklerimiz aslıyla yer değiştirir, yanımıza gerçek kalır, günün sonunda da önemli olan zaten gerçektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

26 Mayıs’ta Yay burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor ve geçmişimizden gelen kör inançlarımızı, bizi geçmişe hapseden tüm bildiklerimizi, kalıp düşünceleri bırakıp, öğrendiklerimizle birlikte ileriye, gerçeğe, doğruya gitmek için heveslendiriyor.

Tutulma  Güney Ay Düğümü yönünde gerçekleşiyor, bize “geçmişinden öğrendiklerini heybene koy ama yeni yoluna ilerle” demekte. Geçmişin bize zincirlerle bağlı, ağrıtan ama bırakmadığımız yüklerini, bir türlü kopamadığımız kör inançlarımızı, vadesi dolduğunu bilsek de yeşertmek için suladığımız umutlarımızı ve “ben biliyorum, bu böyle” diye büyük kibirlerle savunduklarımızı öyle ya da böyle sonlandıracak.

Aslı olmayan birçok bilginin gerçek olmadığını söyleyecek, kandıranlara ağır bedeller ödetecek.

Zira tutulma anında iki kudretli sabit yıldız Antares ve Aldeberan kozlarını paylaşıyor, elindeki gücü yanlış kullananlar için çok ağır bedeller, ahlaklı ve dürüstler için ise ödüller kapıda. Şayet bizzat kendimizi ısrar kıyamet kandırmaya devam ettiğimiz konular varsa, dolunayın ışığıyla ortaya çıkararak sudan çıkmış balığa dönmemize sebep olacak, istiyor ki artık gerçekler ortaya dökülsün, kimse kimseyi kandırmasın. Çünkü bu tutulma en güzel ödüllerini heybesinde “iyi niyet, temiz kalp ve ahlak” taşıyanlara saklıyor.

Tutulmaya Balık burcuna yeni geçmiş olan Jüpiter’in kare açısı var, yaşayacaklarımızın görünürlüğü epey büyük, olduğu gibi değil büyüteç ardından görünecek.

Öte yandan Balık’ın eşsiz ve karşılık beklemeyen merhameti ve şifasıyla yenilenelim istiyor, şayet canımız yandıysa iyileştirmeye çok hazır.

Merkür Venüs tutulma anında kavuşumda, bol bol güzel sözlerin, romantik cümlelerin, aşk tekliflerinin olacağını söylemekte bize, ancak Neptün bu kavuşuma sert bir açı göndermekte, “dikkat” diyor “her güzel söze, her tatlı dile hemen kanma.”

Ardını kollamadan, gerçekliğini sorgulamadan, körü körüne inanılan cümleler günün sonunda bizi hayal kırıklığıyla baş başa da bırakabilir. Şayet ortada gerçekten iyi niyet var ise sınavı geçmekle kalmaz, ödülünü de nasiplenir. Dediğim gibi, bu tutulma ödülünü “ahlaklı” olana, iyi niyet elçilerine ve kendi gerçeğini bilmek isteyene arka çıkarak veriyor.

Tutulma haritasının yükseleni Başak, diyor ki araştır, detayına in ve her şeyden öte mütevazı ol, kibrin tuzağına düşme. Yöneticisi Merkür İkizler burcunda güçlü; bilgi, söz, gerçek kutsaldır, öğrenmek için sor demekte.

Bu tutulmada biz de kendimizle ilgili birçok gerçeği öğrenebiliriz, düştüğümüz ikilemlerden çıkmak için ruhumuza sorular yöneltebiliriz, cevabını muhakkak alacağımız bir tutulma bu, çünkü temelde “bilgi ve gerçeğin peşinde olan” İkizler – Yay aksında. Kendi gerçeğimizi de sorgulayarak bulabilmenin yollarını gösterecek bize. Bunun için de kendimize dönmeye, geçmişimizle barışıp geleceğimiz için adım atmaya ve duyacağımız cevaplara gönüllü olmaya ihtiyacımız var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yay Burcunda Ay Tutulması mini öyküsü @zeynepanlatsin hesabında! Gökyüzünde bizi bekleyen tüm özel günler için takipte kal!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Biraztuhafbiri

Ben bunu neden siyasete yordum şimdi. İyice paranoyak oldum. Şimdi ülke gündeminde 26 Mayısta büyük olaylar mı olacak