Görüş Bildir
Haberler
26 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

26 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
27.03.2017 - 11:36

Mantığın ve iletişimin gezegeni Merkür, yeniliğin ve değişimin gezegeni olan Uranüs ile kavuşuyor, hem de Koç burcunda. Yaratıcı ve yenilikçi fikirlerimiz var, kendimizi özgürce ifade edebiliriz.

Bakalım yıldızlar 26 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Bugünün gücünü en başından itibaren fark edebilirsin Sevgili Koç! Çünkü mantığın ve iletişimin gezegeni Merkür, yeniliğin ve değişimin gezegeni olan Uranüs ile senin burcunda kavuşuyor. Yaşayacağın büyük değişimler yolda diyebiliriz. Bize kalırsa, yaşanacak değişimleri zorlaştırmak yerine onların bir parçası olmalısın.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Balık burcundaki Ay bugün seni pek bir sosyal hale getiriyor. Sezgilerinin ortaya çıkardığı şeyleri görmezden gelmemelisin Sevgili Boğa! Yeni bilgiler ve yeni düşünceler yolda. Hazır Merkür-Uranüs kavuşması varken yaratıcılığını ortaya koymak sana iyi gelecek.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Beklemediğin bazı görüşmeler gerçekleştirebilir ya da seni heyecanlandıracak karşılaşmalar yaşayabilirsin. Merkür ve Uranüs kavuşurken kimlerle görüştüğüne dikkat etmelisin Sevgili İkizler! Ne de olsa bugün duygu ve düşünceleri bir süre saklamak bile fazlasıyla zor. Bugün ailenle vakit geçirmek sana çok iyi gelecek.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Ay, Balık burcunda ve senin monotonlaşan günlerini değiştirmekte kararlı Sevgili Yengeç! Aslında Merkür-Uranüs kavuşması da yenilikler ve değişimler için uygun bir zaman yaratıyor diyebiliriz. Uzun vadeli hedeflerin konusunda bazı değişiklikler olabilir ve adım atmakta zorlanabilirsin. Bize soracak olursan, bir süre  akışına bırakıp, olayların o akışına da dahil olmayı denemelisin.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Bugün yenilikçi fikirlerin sayesinde, ortaya pek yaratıcı işler çıkarabilirsin. Ay halen daha Balık burcunda ve ruhsal açıdan yoğun bir gün yaşatıyor. Merkür-Uranüs kavuşması sayesinde, çok keyif alacağın derin konuşmalar gerçekleştirebilirsin Sevgili Aslan! Ancak her zaman haklı olamayacağımızı kendine mutlaka hatırlatmalı ve uzlaşma yoluna gitmelisin.

Başak Burcu Günlük Yorum

Ay Balık burcunda ve senin ilişki evini aydınlatıyor Sevgili Başak! Karşındaki insanları her zamankinden daha fazla dinleyebilir ve onları daha iyi anlayabilirsin. Duygusal yönden daha verici olduğunu söyleyebiliriz. Bu durumun  ve Merkür-Uranüs kavuşması bir araya gelince ilişkilerinde bazı olumlu değişimler yaşanması kaçınılmaz.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Ay Balık burcundayken seni günlük hayatını düzene sokmaya davet ediyor. Kötü alışkanlıklarından uzaklaşabilir ve yaratıcılığını perçinleyecek bazı uğraşlar edinebilirsin. Müjdemizi isteriz Sevgili Terazi: İkili ilişkiler konusunda beklemediğin kadar güzel gelişmeler olacak bize kalırsa!

Akrep Burcu Günlük Yorum

Ay Balık burcunda ve yaratıcılığına yaratıcılık katıyor adeta. Merkür-Uranüs kavuşması da bir yandan değişimin yolunu açıyor Sevgili Akrep! Nasıl daha sağlıklı, daha düzenli yaşayacağını keşfedecek ve uygulamaya koyacaksın. Sonrasında üzülmemek için, ikili ilişkilerinde fazla hayalperest olmaktan kaçınmalısın.

Yay Burcu Günlük Yorum

Balık burcundaki Ay sayesinde pek bir evcimensin, varsa yoksa ailen-evin diyebiliriz. Hazır Merkür-Uranüs kavuşması varken hem ailenle hem arkadaşlarınla duygu ve düşüncelerini paylaşmak sana iyi gelecektir. Beklediğin olumlu değişimler yolda, tek yapman gereken duygusal açıdan biraz daha sabırlı olmak Sevgili Yay!

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Ay Balık burcunda ve çevrendeki insanlarla iletişim halindesin. Bazı değişiklikler konusunda fazlasıyla sabırlı olduğun kesin. Yakın gelecekteki bazı olumlu değişimlerin yolunu şimdiden açıyorsun diyebiliriz Sevgili Oğlak! Merkür ve Uranüs kavuşurken aklından geçen yaratıcı ve yenilikçi fikirleri gönlünce ifade edebileceksin. İlginç teklifler ve güzel haberler yolda.

Kova Burcu Günlük Yorum

Merkür-Uranüs kavuşması senin için iletişimi kolaylaştırıyor ve çevrendekiler tarafından anlaşıldığını düşünüyorsun. Yaratıcılığını ve farklı fikirlerini ortaya koymaya hazırsın diyebiliriz Sevgili Kova! Son günlerde etrafını saran aşırı bir duygusallık varsa, ondan kurtulman gerek. Bu arada harcamaların konusunda dikkatli ol lütfen.

Balık Burcu Günlük Yorum

Ay halen daha senin burcunda ve kişisel meselelerin üzerine kafa yorabilirsin. Kafandaki yaratıcı fikirler ve yenilikçi planlar senin bir çocuk gibi heyecanlanmana sebep oluyor Sevgili Balık! Ancak onları hayata geçirmek için biraz daha zamana ihtiyacın var. İletişimin kalitesini artıran Merkür-Uranüs kavuşması sayesinde insanları ikna ederek bazı işlerini yoluna koyman mümkün. Bugün öyle ılımlısın ki, sevdiklerinle vakit geçirmek seni mutlu etmeye yetecek.

Günlük takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın