Görüş Bildir
Haberler
25 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

25 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
26.03.2017 - 14:08

Ay bugün Balık burcunda ve gerilemekte olan Venüs, Güneş ile kavuşuyor. İlişkilerimiz gündemde ve hepimiz daha uzlaşmacı hale geliyoruz.

Bakalım yıldızlar 25 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Bugün hiçbir şeyle yüzleşmekten korkumuyorsun Sevgili Koç! Hatta doğru şartları sağlayabilirsen her türlü tartışmaya karşı isteklisin diyebiliriz. Tabii tartışacak konular olmasaydı daha mutlu olabilirdin ona lafımız yok. Bugün gerilemekte olan Venüs ve Güneş kavuşurken senin anlayışlı ve hoşgörülü bir insan oluşuna katkıda bulunuyor.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Balık burcundaki Ay, arkadaşlık evini aydınlatıyor. Bugün senin için önem taşıyan insanlarla, kaliteli vakit geçirmek sana çok iyi gelecek. Duygusal açıdan yoğunlaştığını hissedebilir ve fedakarlık yapmak için can atabilirsin. Gerilemekte olan Venüs, Güneş ile kavuşurken sana da güçlü sezgiler veriyor Sevgili Boğa!

İkizler Burcu Günlük Yorum

Herkes tatildeyken bile seni sorumlulukların hakkında endişelenirken buluyoruz Sevgili İkizler! Biraz durup dinlenmeye ne dersin? Arkadaş gruplarındaki bazı meseleler gündemini meşgul ediyor olabilir. Ancak gerilemekte olan Venüs ve Güneş kavuşurken hepimiz sosyal ilişkilerine daha düşkün hale geliyoruz. Bu sayede çözemeyeceğin sorun yok diyebiliriz.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Balık burcundaki Ay kulağına risk almalısın, diye fısıldıyor adeta. Kabuğunu bir süreliğine geride bırakıp kendini göstermeye hazırsın Sevgili Yengeç! Kariyerin ve gelecek planların aklını meşgul ederken sana somut adımlar atacak gücü sağlıyor. Gerilemekte olan Venüs ve Güneş kavuşurken sosyal ilişkiler önem kazanacak. Ancak aşırıya kaçmadığından emin olmalısın çünkü bize kalırsa sen zaten fedakar ve duyarlı bir insansın.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Yapacağın bazı konuşmalar ufkunu genişletebilir ve birçok konuda yepyeni fikirlere sahip olabilirsin. Gerilemekte olan Venüs, Güneş ile kavuşurken seni de sosyal hayatın konusunda her zamankinden daha duyarlı hale getiriyor. Beklediğin haberlerin seni kaygılandırmasına izin verme lütfen. Duygusal açıdan biraz rahatlamaya ihtiyacın var Sevgili Aslan!

Başak Burcu Günlük Yorum

Bugün dışarıdan gelecek her şeyden gereğinden fazla etkilenmen mümkün bu yüzden dikkatli olmalısın. Balık burcundaki Ay sayesinde ilişkiler gündemine oturuyor. Neyse ki konuşarak halledemeyeceğiniz hiçbir şey yok Sevgili Başak! Gerilemekte olan Venüs ile Güneş kavuşurken hem seni hem de partnerini daha duyarlı ve fedakar bir insan haline getiriyor. Yani herkes uzlaşmaktan yana diyebiliriz.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Balık burcuna geçen Ay seni sağlığınla ilgilenme ve günlük işlerini yola koyma konusunda kararlı hale getirecek. Ancak aklının büyük bir bölümünü ilişkiler meşgul ediyor Sevgili Terazi! Ancak bu kötü bir haber değil. Ne de olsa Güneş, gerilemekte olan Venüs ile kavuşuyor ve hepimizi daha duyarlı ve verici hale getiriyor, öyle değil mi? Bütün meseleleri yoluna koyacak o motivasyona sahipsin.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Ay Balık burcuna geçerken, yaratıcılığına yaratıcılık ve romantikliğine romantizm katıyor adeta. Bugün sevdiklerinin dertleri, kendi dertlerinden daha önce gelebilir. Güneş ve gerileyen Venüs'ün kavuşması sayesinde olayların üzerine gitmek yerine akışına bırakabilirsin. Ne de olsa bu kavuşma sayesinde hepimiz daha anlayışlıyız Sevgili Akrep!

Yay Burcu Günlük Yorum

Bugün daha çok eğlence için can atıyor olabilirsin Sevgili Yay! Bu arada kendini duygusal açıdan ihmal etmemeye dikkat etmelisin. Güneş ve gerilemekte olan Venüs kavuşurken sana ilham veriyor adeta. Kendini çevrendeki herkese neşe katarken bulabilirsin. Ne mutlu sana!

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Balık burcunda ve senin iletişim evini aydınlatıyor Sevgili Oğlak! Güneş, gerilemekte olan Venüs ile kavuşurken hem seni hem de çevrendekileri daha anlayışlı daha verici insanlar haline getiriyor. Uzun zamandır içinde tuttuğun bazı meseleler varsa, hazır herkes uzlaşmacıyken dilinin altındaki baklayı çıkarma vaktin geldi diyebiliriz.

Kova Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Balık burcuna geçiyor ve senin için finansal konular gündeme geliyor. Ancak bize sorarsan, derhal bir çözüme ulaşmak kolay olmayabilir Sevgili Kova! Güneş ve gerilemekte olan Venüs kavuşurken uzun zamandır ihmal ettiğin insanlarla vakit geçirmek sana iyi gelecektir. İlginç ve pek de ummadığın haberler yolda.

Balık Burcu Günlük Yorum

Ay bugün senin burcunda Sevgili Balık! Ay'ın duyguların sembolü olduğunu biliyorsun öyle değil mi? Biz de senin fazlasıyla duygusal olduğunu biliyoruz. Kısacası, bugün hissettiklerin üzerine yoğunlaşabilir ve pek çok meseleyi çözüme kavuşturabilirsin. Her zamankinden daha hassas olman bizi biraz endişelendirse de, bunun altından kalkabileceğinden eminiz. Ne de olsa Güneş ve gerileyen Venüs kavuşurken, çevrendekileri de daha duyarlı ve anlayışlı hale getiriyor.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın