Görüş Bildir
Haberler
24 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

24 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
25.03.2017 - 14:08

Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken gereğinden fazla sert davranmamız ve baskıcı olmamız mümkün. Bunu göz önünde bulundurarak hareket etmekte ve tedbirli olmakta fayda var.

Bakalım yıldızlar 24 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Koç Burcu Günlük Yorum

İletişim gezegeni Merkür senin burcunda ve anlaşılman konusunda sana yardımcı oluyor Sevgili Koç! Daha önce de kendini ifade etmekte zorlanmıyordun belki ama bu günlerde zihnin öyle keskin ki, bir gelişme yok diyemeyiz. Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken hepimizin baskıcı olması ve kaba davranması mümkün. Bize sorarsan, farklı görüşlere ve yeni fikirlere açık olmak sana hiç ummadığın yepyeni yollar açabilir.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken sen de hepimiz gibi çevrendeki insanları kırmamaya özen göstermelisin Sevgili Boğa! Sözlerini gereğinden fazla sert biçimde söyleyip sonra pişman olman mümkün. Her şey yavaş yavaş yolunu bulurken bugün birdenbire süreçlerin hızlandığını hissedebilirsin. Kova burcundaki Ay sayesinde dünyevi başarılar evin aydınlanıyor. İş hayatında hem sorumlulukların hem de itibarın artacak bize kalırsa.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Ay halen daha Kova burcunda ve şans verecek bize kalırsa. Günün son saatlerine yaklaşırken gözünde büyüttüğün konularda çözüme ulaşabilirsin Sevgili İkizler. Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken hepimizin biraz daha dikkatli olması ve çevredeki insanları kırmaktan uzak durması gerekiyor. Unutma; herhangi bir tartışma alevlendiğinde sakin kalan taraf olmaktan zarar gelmez.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Ay hangi burçta olursa olsun sana etkisi bir hayli fazla oluyor ve bugün halen daha Kova burcunda. Bir zamanlar kendinde yeterli cesareti bulamadığın için arka plana ittiğin meselelerle yüzleşmeye hazırsın. Neden mi? Çünkü geçmişi geçmişte bırakmak bazen zor gelse bile her yaşadığından ders almayı çok iyi biliyorsun Sevgili Yengeç! Bu da senin için yepyeni yaklaşımlar ve daha geniş bir vizyon anlamına geliyor. Bugün girdiğin diyaloglarda kırıcı olmamaya özen göstermelisin malum Merkür-Pluto kare açısı gerçekleşiyor.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Sen hedeflerin ve isteklerin üzerine kafa düşünedururken, Ay halen daha Kova burcunda ve ilişki evini aydınlatıyor. Hiç farkında değilsin ama seni heyecanlandıracak yepyeni bir insan şu an yolda bize kalırsa. Hatta hiç beklemediğin yerlerden sana doğru geliyor olabilir. Şöyle anlatalım: Her şey başladıktan birkaç ay sonra vay be tesadüflere bak diyebilirsin. Bugün Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken, kendini ifade etmekte zorlanabilir ya da karşındakileri istemeden kırabilirsin. Tedbirli olmanda fayda var Sevgili Aslan!

Başak Burcu Günlük Yorum

Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken hepimiz karşımızdakileri istemeden kırabilir ya da birdenbire kabalaşabiliriz. Merkür'ün yönetici gezegenin olduğunu düşünürsek senin özellikle dikkat etmen gerekebilir Sevgili Başak! Ancak bu Merkür'ün bana bir hayrı yok mu, diye sorabilirsin... Var tabii: Bugün Jüpiter ile karşıt açı yapmasıyla da sana yepyeni perspektifler vadediyor. Geçmişte kalmış konuların zihnini meşgul etmesine izin vermemeli ve kendini zihinsel olarak rahatlatmanın yollarını araştırmalısın.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken gün içinde iletişim kurmakta zorlanabilir ve karşımızdakileri istemeden kırabiliriz. Bu nedenle tedbirli olmanda fayda var Sevgili Terazi! Neyse ki Ay halen daha Kova burcunda ve sana güzel bir enerji veriyor. İşin ya da hobilerin açısından verimli bir gün geçirmek senin elinde diyebiliriz. Üstünde baskı yaratmak isteyen insanlar olduğunu hissedersen sakin kalıp bu durumu fırsata dönüştürebilirsin.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Bugünlerde kendini güvende hissetmeye ihtiyaç duyabilir ve buna kendin bile şaşırabilirsin. Bize kalırsa bazı meseleleri gereğinden fazla kafana takmışsın Sevgili Akrep! Seni rahatlatacak o enerji akşam saatlerinde kapıyı çalacak, endişelenme. Bugünlük plan yapmayı bir kenara bırakıp oluruna bırakmayı denersen pişman olmazsın. Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken çevrendeki insanlarla iletişim kurmak zor hale gelebilir. Tedbirli olursan hiç kimseyi boş yere kırmayacaksın.

Yay Burcu Günlük Yorum

Aşk ve arkadaşlık konularında şansın açıldı ve pozitif enerjin her yandan hissediliyor. Ancak çevrendeki olayların seni gereğinden fazla etkilemesine izin vermemelisin Sevgili Yay! Birçoğu abartılmış haliyle kulağına geliyor zaten. Zihinsel olarak yorgun hissetmen mümkün en çok da bu yüzden gereksiz konuların üstünde durmaman gerek. Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken çevremizdekileri istemeden ve hatta farkında olmadan kırmamız mümkün. Tedbirli olmakta fayda var.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Ay halen daha Kova burcunda ve senin finansal evini aydınlatmaya devam ediyor. Paranın çoğu zaman önceliklerinden biri olduğunu biliyoruz ancak bugünlerde varlığını daha çok hissettiriyor. Bugün karşılaşacağın insanlar ya da durumlar zihnini her zamankinden daha çok meşgul edebilir. Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken sen de herkes gibi kaba davranmadığından emin olmalı ve çevrendekileri kırmamaya özen göstermelisin.

Kova Burcu Günlük Yorum

Ay halen daha senin burcunda ve kendi duygularını her zamankinden daha iyi anlayabiliyorsun Sevgili Kova! Son günlerde öyle derin düşünüyorsun ki biz biraz ürktük açıkçası. Tüm ayrıntıları bilmek istiyor olabilirsin ancak bunun seni ne kadar yoracağını göz ardı etme bize sorarsan. Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken sen de hepimiz gibi, çevrendekileri kırmamaya ve gereğinden fazla sert olmamaya özen göstermelisin.

Balık Burcu Günlük Yorum

İkili ilişkilerde çağ atlamış ve yenilenmiş hissediyorsun Sevgili Balık! Sebebi ise yönetici gezegenlerinden biri olan Jüpiter'in Terazi burcundaki hareketleri. Yani bu güzel gelişmeleri ona borçlu olduğunu söyleyebiliriz. Her zamanki gibi bugün de duygularına kulak veren yaratıcı bir insansın. Yani bir değişiklik yok. :) Çevrendeki insanların fikir birliği yapması senin için yol gösterici olabilir. Ancak Merkür-Pluto kare açısı meydana gelirken gereğinden fazla baskıcı ve sert davranmamaya özen göstermelisin yoksa yakın çevrendeki insanları istemeden kırabilirsin.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın