Görüş Bildir
Haberler
23 Şubat Koronavirüs Vaka Sayısı Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vaka Sayısı Kaç Oldu?

23 Şubat Koronavirüs Vaka Sayısı Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vaka Sayısı Kaç Oldu?

GNS
23.02.2022 - 19:06

Şubat ayının son haftasında güncel koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artış vatandaşların dikkatini çekiyor. Omicron varyantının ülkemizde de görülmesi ile hastanelerde yoğunluk yaşandığı ifade ediliyor.  Aynı zamanda 10 Şubat itibariyle aşılama çalışmalarında dördüncü doza geçildiği belirtildi. Bakan Fahrettin Koca vatandaşları aşı olmaları konusunda özellikle uyarıyor. Peki 23 Şubat koronavirüs tablosu açıklandı mı? 23 Şubat koronavirüs vaka sayısı kaç oldu? Koronavirüs vefat sayısı kaç? İşte güncel koronavirüs tablosuna dair tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de günlük koronavirüs verileri her gün Sağlık Bakanlığı tarafından vatandaşlarla paylaşılıyor. Birçok kişi 23 Şubat koronavirüs tablosuna dair detayları ve koronavirüs güncel durumunu takip ediyor.  İşte 23 Şubat güncel vefat ve vaka sayısına dair son bilgiler...

23 Şubat Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Vefat ve Vaka Sayısı Kaç Oldu?

23 Şubat Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Vefat ve Vaka Sayısı Kaç Oldu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her akşam güncel koronavirüs vaka sayısını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyor. Vatandaşlar her gün vaka sayılarını kontrol ediyor. 23 Şubat koronavirüs tablosuna dair verilere aşağıdan erişebilirsiniz.

Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesabında yayınladığı 23 Şubat koronavirüs verilerine göre bugün 464.085 kişi test yaptırdı, 86.600 kişi Covid-19'a yakalandı, 268 kişi hayatını kaybetti ve 95.526 kişi iyileşti. Bakan Koca, paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Salgın, toplumun tamamını aynı anda tehdit eden bir bulaşıcı hastalık olmaktan çıkıp, daha çok belli risk grupları üzerinde etkili bir olay haline gelmeye başladı. Mücadelede bu risk gruplarına odaklanmalıyız. Büyükleriyle yaşayanların, kronik hastası olanların sorumluluğu arttı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın