Görüş Bildir
Haberler
23 Kasım Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık Burç Yorumları...

23 Kasım Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak ve Balık Burç Yorumları...

Yeni günün ilk saatlerinde günlük burç yorumları vatandaşların gündeminde. Astrolojiye meraklı kimseler, güne burç yorumlarını okumadan başlamak istemiyor. Astrolog Murat İpek, 23 Kasım 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları paylaştı. Peki, burçları bu sağlık, aşk, para ve kariyer konularında ne bekliyor. İşte 23 Kasım günlük burç yorumları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlük burç yorumları belli oldu. Astrolog Murat İpek, 23 Kasım günlük burçlar için; “Bugün derdi olan kapınızı çalabilir, aynı şeyleri mır mır anlatabilirler. Tabi aynı şeyleri siz de yapabilirsiniz. Yapmayın.” ifadelerini kullandı. İşte 23 Kasım 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Kaynak: NTV

23 Kasım Günlük Burç Yorumları

23 Kasım Günlük Burç Yorumları

KOÇ: Bugün eylem planız aksarsa, huzursuzluk küçük hatalara yol açabilir. Yönetecek çok fazla şeyiniz varsa zamanı iyi kullanın.

BOĞA: Kendinizi doğru yansıtmak, gerçekte neye ihtiyacınız olduğunu veya ne istediğinizi anlama gerekliliğini çıkarabilir karşınıza.

İKİZLER: Genel olarak farklı seçenekleri ve fikirleri keşfetmek için mükemmel bir konumda olduğunuzu düşünebilirsiniz. Ama olmayabilirsiniz.

YENGEÇ: Aşırıya kaçmaktan ve sürpriz sonuçlara varmaktan kaçınmayı hedefleyin bugün. İşleri ılımlı tutabilirseniz harika olur.

Aşk, Para, Kariyer ve Sağlık İçin Günlük Burç Yorumları

Aşk, Para, Kariyer ve Sağlık İçin Günlük Burç Yorumları

ASLAN: Gün ilerledikçe gözlem gücünüz çarpıcı biçimde artabilir. Bunun sizi mutlu ederken bakışlarınızdan birilerinin rahatsız olabileceğini unutmayın.

BAŞAK: Kalbinizi koymak için anlamlı bir şey arıyorsunuz ve bu motivasyonla çok şey başarabilir ve ortaya çıkarabilirsiniz.

TERAZİ: Şüphe duyduğunuzda durun ve stresli, dengesiz insanlardan gelen durumların içinde olmaktan kaçının derim.

AKREP: Bir fikir veya proje için inşa tutkusu yaşayabilirsiniz. Şu anda yoğun bir şekilde yaratıcı enerjiler akıyor olabilir içinizde.

Yay, Oğlak, Kova ve Balık İçin Günlük Burç Yorumları

Yay, Oğlak, Kova ve Balık İçin Günlük Burç Yorumları

YAY: Kurallara uyacağını bildiğiniz ve güvendiğiniz kişilerle bir araya gelmeyi planlayın. Manasız tipleri sallayın hemen çevrenizden.

OĞLAK: Mevcut bir proje veya ilişkiyi, bölünmemiş dikkatinizden faydalandırın bugün. Daha güçlü bir “amaç” duygusu devreye girebilir.

KOVA: Mizah duygusu ve olumlu bir tutum, sakinleşmeye ve daha iyi kararlar almaya teşvik edecektir sizi. Az gülün yahu!

BALIK: Bir ekip veya grupla destek veya katılım, güveninizi artırabilir. Katkıda bulunmak ve fikirleri paylaşmak tatmin edici olabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın