Görüş Bildir
Haberler
23 Aralık Oğlak Burcu Yeni Ayı Genel ve Burçlara Özel Etkileri Neler Olacak?

23 Aralık Oğlak Burcu Yeni Ayı Genel ve Burçlara Özel Etkileri Neler Olacak?

Entel Feridun
23.12.2022 - 09:17

23 Aralık Cuma günü Oğlak burcunun 1 derecesinde İstanbul saatiyle 13:16'da bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ay toprak elementli ve öncü nitelikteki bir burçta olacağı için özellikle kariyer, parasal konular ve hayata bakış açımız ile ilgili konularda etkili olacak. Bu dönem sorumluluklar ve yeni girişimler ile ilgili cesaret göstermek gerekebilir. Hayat daha kasvetli ve insanlar gergin enerjilere açık olabilir. Gelin, birlikte 23 Aralık Oğlak burcu yeni ayının etkilerine detaylıca bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni ay anında yükselen Koç burcunda olacak.

Yeni ay anında yükselen Koç burcunda olacak.

Oğlak burcunda gerçekleşecek olan 23 Aralık yeni ayında yükselen burç Koç yıldızında olacak. Ateş elementli ve öncü nitelikteki bir burç olan Koç burcu, yeni ayda Mars'ın önemli olacağını da gösteriyor. Koşuşturmalara artabilir ve yeni girişimler için harekete geçmek gerekebilir. İki öncü burcun baskın bulduğu bu yeni ay sakın sorumluluk almaktan geri durmayın, deriz.

Satürn enerjisi baskın olacak.

Satürn enerjisi baskın olacak.

Oğlak burcunun yöneticisi Satürn, yeni ay ile birlikte hükmünü konuşturacak gezegenlerden bir tanesi olacaktır. Bu durumda yeni ayda bol bol sorumluluk alacağız ve yapmak zorunda olduğumuz işler gözümüzde epey büyüyecek, diyebiliriz. Size tavsiyemiz tembellikten uzak durmanız ve konfor alanınızdan çıkmanız olacaktır. Unutmayın, Satürn hayat planında görev almayan tembelleri sınava tabi tutar.

Yeni ay tam da 9'uncu evde gerçekleşiyor!

Yeni ay tam da 9'uncu evde gerçekleşiyor!

Satürn'ün ve Oğlak burcunun 9'uncu evde buluştuğu kombinasyon bizlere diğer insanlarla ilgili sorumluluklarımız olabileceğini de hatırlatıyor. 9'uncu ev astrolojide yabancı kültürler, felsefe, dış ticaret, akademi ve yüksek öğrenim gibi konuları anlatır. Eğer bu alanlarda yürüttüğünüz işleriniz ve beklediğiniz haberler varsa yeni ayın gündemine yerleşebilir.

Oğlak burcu statü, otorite, kurallar ve devlet ile ilgili işleri de anlatır.

Oğlak burcu statü, otorite, kurallar ve devlet ile ilgili işleri de anlatır.

Bu dönem dış ticaret ya da uluslararası ilişkiler konusunda yeni gündemler oluşabilir. Buna bağlı olarak yeni yasalar ve kurallar söz konusu olabilir. Otoritenin ses getirdiği ve devlet eliyle yapılan işlerin önemli olduğu bir yeni ay olabilir. Varsa devlet dairelerindeki işlerinizde bazı beklentileri karşılamanız gerekebilir.

Venüs 10'uncu evde ve Oğlak burcunda olacak.

Venüs 10'uncu evde ve Oğlak burcunda olacak.

Bu demek oluyor ki ülkelerin ekonomik alt yapıları ve para piyasalarında bazı gündemler yaşanabilir. Ayrıca Merkür ve Plüto'da Oğlak burcunda buluşarak aslında üretim ve verimlilik alanında hem bireysel hem de toplumsal anlamda büyük bir destek veriyor. Bu dönem kendi harcamalarımız için ya da ülkenin gündeminin ekonomik yapılanma olacağını söyleyebiliriz. Parasal anlamda sürpriz gelişmelere açık bir yerleşim söz konusu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüpiter'in sert açısına dikkat etmek gerekiyor.

Jüpiter'in sert açısına dikkat etmek gerekiyor.

Bu yeni ayda Jüpiter'in sert bir açısı var. Koç burcunda ilerleyen Jüpiter şans ve bereket dağıtırken sizi biraz heyecanlı bir insan yapabilir. Coşku ile davranarak birçok iş üstlenebilirsiniz ve planlamadan hareket edebilirsiniz. Bu konularda dikkatli davranmakta fayda vardır.

Peki, 23 Aralık Oğlak burcu yeni ayı burçları nasıl etkileyecek? Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın...

Koç Burcu

Koç Burcu

Koç burçları bu yeni ay odak noktanız aile, yuva ve ev ile ilgili işler olacaktır. Yeni hedefler ve kazançlar söz konusu olabilir. Ancak özellikle iş hayatında ev ile ilgili konularda duygusal kararlar almamalısınız. Düşüncelerinizde ise aşırı takıntılı davranmamaya özen gösterin.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Boğa burçları bu yeni ayda pek iç huzurunuz olmayabilir. Hayattan keyif almıyor gibi hissedebilirsiniz. Öncelikle bunun geçici bir süreç olduğunu hatırlatalım. Seyahat etmek ve gezmek size iyi gelebilir. Sosyalleşmek ve yeni şeyler öğrenmek için karşınıza fırsatlar çıkacaktır.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçları bu yeni ay size para geliyor. Para yağıyor, demek için henüz biraz erken ancak gelir gider dengenizi iyi yaparsanız, kayıplara uğramazsınız. Aşırı heyecanlı ve şımarık davranmamaya da özen gösterin. Maddi ve manevi kazançlarınızın kıymetini bilin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçları Oğlak burcundaki yeni ay ile birlikte hayatınızda yeni gelişmelere hazırlıklı olun. Aşk ilişkisi olanlar birlikteliklerini bir üst seviyeye çıkarabilir ya da uzun zamandır yalnız olanlar için bu yeni ay güzel bir birlikteliğin habercisi olabilir.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan burçları bu yeni ay yeni bir iş veya yeni bir aşk ile güzel bir başlangıç yapabilirler. Hırslı olmak size kaybettirecektir, bu nedenle dikkatli olmalısınız.

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak burçları hobilerinizi ve aşk hayatınızı ilgilendiren 5'inci evinizdeki yeni ay çocuklar ile ilgili sorumluluklar verebilir. Aşk konusunda partnerinizle halletmeniz gereken konular olabilir.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Sevgili Terazi burçları para geliyor ancak aşkta da şanssız değilsiniz. Romantik anlar ve flörtler için güzel zamanlardasınız. Tüm bunların yanı sıra ev taşıma ve yeni bir yere seyahat gibi konular gündeminizde olabilir. Ayrıca burcunuzdaki Jüpiter kare açısı yeni bir ilişki başlangıcı olabilir.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları bu aralar önceki harcamalarınız sizi biraz sıkıştırabilir. Borçlarınız ve gelirinizin dengesini kaybedebilirsiniz. Sağlık konusunda güzel haberler alabilirsiniz. Fiziksek ve ruhsal anlamda desteklisiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yay Burcu

Yay Burcu

Yay burçları aşk hayatınızda güzel gelişmelere ve heyecan verici sürprizlere açık olun. Hayat size güzel hediyeler verecek. Yeni bir gelir ya da kazanç kapısı söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak burçları için karar zamanı! Bu dönem aşk ve iş konusunda inisiyatif almanız gerekebilir. Kendinizi göstereceğiniz durumlar söz konusu olacaktır. Parasal anlamda sınanıyor olsanız da rahata erişeceksiniz.

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları bu dönem gizli düşmanlarınızı fark edebilirsiniz. Temkinli ve sabırlı olmalısınız. Attığınız adımlarda ve yeni kararlarınızda politik olmaya özen göstermelisiniz.

Balık Burcu

Balık Burcu

Balık burçları güzel buluşmalar ve eğlenceli davetler için harika zamanlardasınız. Borçlar ve krediler ile ilgili zorluk yaşıyorsanız bir nebze nefes alacaksınız ancak önce parasal anlamda bir sınavdan geçmeniz gerekebilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın