Görüş Bildir
Haberler
22 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

22 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
23.03.2017 - 13:46

Hepimizde bir gelişmeler bir değişmeler, ne diyelim hayırlısı...

Bakalım yıldızlar 22 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Uzun vadeli planlarını ve hedeflerini hayata geçirmeye hazırsın Sevgili Koç! Her zamankinden daha gerçekçi düşünüyorsun ve hem somut hem de kalıcı adımlar atacaksın. İnanmayacaksın ama tüm bunlar olurken eğlenmeye bile vakit ayırabilirsin. Ne de olsa senin mevsimin geldi!

Boğa Burcu Günlük Yorum

Her zamankinden daha gerçekçi düşünüyor ve daha fazla plan kuruyorsun Sevgili Boğa! Sezgilerin bu yolda sana ışık tutuyor diyebiliriz. Sence de bunun sebebi, güven duygunu yavaş yavaş geri kazanıyor olman değil mi? Yaşam sevinci katlanarak geri döndü sanki. Bugün fevri davranmaktan ve ani kararlar vermekten kaçınman gerek.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Seni her zamankinden daha hassas ve endişeli görüyoruz. Beklentilerini bir kenara bırakıp, yaşamı en azından bir süreliğine oluruna bırakabilirsin Sevgili İkizler! Hatta bu hareketinin sana fazlasıyla iyi gelecektir. Endişelerinin seni ele geçirmesine müsaade etme lütfen. Çok yakında aklını karıştıran birçok konu açıklığa kavuşacak. Bu arada ani kararların tuzağına düşmezsen, finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayabilirsin.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Baştan söyleyelim; dünyevi başarıların ve finansal konuların senin ilgi alanına pek girmediğini biliyoruz. Ancak bugünlerde bir değişim olduğunu sen de hissetmişsindir. Sanki bazı taşlar yerine oturuyor ve önünü daha net görebiliyorsun. İş hayatına önem verdiğin an seni kimsenin durduramayacağının da farkındasın. Seni, mücadelenin tadını çıkarırken hayal edebiliyoruz Sevgili Yengeç!

Aslan Burcu Günlük Yorum

Hayatını düzene koyma fikri seni heyecanlandırıyor Sevgili Aslan! Öyle soğukkanlı ve kararlısın ki, dışarıdan görenler hiçbir derdin sıkıntı yok sanır. Seni hedeflerine ulaştıracak yolda önemli adımlar atmanın haklı gururunu yaşıyorsun aslında. Bugün içinde ikili ilişkiler gündeminde yer alabilir ya da eskiler bir şekilde kendini hatırlatabilir. Bize kalırsa bu tarz durumların seni olumsuz yönde etkilemesine izin vermeyecek kadar akıllı ve güçlüsün.

Başak Burcu Günlük Yorum

Üstünde bir yaratıcılık bir neşe sormayalım gitsin! Bugün nereye gitsen hemen fark ediliyorsun. Karşına çıkan engelleri gelişiminin bir parçası olarak görüp fırsatı değerlendirebilirsen pişman olmayacaksın Sevgili Başak! Duygu durumunda hissettiğin dengesizliğe karşı tedbirli ol lütfen. Harcama yaparken ani karar vermediğinden ve tabii ki hızlı davranmadığından emin olman gerek.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Gündeminde evin ve sağlığın var Sevgili Terazi, ne mutlu sana! Bugünü senin açından yansıtan cümle ise: Etliye sütlüye karışmayayım. Ancak günün ilerleyen saatlerinde duygusal anlamda değişim yaşayabilir, kendini hiç ummadığın yerlerde bulabilirsin. Aklına kötü şeyler getirme, dışarıda yemek yiyebilir ya da evinde misafir ağırlayabilirsin mesela.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Bugün planladığın gibi gitmeyebilir ama sonrasında iyi ki diyeceksin Sevgili Akrep! Bazen yolunda gitmeyen işler en büyük ilham kaynaklarımız olabiliyor. Senin duygusal anlamdaki cömertliğini bilmeyen yoktur herhalde. Bu duruşunu takdir ediyoruz ve fakat suistimal edilmemesi için tedbirli davranmalısın. Ani gelişen ilişkiler konusunda dikkatli ol lütfen.

Yay Burcu Günlük Yorum

Finansal konularda verdiğin kararları hayata geçirmeye ve hedeflerine giden yolda adım atmaya hazırsın. Hatta bugünkü olumlu enerjinden ilham alıyorsun adeta. Sosyal hayatında vermen gereken bazı mücadeleler ufkunu açabilir Sevgili Yay! Yaşadığın sorunları farkındalığını artıran fırsatlar olarak görüyorsun, öyle değil mi? Senin için ne kadar önem taşıdığını bilmiyoruz ancak önümüzdeki günlerde iyi haberler alabilirsin.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Yakında finansal konular gündeme gelecek ama Ay hala senin burcundayken kendine vakit ayırmalısın Sevgili Oğlak! Hem iş hayatında hem de sosyal yaşamında isteklerin ve tercihlerin konusunda daha anlaşılır olman gerekiyor sanki. Sen ne dersin? Uzun zamandır yapmak istediğin değişimler varsa onlar için doğru zaman geldi diyebiliriz.

Kova Burcu Günlük Yorum

Duygusal olarak her zamankinden daha hassas hissetmek seni zorlayabilir ancak bugünkü güzel enerjinin kıymetini bil Sevgili Kova! Birikmiş işlerini halledecek hatta üstüne bir de bahar temizliği yapacaksın bize kalırsa. Dilersen bu bahar temizliğini ruhunda da gerçekleştirebilir çok da memnun kalabilirsin. Bizden söylemesi!

Balık Burcu Günlük Yorum

Bugün her zamankinden daha sosyal hissediyor olabilirsin Sevgili Balık! Yine de bir sürü plan yaparak kendine yüklenme bize sorarsan. Hedeflerine giden yolda henüz verdiğin kararları hayata geçirmekte kararlısın. Mücadele etmen gerekecek ve değişimlerin her zaman sancılı olduğunu unutmamalısın.  Bu gece Ay Kova burcuna geçerken seni de sakinliğe taşıyacak. Senin huzurlu olman çevrendekilerin de huzurlu olması demek.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın