Görüş Bildir
Haberler
21 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

21 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
22.03.2017 - 12:57

Dünya Astroloji Günü kutlu olsun!

Bakalım yıldızlar 21 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Sen bir köşeye çekilip kendinle baş başa kalmak istiyor olabilirsin. Ancak Ay Oğlak burcunda ve senin hayatında yaşanacak değişimlere işaret ediyor. Sen hiçbir şey yapmadan öylece dursan da çevrende yaşananlar seni de etkileyebilir Sevgili Koç! Aklına kötü şeyler getirme sakın, belki senin yardımına ya da fikirlerine ihtiyaç duyan birileri vardır. Unutma, tek yapman gereken iki düşünüp bir konuşmak.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Oğlak burcundaki Ay günlük rutininden çıkmana sebep olabilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmekten ve düşünce alışverişi yapmaktan keyif aldığın bir gündesin. Hem eğleneceksin hem de aklında geleceğe dair yeni fikirler belirecek diyebiliriz Sevgili Boğa! Akşam saatlerinde yaşanabilecek gerginlikler karşısında sezgilerine kulak verip sakin kalman mümkün.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Oğlak burcundaki Ay, duygularının daha yoğun olmasını ve sezgilerinin harekete geçmesini sağlıyor. Böylece yaratıcılığına yaratıcılık katabilirsin Sevgili İkizler! Bu durum kariyerin ve iş hayatın içinde olumlu bir gelişme olacak bize kalırsa. Hızla gelişen ilişkiler konusunda tedbirli olmalısın. Ne demişler; fazla muhabbet tez ayrılık getirir.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Oğlak burcundaki Ay senin ilişki evini aydınlatıyor Sevgili Yengeç! Partnerin konusunda kendini çok şanslı hissediyor olabilirsin. Bize kalırsa bunu çok dillendirmemelisin. Nedenini sen bizden daha iyi biliyor olmalısın. Gözler üzerinde ve kötü enerjiye gerek yok diyeli kısaca. Bu arada geleceğe dair büyük hayallerin ve etkileyici fikirlerin var. Aslında onlardan korkmayı bırakıp adım atarsan her şey mümkün! Bu konularda başkalarının seni geriye çekmesine izin vermemelisin.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Oğlak burcunda ve biriken tüm işleri yoluna koyacak motivasyona sahipsin. Güvendiğin insanlardan fikir ve destek alabilirsin. Lütfen paranoyaların seni ele geçirmesine izin verme Sevgili Aslan! Kısacası; yolunda giden her şey seni acaba demeye itmesin. Bugün yeniliklere ve yeni fikirlere fazlasıyla açıksın ve bu olumlu duruşun meyve verecek.

Başak Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Oğlak burcunda ve seni daha hayalperest ve yaratıcı hale getiriyor. Aslında ruh halin bize göre gayet normal ancak söz konusu sen olunca bu duruma inanmak biraz zor Sevgili Başak! Öyleyse bugünlerin tadını çıkarmalısın diye düşünüyoruz. Tabii ki temkinli olmayı bir kenara bırak demeyeceğiz çünkü asla yapmayacağını biliyoruz. Sen bu güzel ruh halinle her zamankinden daha dinamik olsan yeter de artar bile. Bu arada duyguların karmakarışık bir hal alıyor gibi hissetmen mümkün. Derin bir nefes alıp, kendine düşünmek için zaman verirsen karlı çıkacaksın.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Oğlak burcundaki Ay, ev ve aile mevzularını gündeme getirebilir. Uzun zamandır görüşmediğin akrabalarınla görüşmen de mümkün, yalnızca eski aile fotoğraflarına bakman da. Bu arada sen de herkes gibi kendine özen göstermek isteyebilirsin bunu şımarıklık olarak görmeyip birkaç adım atmanı öneriyoruz. Hamam, masaj, spor ya da uzun bir küvet keyfi... Karar senin Sevgili Terazi! İş yerinde iyi niyetli olmadığını düşündüğün insanlar varsa endişelenmek yerine iyi niyetini koruman ve temkinli olman gerek.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Oğlak burcundaki Ay senin iletişim evini aydınlatıyor. Partnerinle birçok konuda anlaşmaya varabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde yaptığın planları iptal edebilirsin. Bu durumda Neden hiçbir şey yolunda gitmiyor? demek yerine sakin kalıp zamanın neler göstereceğini beklemelisin Sevgili Akrep! Şansını görmezden gelmezsen o her zaman seninle olacaktır. Bize kalırsa iyi şeyler beklemeye devam etmeli ve hayallerini yok etmemelisin.

Yay Burcu Günlük Yorum

Oğlak burcundaki Ay maddi konuları gündeme getirebilir. Hayalini kurduğun yenilikler için plan yapabilir ve adım atmaya hazır hale gelebilirsin Sevgili Yay! Çünkü sen her zamankinden de heveslisin ve tek yapman gereken planlı olmak. Hatta sana imrendiğimizi söyleyebiliriz. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha güçlü hissediyorsun. Baharın gelmesi en çok sana mı yaradı ne? Bu ay bitmeden atacağın adımlar sayesinde gelecek ay çok rahat edebilirsin.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Ay senin burcunda ve sezgilerin inanılmaz kuvvetli! Çevrende olup bitenlere ya da seni ilgilendiren konulara duygusal yaklaşarak, ani kararlar vermemelisin. Risk alacak ve adım atacak cesaretin var Sevgili Oğlak! Öncesinde hem biraz akışına bırakıp hem de daha iyi düşünebilirsin. Acele etmezsen vaktini daha verimli kullanabilirsin. Akşam saatlerinde huzuru bulacağın bir ortamda yer alman mümkün.

Kova Burcu Günlük Yorum

Oğlak burcundaki Ay sağ olsun, zihnin öyle hareketli ki! Dikkat et, bu durum seni dalgınlığa ve sakarlığa itmesin Sevgili Kova! Senin algıların böylesine açıkken çevrendeki insanların bazı tutumları sinirini bozabilir. Belki de biraz kendini dinlemeli ve geleceğin için kendi yaratıcılığından faydalanmalısın. Bize sorarsan; bugün birlikte olmaktan keyif alacağın kişi yine sensin.

Balık Burcu Günlük Yorum

Çevrendeki her şey durulsa senin zihnin durulmuyor Sevgili Balık. Ama senin bu duruma fazlasıyla alışık olduğunu da biliyor ve seni takdir ediyoruz. Bugün herkes her zamankinden daha pozitif ve iyi niyetli görünebilir. Sana bir sır verelim öyleyse; bu durum senin kendinle barışık olman ve dışarıya güzel bakmanla ilgili. Finansal konularda ve gelecekle ilgili kararlar almak için acele etmemelisin. Zira bugün gerçekçi olmakta zorlanabilirsin.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın