Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılının En İyi ve En Kullanışlı 10 VPN Servisi

2022 Yılının En İyi ve En Kullanışlı 10 VPN Servisi

luna
15.10.2022 - 18:33

İşte kullanabileceğiniz en iyi VPN servislerinden bazıları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Express VPN

1. Express VPN

Bant genişliği ya da veri limiti olmayan, kayıt tutmama politikası, sızıntı koruması ve gelişmiş şifrelemeye sahip olan Express VPN servisi aynı anda beş cihaza kadar çoklu bağlantıyı destekliyor. 94 ülkede 3000 sunucuya sahip olan bu servis en hızlı şekilde bağlantı kurmak için ideal!

2. TunnelBear

2. TunnelBear

Kayıt tutmama politikası, gelişmiş şifreleme ve anonim Ghostbear moduna sahip TunnelBear, 48 ülkede sunucuya sahip ve aynı anda 5 cihazla bağlanmayı destekliyor. Ayrıca size ayda 500MB ücretsiz veri sağlıyor.

3. CyberGhost

3. CyberGhost

Sınırsız bant genişliği, sızıntı koruması, kayıt tutmama politikası, şifreleme gibi özellikleriyle cihazınızı koruyan CyberGhost, 91 ülkede 8200 sunucuya sahip olmakla beraber aynı anda beş cihaza kadar çoklu bağlanmaya izin veriyor.

4. Hide.me

4. Hide.me

AES şifreleme, sıfır reklam ve kayıt tutma politikası gibi özellikleri bulunan Hide.me VPN servisi Kanada, Almanya ve ABD'de beş adet ücretsiz sunucu konumu veriyor. Ayrıca Hide.me size ayda 10GB ücretsiz veri sağlıyor.

5. Hotspot Shield

5. Hotspot Shield

Kimliği ifşa edecek kayıtları tutmama ve askeri düzeyde şifrelemeye sahip olan Hotspot Shield, sadece ABD de bir adet ücretsiz sunucuya sahip ve yalnızca bir adet cihazla bağlanmayı destekliyor. Ayrıca günlük 500MB (aylık 15GB) ücretsiz veri sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Private Internet Access

6. Private Internet Access

Kayıt tutmama özelliği, sınırsız bant genişliği, güçlü şifreleme ve reklam engelleyici gibi özelliklere sahip olan PIA (Private Internet Access) 24 ülkede 29.650'den fazla sunucuya erişmekle beraber on cihaza kadar da bağlantıyı destekliyor.

7. ProtonVPN

7. ProtonVPN

Kayıt tutma politikası, çok katmanlı şifreleme ve sıfır reklam gibi özelliklere sahip olan ProtonVPN, sınırsız ücretsiz veri sağlamakla birlikte yalnızca bir adet cihazla bağlantıyı destekliyor. Ayrıca Hollanda, Japonya ve ABD'de üç adet ücretsiz sunucuya sahip!

8. Surfshark

8. Surfshark

Kayıt tutma politikası, reklam engelleyici ve gelişmiş şifreleme özelliklerine sahip olan Surfshark VPN servisi istediğiniz kadar cihazı tek seferde bağlamakla beraber 99 ülkede bulunan 3200‘den fazla sunucuya erişim sunuyor.

9. IPVanish

9. IPVanish

Gelişmiş şifreleme, sınırsız bant genişliğine sahip olan IPVanish VPN servisi on cihaza kadar bağlantıyı desteklemekle birlikte 75'ten fazla global konumda 2000'den fazla sunucuya sahip.

10. AtlasVPN

10. AtlasVPN

Reklam engelleyici, WireGuard protokolü, sınırsız bant genişliği gibi özelliklere sahip olmakla beraber sınırsız cihazla bağlantıyı destekleyen AtlasVPN servisi 34 ülkede 750'den fazla sunucuya erişim sağlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın