Görüş Bildir
Haberler
2022 Yılında Modaya Yön Veren 25 TikTok Hesabı Önerisi

2022 Yılında Modaya Yön Veren 25 TikTok Hesabı Önerisi

Entel Feridun
01.01.2023 - 15:47

2 milyara yakın kullanıcısı ile her gün büyümeye devam eden TikTok platformu, eğlenceli içeriklerin yanı sıra makyaj ve moda trendlerini de içeriyor. Sayısız markanın kampanya duyuruları için reklam verdiği uygulamada şimdiye dek Ralph Lauren ve M.A.C Cosmetics gibi ünlü kozmetik markaları TikTok yayıncılarını tercih etti. Hatta uygulama aracılığıyla fenomen olan isimler Dolce & Gabbana ve Dior gibi markaların defilelerinde yer aldı. 

TikTok'ta yılın başarılı moda ikonlarını paylaştığımız bu içerikte takip etmeniz gereken 25 kullanıcı var. Gelin, onları yakından tanıyalım...

Kaynak: https://www.elle.com.tr/extra/radarim...
İçeriğin Devamı Aşağıda

25. Wisdom Kaye

25. Wisdom Kaye

'@wisdm8' kullanıcı adıyla TikTok'ta erkek modasını takip eden içerikler hazırlayan Wisdom Kaye, ünlü moda defilelerindeki parçaların uygun fiyatlı muadillerini takipçileri ile paylaşıyor. Aynı zamanda YouTube üzerinden de moda ile ilgili sohbetler gerçekleştiriyor.

24. Rachel Ward

24. Rachel Ward

TikTok'ta '@rachelward_e' kullanıcı adıyla moda ve güzellik sırlarını paylaşan Rachel Ward, aynı zamanda sağlıklı beslenme ile ilgili içerikler de çekiyor.

23. Learn With Lati

23. Learn With Lati

TikTok'ta '@learnwithlati' kullanıcı adıyla içerikler paylaşan Lati, farklı saç modelleri ve tarzlar hakkında videolar hazırlıyor. Hesabında yaklaşık 1 milyon kullanıcısı var.

22. Nel Twinnys

22. Nel Twinnys

TikTok'ta '@shanaeandrenae' kullanıcı adıyla video çeken ikizler zamanla Gloss Twins adlı kozmetik markalarını kurmuşlardır. Shanae ve Renae adlı ikizler aynı makyaj stilleri adeta birbirlerinin aynısı oluyorlar.

21. Chriselle Lim

21. Chriselle Lim

Chriselle Lim moda, güzellik ve seyahat ile ilgili deneyimlerini TikTok'ta '@chrisllelim' kullanıcı adıyla paylaşıyor. Kore asıllı Amerikalı influencera nadiren de olsa küçük kızı da eşlik ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Taylor Hage

20. Taylor Hage

Taylor Hage, TikTok'ta '@tayhage' kullanıcı adıyla katılacağınız davetlerde, gittiğiniz yerlerde nasıl giyinmeniz gerektiğini anlatan ve kombin yapma sırlarını paylaşan içerikler hazırlıyor.

19. Kelly

19. Kelly

TikTok'ta '@lovekelly' kullanıcı adıyla içerik çeken Kelly ile son trendlere uygun harika tırnak videoları izleyebilirsiniz. Nail art, deyince akla onun ismi geliyor.

18. Nicol Concilio

18. Nicol Concilio

TikTok'ta makyaj trendleri ile ilgili '@nicolconcilio' kullanıcı adıyla içerikler paylaşan hesapta vakit geçirmek oldukça keyifli olabilir.

17. Promise Tamang

17. Promise Tamang

TikTok'ta '@promisetamang' kullanıcı adıyla çeşitli çizgi film karakterlerinden, sevilen dizi karakterlerine kadar ilginç makyaj videoları çeken kadının yaklaşık 700 bin takipçisi var.

16. Denise Mercedes

16. Denise Mercedes

TikTok'ta '@denismercedes' kullanıcı adıyla içerik çeken iki kadın sosyal medyada birçok kez gündem oldu. Farklı bedenlerde aynı kıyafetler giyerek güzelliğin ya da modanın kilo ile ilgisi olmadığını kanıtlayan bu ikiliyi izlemekten keyif alacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Bria Jones

15. Bria Jones

TikTok'ta stil önerileri almak isterseniz '@heybriajones' kullanıcısına bir göz atın deriz. Ünlülerin giyim tarzlarından, nasıl kıyafetlerle uzun görünürüm gibi moda sırlarına değin birçok konuda fikir sahibi olabilirsiniz.

14. Larsen Thompson

14. Larsen Thompson

Sia'nın 'The Greatest' müzik videosunda yer alan Larsen Thompson, TikTok'ta '@larsenthompson' kullanıcı adıyla moda ve sokak çekimleri ile ilgili videolar paylaşıyor.

13. Anna O'Brien

13. Anna O'Brien

Büyük beden bir model olan Anna O'Brien, TikTok'ta '@glitterandlazers' kullanıcı adıyla kombin videoları çekiyor.

12. Brittany Xavier

12. Brittany Xavier

TikTok'ta '@brittanyxavier' kullanıcı adıyla sokak modası ve kombin videoları hazırlayan Xavier, şu anda 2,3 milyon takipçiye sahip.

11. Billie Newland

11. Billie Newland

TikTok'ta '@billiexnewland' kullanıcı adıyla stil önerilerini ve moda bilgisini takipçileri ile paylaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Rose Siard

10. Rose Siard

TikTok'ta makyaj videolarını 1 dakikadan kısa sürede çeken '@roseandben' adlı kullanıcının dikkat çekici tarzdaki önerileri hoşunuza gidebilir.

9. Valentina

9. Valentina

TikTok'ta '@bilintinamakeup' kullanıcı adıyla cilt bakımı ve makyaj tüyoları veren Valentina'nın sağlıklı önerileri birçok kullanıcı tarafından çok seviliyor.

8. Miana Lauren

8. Miana Lauren

TikTok'ta '@mianalauren' kullanıcı adıyla Ashley Graham ve Kylie Jenner gibi ünlü isimlerin makyaj videolarını çekiyor.

7. Gabrielle Alexis

7. Gabrielle Alexis

TikTok'ta '@gabxxrielle' kullanıcı adıyla ilginç makyaj stilleri ile bambaşka karakterlere dönüşen Gabrielle'nin tüyolarına bayılacaksınız.

6. Simon Porte Jacquemus

6. Simon Porte Jacquemus

TikTok'ta özel çekimleri, sahne denemelerini ve yeni tasarımlarını '@jacquemus' kullanıcı adıyla içerik haline getiren Simon Porte Jacquemus, sahne arkası görüntüleri de takipçileri ile paylaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Danielle Marcan

5. Danielle Marcan

TikTok'ta '@daniellemarcan' kullanıcı adını mutlaka duymuş olmalısınız. Danielle Marcan ilk TikToker'lardan bir tanesi olarak başarılı makyaj denemeleri ile değişimini gözler önüne seriyor.

4. Lani Baker

4. Lani Baker

İngiliz model Lani Baker, TikTok'ta '@lani.baker' kullanıcı adıyla eğlenceli içerikler üretiyor. Şu anda 4,8 milyon takipçisi var.

3. Kristen Hancher

3. Kristen Hancher

TikTok'ta 23,9 milyon takipçiye sahip olan '@kristenhancher' renkli peruklar, farklı tarz saç modelleri ve makyaj tutorial videoları ile her defasında bambaşka birine dönüşüyor.

2. Oliver Rousteing

2. Oliver Rousteing

Balmain kampanyalarında kullandığı tüyoları TikTok'ta '@oliverrousteing' kullanıcı adıyla paylaşan Kreatif Direktörü'nün modanın dijitalleşmesine nasıl öncülük ettiğine bir bakmak isteyebilirsiniz.

1. Loren Gray

1. Loren Gray

TikTok'ta 43 milyonun üstünde takipçisi olan '@lorengray' eğlenceli kişiliğini güzellik ve moda konulu içeriklerinde de gösteriyor. Film repliklerini ve şarkı sözlerini taklit ettiği videolar ise favorilerden yalnızca bir tanesi.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın