Görüş Bildir
Haberler
2022 Pirelli Takvimi Tanıtıldı! Pirelli Takvimi'nde Kimler Var?

2022 Pirelli Takvimi Tanıtıldı! Pirelli Takvimi'nde Kimler Var?

2016 yılından itibaren çıplaklığı ve süper modellerin fotoğraflarını terk eden Pirelli Takvimi, merakla beklenen yeni versiyonuyla görücüye çıktı. 2022 Pirelli Takvimi, ünlü müzisyen, söz yazarı ve fotoğrafçı Bryan Adams’ın imzasını taşıyor. Pirelli Takvmi'nde Jennifer Hudson, Iggy Pop, Cher gibi bir çok isim yer alıyor. Peki 2022 Pirelli Takvimi'nde başka kimler yer alıyor? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü müzisyen, söz yazarı ve fotoğrafçı Bryan Adams’ın imzasını taşıyan 2022 Pirelli Takvimi, 1960’lı yıllardan bugüne dek uzanan uluslararası müzik yıldızlarının kutlaması ve pandemi nedeniyle verilen aranın ardından bomba gibi geri döndüğü hissediliyor.

Pirelli Takvimi'nde Bryan Adams

Pirelli Takvimi'nde Bryan Adams

Yirmi yıldan uzun süredir müzik dünyasındaki başarılarına yenilerini eklemeye devam eden Bryan Adams, bir yandan da ünlü bir fotoğrafçı olarak yerini sağlamlaştırıyor. Adams On The Road (Yolda) temalı Pirelli Takvimi için çektiği fotoğraflarla sanatçıların yollardaki ve turnelerdeki hayatlarından kareler yakalıyor. Kanadalı müzisyenin takvim için bestelediği, takvimle aynı adı taşıyan On The Road şarkısı da yeni albümünde yer alacak.

Pirelli Takvimi'nde Cher

Pirelli Takvimi'nde Cher

Çekimlerin gerçekleştiği sette müzisyenler, performans öncesi gerginlikten provalar ile konserler arasındaki molalara, bir şehirden diğerine uzun yolculuklara ve otel odalarının yalnızlığına kadar turne hayatının farklı anlarını yeniden yaşıyor.

2022 Pirelli Takvimi Tanıtıldı! Kimler Var?

2022 Pirelli Takvimi Tanıtıldı! Kimler Var?

Pirelli Takvimi’nin 48. basımında farklı yaşlardan, müzik türlerinden ve kültürlerden dünyaca ünlü 10 sanatçı Bryan Adams’a eşlik etti: Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Iggy Pop, Saweetie, St. Vincent ve Kali Uchis.

Pirelli Takvimi Nerede Çekildi?

Pirelli Takvimi Nerede Çekildi?

2022 Pirelli Takvimi için çekimler bu yaz sadece üç gün içinde Palace Theatre ve Hollywood'daki Chateau Marmont Oteli olmak üzere Los Angeles'taki iki lokasyonda ve Capri'deki Scalinatella otelinde gerçekleştirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pirelli Takvimi Kaç Sayfa?

Pirelli Takvimi Kaç Sayfa?

Bryan Adams’ın sanatçıları kendilerine has özellikleriyle 12 aya yansıttığı takvim, 160'tan fazla sayfadan oluşuyor ve portreler dahil 70’i aşkın fotoğraf içeriyor.

Pirelli Takvimi'nde Jennifer Hudson

Pirelli Takvimi'nde Jennifer Hudson

Albümün kapağında da yer alan St. Vincent bir otelde uyanırken, Kali Uchis boş gününde havuz başında, Saweetie bir başka yolculuk için otelden çıkış yaparken, Cher ise kuliste görülüyor. Normani’yi ses provasından önce dinlenirken, Jennifer Hudson'ı salona gelirken, arka kapakta da yer alan Iggy Pop'u konser öcesinde, Grimes'ı kayıt stüdyosunda, Bohan Phoenix'i konser sonrası otelde ve Rita Ora'yı konserden sonra görüyoruz.

Bryan Adams Fotoğraflarının Hikayesi

Bryan Adams Fotoğraflarının Hikayesi

Bryan Adams fotoğraflarının hikayesini şöyle açıklıyor:

“Yolda yaşanan her şeyi birkaç güne sığdırıp özetlemek son derece zor olacaktı. O nedenle ben de bazı yönlerini yansıtmaya çalıştım… Örneğin, müzisyenler çoğu zaman binanın önünü görmezler, arkasını görürler. Sahneye açılan kapıyı, kulisi, bir binanın bodrum katını görürüz… Sahneden aracın kapısına gidersiniz, oradan otel kapısına, tren veya otobüs kapısına… Kısacası pek çok kapı var ama konu her zaman seyahat etmekle ilişkili…”

Pirelli Takvimi'nden Görüntüler

Pirelli Takvimi'nden Görüntüler
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın