Görüş Bildir
Haberler
2022 Oscar Ödül Töreni Sunucuları Belli Oldu: Bu Sene Oscar'ı Kimler Sunacak?

2022 Oscar Ödül Töreni Sunucuları Belli Oldu: Bu Sene Oscar'ı Kimler Sunacak?

GNS
15.02.2022 - 18:11

Sinema severlerin sabırsızlıkla beklediği 94. Oscar Ödül Töreni'ne dair detaylar yavaş yavaş açıklanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bu yılki Oscar adaylarının açıklanması sonrası, töreni takip edenler tarafından heyecanlı bekleyiş başladı. Bu yıl 27 Mart'ta Hollywood, Kaliforniya'daki Dolby Theatre'da yapılacak olan 97. Akademi Ödülleri sunucuları belli oldu. Peki bu yıl Oscar'ı kimler sunacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sinema Sanatları ve Bilimleri akademisinin yılda bir kez düzenlediği ve en iyi yapımlara kategoriler altında ödüllerini dağıttığı Oscar, bu sene 94. kez düzenlenecek. Ödül törenine dair detaylar açıklanmaya devam ederken, bu yıl sunuculuğu kimlerin üstleneceği belli oldu. İşte Oscar Ödül Töreni'ne dair detaylar...

Bu Yıl Oscar Ödül Töreni'ni Kimler Sunacak?

Bu Yıl Oscar Ödül Töreni'ni Kimler Sunacak?

Özellikle pandemi dönemine girildiğinden beri beklediği reytingleri yakalayamayan Oscar töreni bu sene sunucularıyla geceye damga vurmayı hedefliyor. Variety'nin haberinde yer alan bilgiye göre, bu yıl 94. kez düzenlenen törenin sunuculuğunu üstlenen isimler Amy Schumer, Regina Hall ve Wanda Sykes oldu.

Henüz Resmi Bir Açıklama Yok

Henüz Resmi Bir Açıklama Yok

Ödül töreni sunucularına dair henüz resmi bir açıklama bulunmazken, isimlerin Salı günü ABC TV'de yayınlanan 'Good Morning America' programında duyurulması bekleniyor. 

Törenin yapımcılığını üstlenen Will Packer'ın, töreni üç perde halinde ve her sunucunun birer saat sahnede kalacağı şekilde hazırlamayı düşündüğü alınan duyumlar arasında.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın