Görüş Bildir
Haberler
2022 Gmail Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? Adım Adım Gmail Hesabı Silme

2022 Gmail Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır? Adım Adım Gmail Hesabı Silme

Ömer ÖNDER
19.06.2022 - 12:13

Günümüzde sosyal medya hesapları açmak, günlük hayatı kolaylaştıracak uygulamaları kullanmak ve çeşitli resmi işleri gerçekleştirmek amacı ile e-posta hesaplarına ihtiyaç duyarız. Google tarafından sunulan e-posta hizmeti Gmail dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan ve en fazla tercih edilen e-posta hizmetlerinden birisi. Kullandıkları Gmail hesabını artık kullanmak istemeyenler veya yeni bir Gmail hesabı oluşturan pek çok kişi eski hesabını nasıl sileceğini merak ediyor. Peki, Gmail hesabı nasıl silinir? İşte adım adım Gmail hesabı silme işlemi....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Temelde e-posta almak ve göndermek için kullanılan Gmail hesapları beraberinde Google'ın sunduğu diğer hizmetleri için kullanmak için gereklidir. Bu hizmetleri kullanmak için açılan Gmail hesapı açan kişiler çoğu zaman yalnızca bir hesap kullanırken, bazı kişiler ise birden fazla Gmail hesabına sahip olabiliyor. Bu durumlarda kullanmadıkları hesapları silmek isteyenler ise bu işlemin nasıl yapılacağını araştırıyor. Gelin Gmail hesabı nasıl silinir yakından bakalım.

Gmail Hesabı Nasıl Silinir?

Gmail Hesabı Nasıl Silinir?

İlk olarak herhangi bir tarayıcıdan https://myaccount.google.com/ adresine gidiyoruz. Açılan sayfada 'Oturum Açın' kısmından Google hesabınızı açıyoruz.

Açılan sayfada yer alan “Gizlilik ve Kişiselleştirme” bölümü altında bulunan “Verilerinizi ve Kişiselleştirmeyi Yönetin” seçeneğine tıklıyoruz.

Açılan sayfada 'Kullandığınız Uygulama ve Hizmetlerdeki Veriler' kısmında yer alan 'Verilerinizi İndirin veya Silin' bölümünde yer alan 'Bir Google Hizmetini Silin' seçeneğine tıklıyoruz.

Artık son adıma geldik açılan sayfada şifrenizi girerek Gmail hesabınızı tamamen silmiş olacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın