Görüş Bildir
Haberler
2022 Engelli Memur Atamaları Ne Zaman Yapılacak, Engelli Ataması Hangi Gün Yapılacak, Atamalar Ertelendi Mi?

2022 Engelli Memur Atamaları Ne Zaman Yapılacak, Engelli Ataması Hangi Gün Yapılacak, Atamalar Ertelendi Mi?

2022 Engelli atamasını bekleyen vatandaşlar merakla atamaların ne zaman yapılacağını soruyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan 8 Şubat’ta yapılacak olan 2022 engelli atamalarına dair son dakika erteleme açıklaması geldi. Peki 2022 engelli ataması ne zamana ertelendi? Kamu personeli engelli atamaların ne zaman yapılacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

ÖSYM tarafından düzenlenen EKPSS sınavı sonrası sınava giren binlerce aday, tercihlerini 5-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirdi.

Gözler, sonuçların açıklanacağı tarihteyken Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından atamaların 8 Şubat'ta yapılacağını açıklamıştı.Sonuç tarihlerinde son dakika değişikliğine gidildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, EKPSS atamaları için yeni tarihi duyurdu.Kamuda çalışmak için bekleyen binlerce aday sonuç tarihlerini merak ediyor.İşte engelli atama tarihleri...

2022 Engelli Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

2022 Engelli Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile yarın yapılması planlanan engelli vatandaşların kamu atamasının, 17 Şubat'ta yapılacağı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, engelli atamalarına ilişkin olarak “Engellilere yönelik bu yılın ilk memur atamasını 8 Şubat'ta yapacağız. Kamuya 2 bin 927 engelli memur atanacak.” ifadelerini kullanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın korona olmasıyla birlikle engelli atamalarının ertelenip ertelenmeyeceği merakla bekleniyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı engelli atama kuraları 17 Şubat'ta yapılacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın