Görüş Bildir
Haberler
2022'deki Ruh Haline Göre Hangi Renk Bereyi Kullanmalısın?

etiket 2022'deki Ruh Haline Göre Hangi Renk Bereyi Kullanmalısın?

İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. 

Peki, 2022 yılındaki ruh haline göre senin beren hangi renk olmalı?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Bir de yaşını öğrenelim.

3. Peki 2021 yılı nasıl geçti desek?

4. 2022'ye karşı neler hissediyorsun?

5. Yeni bir yıla girmenin seni mutlu eden tarafı ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yılbaşı için bir plan yapmış mıydın?

7. Yeni yılda zamanını kiminle geçirmek seni daha mutlu ediyor?

8. Son olarak kış mevsimi denilince aklına ilk gelen şey ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Turuncu bere!

Turuncu bere!

Sen tüm olumsuzluklara rağmen umudunu ve enerjini asla kaybetmiyorsun. Bazen umutsuzluğa kapılsan da kendini toplayıp hedefine odaklanmayı başarıyorsun. Bu yüzden senin beren enerjini dışarıya yansıtacağın turuncu bere. Belli ki 2021 senin için iyi geçmiş. Yeni yılın, senin için eskisinden de iyi olacağına eminiz.

Siyah bere!

Siyah bere!

Genel olarak karamsar birisin. Zaman zaman umudunu yeşerten olaylar yaşasan da etrafına sürekli positive vibes saçan insanlardan olamıyorsun. Bu yüzden senin beren ruh halini yasıtan siyah bere. Belli ki 2021 yılı senin için çok da iyi bir yıl olmamış. Yeni yılın senin için daha iyi olacağına inanıyoruz. Sen de kendine inanmayı unutma ve umudunu kaybetme!

Gri bere!

Gri bere!

Sen, çoğu zaman hislerin konusunda istikrarlı değilsin. Olumlu durumlarla karşılaştığında geleceğe dair umudun yeşerse de olumsuzluklar karşısında umudunu hemen kaybedebiliyorsun. Bu yüzden senin beren gri bere. 2021'de yaşadığın bu duygu iniş çıkışları sende boş vermişliğe neden olmuş. 2022'de olumsuzluklara takılmadan hedefine odaklanacağına eminiz.

Beyaz bere!

Beyaz bere!

Sen hayatı olduğu gibi kabul edenlerdensin. Hayatın getireceği olumlu ve olumsuz şeyleri kabullenmiş ve kendinle hesaplaşmayı bitirmiş. Olumsuzlukların da yaşamın bir parçası olduğunu biliyor ve zaman zaman düşüşler yaşasan da umutsuzluğa kapılmıyorsun. Bu yüzden senin beren beyaz bere. Yeni yılın seni daha da güçlü kılacağına eminiz!

Kırmızı bere!

Kırmızı bere!

Sen hayata karşı zaman zaman pozitif, zaman zaman negatif duygulara kapılsan da yaşama tutkuyla bağlısın. Enerjinin tükendiği anlarda bile kendini ayağa kaldıracak gücü kendinde bulabiliyorsun. Bu yüzden senin beren kırmızı bere. 2022'nin de tutkunu hiç kaybetmeyeceğin bir yıl olacağından eminiz!

Mor bere!

Mor bere!

Aslında oldukça renkli bir kişiliğe sahip olsan da negatif durumlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıyor ve içine kapanıyorsun. Bu yüzden senin beren mor bere. 2021 yılı seni karamsarlığa sürüklemiş olsa da 2022'in senin için daha iyi olacağına inanıyoruz. ''Sen, aklına koyduğun her şeyi başarırsın. Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var!'' 🙃

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
19
10
8
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

kırmızı bere

Gizem Yenikler

Kırmızı bere!

cansu ersan

Siyah bere! Siyah bere! Genel olarak karamsar birisin. Zaman zaman umudunu yeşerten olaylar yaşasan da etrafına sürekli positive vibes saçan insanlardan ola... Devamını Gör