Görüş Bildir
Haberler
2022'de Gözünüzden Kaçmış Olabilecek Ama Mutlaka Oynamanız Gereken Oyunlar

2022'de Gözünüzden Kaçmış Olabilecek Ama Mutlaka Oynamanız Gereken Oyunlar

2022'nin bitmesine sayılı günler kala kıyıda köşede kalmış oyunları da unutmamak gerekiyor. İşte 2022'de gözünüzden kaçmış olabilecek ama mutlaka oynamanız gereken oyunlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative

1. AI: THE SOMNIUM FILES - nirvanA Initiative

Zero Escape'in yaratıcısı Kotaro Uchikoshi'nin en yeni oyunu olan AI: THE SOMNIUM FILES, 2019'daki oyunun devamı olarak karşımıza çıkıyor. Görsel roman ve bulmaca türünü birleştiren yapım 24 Haziran'da karşımıza çıkmıştı.

2. Escape Academy

2. Escape Academy

Coin Crew Games tarafından geliştirilen ve iam8bit Inc tarafından yayınlanan Escape Academy, son dönem furyası 'Kaçış odası' oyunları kategorisinde ilk sıraya yerleşiyor. Bulmacaların tamamını gerçek hayattaki kaçış odası uzmanları hazırlamış.

3. FAR: Changing Tides

3. FAR: Changing Tides

Sırada İsviçreli geliştirici Okomotive ile Roller Coaster Tycoon ve Elite yayıncısı Frontier Foundry'den FAR: Changing Tides yer alıyor. 2018 oyunu FAR: Lone Sails'in devamı niteliğinde olan bu oyunda kıyamet sonrası bir dünyayı keşfetmeye hazır olun.

4. IMMORTALITY

4. IMMORTALITY

FMV türüyle karşımıza çıkan IMMORTALITY, Marissa Marcel isimli eski bir film yıldızının hikayesini konu alıyor. Film gibi oyunlar köşesinde yer alan yapımda kendi seçimlerini yapma şansınız bulunuyor.

5. Infernax

5. Infernax

Metroidvania türünü farklı bir boyuta taşımaya çalışan Infernax, pixel art grafikleriyle oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor. 14 Şubat'ta yayınlanan oyunun ortalama bitirme süresi ise 18 saat olarak gösteriliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. MADiSON

6. MADiSON

Bulmacalar ile dolu bir korku oyunu olan MADiSON, kıyıda köşede kalmış oyunlardan sadece birisi. Çekilen fotoğraflar ile olay örgüsünü takip ediyor ve bir o kadar korkutucu atmosferiyle başa çıkmaya çalışıyorsunuz.

7. Moonscars

7. Moonscars

2022'de popülerlik kazanan bir diğer oyun ise Moonscars oldu. Souls ve Metroidvania türünü birleştiren yapım görsel stili ile cezbetmeyi başarıyor.

8. Neon White

8. Neon White

Yüksek tempolu birinci şahıs platform oyunu olan Neon White, Steam'de çok olumlu yorumlar alan oyunlardan bir tanesi. Metacritic puanı da 90 olarak belirlenmiş durumda.

9. Nobody Saves the World

9. Nobody Saves the World

'Hiçkimse' olarak başlayan karakteri ile oyuncuları cezbetmeyi başaran Nobody Saves the World, karakterinize farklı yetenekler ile ilginç karakter özellikleri kazandırabiliyorsunuz.

10. NORCO

10. NORCO

Point & Click türünün çöküşte olduğu günümüzde bir güneş ışığı gibi parlayan NORCO, Geography of Robots imzası taşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Saturnalia

11. Saturnalia

İtalyan geliştirici Santa Ragione imzası taşıyan Saturnalia, hayatta kalma-korku temasını birleştiriyor. Yer yer gerçekten ürpertici olan bu oyunu mutlaka denemelisiniz.

12. SIGNALIS

12. SIGNALIS

Klasik hayatta kalma korku oyununa üçüncü şahıs nişancı ve bulmaca unsurları ekleyen Signalis, biraz keşfetme ve biraz da hikaye baharatlarını serpiştirmeyi ihmal etmiyor.

13. Steelrising

13. Steelrising

Görselliği ile dikkatleri üzerine çeken Steelrising, oyuncuları 1789 Paris XVI. Louis dönemine taşıyor. Souls-Like türünü benimseyen oyun içerisinde kralın mekanik askerlerine karşı koymanız gerekecek.

14. Thymesia

14. Thymesia

Yine bir Souls oyunu, yine bir zorlanma seansı. Thymesia, veba döneminde geçen ve Corvus adıyla bilinen gizemli bir karakter olarak oynadığınız görülesi yapımlardan biri.

15. Vampire Survivors

15. Vampire Survivors

Son dönemlerin popüler oyunu Vampire Survivors, karşımıza yeni bir oyun türü çıkartmış olabilir. Atakların otomatik olarak yapıldığı ve kendinizi sürekli geliştirirken düşmanların ise dalga dalga üstünüze geldiği bir yapım.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın