Görüş Bildir
Haberler
2021 Yılında Doğum Yapan Annelerin Kullanışlı Olduğunu Söylediği 18 Şey

etiket 2021 Yılında Doğum Yapan Annelerin Kullanışlı Olduğunu Söylediği 18 Şey

Nurseda Gerek
18.12.2021 - 15:15

2021 yılında doğum yapan annelerin severek kullandığı ürünleri bir araya getirdik! Gelin, annelerin memnun kaldığı yeni doğan ürünlerini birlikte inceleyelim. Lohusa sütyeni, kanguru, bebek taşıma çantası, göğüs ucu kremi ve çok daha fazlası için buyurun içeriğimize...

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lactamil Emziren Anneler için Karışık Bitki Çayı

1. Lactamil Emziren Anneler için Karışık Bitki Çayı

Lactamil bitki çayı, içeriğindeki vitaminler ve besleyici bitkiler sayesinde emziren annelerin en büyük yardımcısı. Düzenli kullanım sonrası süt arttıran Lactamil, sıvı takviyesi sayesinde annelerin 1 numaralı tercihi! 

Kesinlikle ise yarıyor. Her azaldığını hissettiğimde bir iki gün içiyorum, sütüm eski haline dönüyor.

2. Suwen Lohusa Dantelli Sütyen

2. Suwen Lohusa Dantelli Sütyen

Doğum sonrası rahat ve kullanışlı bir lohusa sütyenine ihtiyacınız var. Suwen Lohusa Dantelli Sütyen, kullananlardan tam not alan bir ürün.İncelemek isteyenler için linkburada

Ürünü alalı iki ay oldu, kullandıktan sonra yorumlamak istedim. Her rengini aldım, alacaklara tavsiye ederim. Yıkadıktan sonra herhangi bozulma, renk atma söz konusu değil.

Benzer ürünlere ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

3. Mochi Göğüs Pompası

3. Mochi Göğüs Pompası

Kolay ve hızlı kullanımı sayesinde annelerin severek kullandığı Mochi Göğüs Pompası, elektronik göğüs pompalarına kıyasla en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. 

Valla bu kadar beklemiyordum. 5 dk. içinde bebeğim diğer göğsümü emerken, biraz sağım yaptım 60 cc çıktı. Elektrikli de bile bu performans yok. Kesinlikle tavsiye ederim.

4. LANSINOH Süt Saklama Şişesi

4. LANSINOH Süt Saklama Şişesi

Süt saklama şişesi olmadan olmaz! Göğüs pompaları ile uyumlu LANSINOH Süt Saklama Şişesi, kolay temizlenir ve aynı zamanda sızıntılara karşı güvenilirdir. İncelemek isteyenler için link burada

İlk çocuğum için de bu markanın ürünlerini kullanmıştım, şimdi de tercihim aynı marka. Şişelerin hem makine hem de biberon ucuyla uyumlu olması çok güzel. Poşete koyma derdiyle uğraşmak zorunda değilsiniz. Ürünü aldığım firmaya da hızlı ve özenli kargolama için ayrıca teşekkürler.

5. Aptamil Prosyneo 1 Bebek Sütü

5. Aptamil Prosyneo 1 Bebek Sütü

Aptamil Prosyneo 1 Bebek Sütü, sütü az gelen ya da emziremeyen annelerin 1 numaralı tercihi! 

Ürün başarılı, gaz sorunu yaşamadık, reddetme de olmadı. Anne sütünü çok az verebildik, çoğunlukla bu devam sütü ile besledik, çok şükür bir sıkıntımız yok şimdilik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lohusa Sabahlıklı Takım

6. Lohusa Sabahlıklı Takım

Stiliyle, kumaşıyla, kalitesiyle memnun kalacağınız iyi bir lohusa sabahlık için tercihiniz takım ürünlerden yana olmalı. Kullananlardan tam not alan kaliteli bir ürün için seçtiğimiz lohusa sabahlık takımı inceleyebilirsiniz. 

Gerçekten çok başarılı. Kumaş, kalite, doku muazzam!

7. Molmini Plus Bel Destekli Kanguru

7. Molmini Plus Bel Destekli Kanguru

Bel destekli kanguru her yerde işinizi bir hayli kolaylaştıracak, bizden söylemesi. Bel destekli bu ürünü kaçırmamanızı öneririz. İncelemek isteyenler için link burada

1 buçuk aylık bebeğim için aldık, içine koyup gezdiriyoruz. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

8. Badger - Organik Göğüs Ucu Kremi

8. Badger - Organik Göğüs Ucu Kremi

Badger Göğüs Ucu Kremi, Emzirme sonrası hassaslaşan ya da tahriş olan göğüs uçlarınızı iyileştirecek etkili bir ürün! Üstelik organik ve kullanımı çok kolay. Link burada

Benim kurtarıcım bu ürün oldu. Bunu sürüp üstüne gümüş kapak kullandım, anca öyle iyileşti.

9. SİLVERGO Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapakları

9. SİLVERGO Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapakları

Emzirme sonrası göğüs uçlarınızı iyileştirmek için gümüş göğüs ucu koruyucu ürünler kullanmanız gerekiyor. Kaliteli bir seçim için bizim önerimiz, annelerin favorisi SİLVERGO Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapakları

Göğüslerim çok yaraydı. Bir sürü krem kullandım, bitkisel kürler de cabası fakat fayda etmedi. Gümüş kapak bir hafta içinde kendine getirdi. Kesinlikle doğumdan önce alınmalı.

10. Bebek Bakım Örtüsü Alt Açma Bezi

10. Bebek Bakım Örtüsü Alt Açma Bezi

Bebeğinizin altını her yerde, ev konforunda değiştirmenize yardımcı olacak bebek bakım örtüsünü incelemeden geçmeyin. 

Ürün güzel doktor kontrollerinde ya da bir yere gittiğimde altına sermek için aldım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bebek Yıkama Seti

11. Bebek Yıkama Seti

İyi bir bebek yıkama seti ile tek başınıza bebeğinizi rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Kullanan annelerin memnun kaldığı bu ürünü incelemeden seçim yapmamanızı öneririz. İlgilenenler için link burada

Ürünler eksiksiz ve çok kısa sürede elime ulaştı. Çok kaliteli ve bir o kadar da güzeller. Herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca hediyeniz için teşekkür ederiz.

Benzer ürünler için tık tık!

12. Sleepy Natural Bebek Havlusu

12. Sleepy Natural Bebek Havlusu

Doğum sonrası en çok kullanacağınız ürün kuşkusuz ıslak mendil. İyi bir seçim yapmak gün içinde işinizi büyük oranda kolaylaştıracaktır.  Sleepy ıslak mendil annelerin severek kullandığı bir ürün. Link burada

Islak mendil olarak alınacak tek marka Sleepy bence. İlk doğduğunda bebeğim için Sleepy merhaba paketi almıştım. Yeni doğan ıslak mendili süperdi. bir ara mecburen başka bir marka kullandım, çektikçe çıkıyor mendiller çok sinir bozucuydu. sonra tabii ki Sleepy'e devam. artık sürekli koli ile alıyorum.

13. Emzirme Önlüğü

13. Emzirme Önlüğü

Bebeğinizi her yerde rahatlıkla emzirmenize yardımcı olacak emzirme önlüğü, gün içinde en çok kullanacağınız ürün olabilir. Kumaşı, deseni ve kullanım rahatlığıyla sevilen bu ürünü incelemeden geçmemelisiniz. 

Emzirme önlüğü gerçekten elim ayağım oldu, kesinlikle alın.

14. Ekebaby Pamuk 10'lu Ağız Mendili

14. Ekebaby Pamuk 10'lu Ağız Mendili

Ağız mendili kesinlikle depolamanız gereken bir ürün. Ekebaby Pamuklu 10'lu Ağız Mendili, memnun kalacağınıza emin olduğumuz bir ürün. 

Dokusu çok güzel tavsiye ederim. 💕

15. Anne Bebek Bakım Sırt Çantası

15. Anne Bebek Bakım Sırt Çantası

İçi geniş ve çok kullanışlı! Tüm eşyalarınızı içine rahatlıkla sığdırabileceğiniz sıvı geçirmez bu bebek bakım çantasını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

Benzer ürünlere ulaşmak için tık tık!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Otribebe Nazal Burun Aspiratörü

16. Otribebe Nazal Burun Aspiratörü

Bebeğinizin burnuna uygun bir şekilde tasarlanan Otribebe Nazal Burun Aspiratörü, yapısı ve kullanım kolaylığı ile burun tıkanıklığının önüne geçmenize yardımcı olur. 

3 yıldır kullandığım bir ürün çok memnunum, kızıma bir zararı olmadı. Alacak olanlara tavsiye ederim.

17. Mustela Gentle Shampoo Bebek Şampuanı

17. Mustela Gentle Shampoo Bebek Şampuanı

En çok satanlar arasında yer alan Mustela Gentle Shampoo Bebek Şampuanı, annelerin severek kullandığı bir ürün. Kaliteli bir seçim yapmak için bu ürüne göz atabilirsiniz. 

Bebeğim doğduğundan beri bu şampuanla yıkıyoruz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın