Görüş Bildir
Haberler
2021'de Ağzımızın Tadı Kaçacak!

2021'de Ağzımızın Tadı Kaçacak!

Gizem Kayıhan
09.06.2020 - 18:01

2021'de Ağzımızın Tadı Kaçacak!

2020'nin başında hayatımıza giren koronavirüs, 2021'de de peşimizi bırakmayacak gibi görünüyor. ''Yeni normallerimizle'' 2021 yılı nasıl geçecek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tiyatro, Sinema, Konser Gibi Toplu Etkinlikler Nostalji Olacak

Tiyatro, Sinema, Konser Gibi Toplu Etkinlikler Nostalji Olacak

Her ne kadar yavaş yavaş normalleşmeye çalışsak da zorunlu ihtiyaçlar dışında eskisi gibi gönül rahatlığıyla kalabalığa girebilmek mümkün değil. Belki de 2021 yılına girdiğimizde tiyatro, sinema, konser gibi etkinlikler, insanlık için nostaljik birer anıdan ibaret olacak.

Freelancer Olmanın Tadı Tuzu Kalmayacak

Freelancer Olmanın Tadı Tuzu Kalmayacak

Freelancer olmanın en iyi taraflarından biri, bilgisayarını alıp en sevdiğin kafede kahveni yudumlarken çalışabilmenin hazzı... 2021'de bu keyifli anları da epey özleyeceğiz. Evet kafeler, restoranlar açıldı ama marketten eve getirdiğimiz ürünleri bile sabunlu suyla yıkamadan kullanamazken kafe gibi toplu yerlerde vakit geçirmek cesaret isteyecek.

Hazır Gıdanın Dayanılmaz Hafifliğine Elveda!

Hazır Gıdanın Dayanılmaz Hafifliğine Elveda!

Canın yemek yapmak istemediğinde dışarıda bir şeyler atıştırmak, eve sipariş vermek... Uzun süre virüs korkusuyla yaşadıktan sonra maalesef böyle küçük lükslerle de vedalaşacağız. Hatta fırından aldığımız ekmeğe bile şüpheyle yaklaşacağımız için evde ekmek yapma alışkanlığımız da devam edecek.

Asosyallik Kazanacak!

Asosyallik Kazanacak!

Arkadaşlarımızla bir yerlerde buluşmak, ev ziyaretleri, mutfak masasının başında sabaha kadar dönen muhabbet... Hepsi şimdiden burnumuzda tütmeye başladı bile. Bir arkadaşla buluşmaya karar vermek artık o kadar da kolay değil. Toplu taşıma kullandı mı, marketten aldıklarını yıkadı mı, virüslü biriyle temas etti mi gibi sorular aklımızından geçerken zaten buluşmaktan da çoktan vazgeçmiş oluyoruz. Kalabalık arkadaş gruplarıyla takılmayı sevenler için durum hiç de iç açıcı görünmüyor, 2021 asosyallerin yılı olacak.

Tatil Planları Yalan Oluyor

Tatil Planları Yalan Oluyor

Yoğun bir çalışma döneminde bizi motive edip hayata bağlayan en güzel şeylerden biri de tatile çıkıp kafa dinlemekti. Artık tatil programı yapabilmek için uzun uzun düşünmek gerekiyor. Gittiğiniz otel, sürekli dezenfekte ediliyor olsa da insanlardan tamamen izole edilmiş bir tatil yapmak mümkün değil. Virüs kapma endişesi taşırken tatilde yiyip içtiğimiz şeylerden, gezip gördüğümüz yerlerden keyif almak zorlaşacak. 2021 yazında da durumun böyle olacağı düşüncesi şimdiden moralleri bozuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müsait Değilim Demeyi Özleyeceğiz

Müsait Değilim Demeyi Özleyeceğiz

Karantinadan önce, kimseyle iletişim kurmak istemediğimizde ''Müsait değildim, telefonu açamadım.'', ''Dışarıdaydım, aradığını duymamışım.'' gibi bahanelerle kendimize kafa dinlemelik zamanlar ayırabiliyorduk. Son birkaç aydır hepimiz evdeyiz. Sosyal mesafeyi koruyoruz ama hiç bu kadar ulaşılabilir olmamıştık. Bu durum özellikle de home office çalışma düzenine geçenler için bir travmaya dönüştü. Herkes herkesin her an telefon başında hazır olarak beklediğini, 7/24 iletişime açık olduğunu zannetmeye başladı. ''Şu an hiç müsait değilim.'' demek isteseniz de karşıdakinin iç sesinin size ''Evde oturuyorsun işte, niye müsait değilmişsin bakalım?'' dediğini duyar gibi oluyorsunuz. 2021 yılında da karantinanın devam edeceğini düşünürsek, birçoğumuzda telefon fobisi başlayabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
20
15
10
10
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

2020 ' nin ne hayrını gördük de 2021 den birşey bekleyeceğiz... "ŞAHSIMIN" Hedefi "2023" 🦍🐒🐵 🐧🐧🐧

Yasemin Demir

Zannetmiyorum istanbulu beş dakika gezseniz virüsün çoktan unutulduğunu görürdünüz

Şehzade V. Dilsiz

O değil de bu içeriği hazırlayanlar hiç mi sokağa çıkmıyor? Ben tatil kasabasında yaşıyorum hiç de tarih olmamış tatil. Herkes mutlu-mesut tatil yapıyor. Hiç... Devamını Gör