Görüş Bildir
Haberler
2020 Yılında Seni Nelerin Beklediğini Söylüyoruz!

etiket 2020 Yılında Seni Nelerin Beklediğini Söylüyoruz!

Serngl
14.12.2019 - 21:00

Yeni yıl, yeni umutlar...

Bakalım yeni yılda seni neler bekliyor? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini soralım?

2. Yaşın?

3. Hangi ayda doğdun?

4. Ayın kaçında doğdun peki?

5. Biraz da adından ipucu alalım... Adının baş harfi sesli mi yoksa sessiz mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki adında kaç harf var?

7. Türkiye'nin hangi bölgesinde doğdun?

8. Günün hangi dilimini daha çok seviyorsun?

9. Peki son olarak... Hangi mevsim ruhuna hitap ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

2020 senin yılın olacak!

2020 senin yılın olacak!

Hani yıllardır her yılbaşında, 'Bu benim yılım olacak!' diyorsun da, sonradan hayal kırıklığına uğruyorsun ya... Hah işte o yıl, bu yıl! 2020 gerçekten de senin yılın olacak. Aşk, para, kariyer, huzur, bolluk, bereket... Bu yıl her yönüyle senin yılın olacak, hayatına bolluk bereket akacak resmen! Uzun zamandır almayı düşündüğün ama bir türlü cesaret edemediğin o şeyi alacaksın. Bu ev olur, araba olur, ya da bambaşka şeyler; bilemiyoruz... Ama bu yıl ona kavuşacaksın. 2020'nin sana bir diğer sürprizi de, aşk kapını çalacak. Eğer ben hayatımın aşkını buldum zaten diyorsan, aşkınız yeniden alevlenecek; belki de yeni adımlar atılacak. Belki bir evlilik, nişan olabilir... Zaten evliysen, aşk tazelemek için ufak bir tatile çıkacaksınız. Ya da bambaşka sürprizler... Kariyerini de es geçmemek lazım. Bu yıl terfi, mezuniyet hangisini istiyorsan gerçekleşecek, kariyerinin en güzel yılı olacak hatta! 

Ne diyelim ki çok şanslısın, 2020 sana harika sürprizlerle geliyor!

2020 de seni teğet geçecek!

2020 de seni teğet geçecek!

Her yıl, 'Bu yıl benim yılım olacak!' diyorsun ama o yıllar seni teğet geçiyor ya hep; hatta üstüne basıp geçiyor... Maalesef bu yıl da seni teğet geçecek, isteklerin ve beklentilerinin gerçekleşmesi biraz daha ertelenecek... Neyse ki seni ezip geçmeyecek 2020, iyi tarafından bakmak lazım... Hiç mi güzel şeyler olmayacak dersen söyleyelim. Sağlık açısından güzel bir yıl seni bekliyor, hayatında her şey ortalama olsa da; sağlığın iyi, keyfin de yerinde olacak haliyle! Bu yıl maddi şeylerde bir ilerleme olmasa da, manevi açıdan huzur bulup; sıkıntılarının büyük bir kısmından arınacağın bir yıl olacak. E daha ne istiyorsun ki? Önemli olan da bu değil mi zaten...

2020 sana aşkla geliyor!

2020 sana aşkla geliyor!

Bu yıl senin 'aşk yılın' olacak, şimdiden söyleyelim... Her yıl, 'Bu yıl benim yılım olacak!' diyorsun ama, o yıl seni teğet geçiyor ya... İşte bu yıl öyle olmayacak, aşk kapını çalacak. Aşk zaten kapını çalmışsa, harika gelişmeler yaşanacak. Birlikte harika kararlar alıp, seyahat etmeye bile başlayabilirsiniz... Eğer bitmek üzere olan bir ilişkin varsa, aşk kapını bambaşka bir insanla çalabilir. Emin ol, biten her şey için kocaman bir 'İyi ki' diyeceksin! Tabii sadece aşk değil, bu yıl bereket de seninle birlikte olacak. Belki 'Vaovvvvv' denecek paralar kazanmayacaksın ama, eline geçen her şey çok ama çok bereketli olacak... 2020 sana güzel gelecek!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
605
396
144
110
51
49
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tugcemii

2020'de aşk seninle olacak! 2020:NAH :))

Nesil Zülfikar

2020 benim yılım mı olacakmış? Nerde o günler..

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

2020 de seni teğet geçecek!/e girmeyeyim o zaman amk 🙄😀😀