Görüş Bildir
Haberler
2020'de Aldatılma İhtimalini Söylüyoruz!

etiket 2020'de Aldatılma İhtimalini Söylüyoruz!

Aburoski
18.12.2019 - 09:00

Gerçeklerle yüzleşmeye hazırsan seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenmekle başlayalım!

2. Yaşını da söyle bakalım!

3. Diyelim ki en yakın arkadaşının sevgilisini aldattığını öğrendin. Tavrın ne olurdu?

3. Diyelim ki en yakın arkadaşının sevgilisini aldattığını öğrendin. Tavrın ne olurdu?

4. Hiç sevgilinin arkadaşlarından birini çekici bulduğun oldu mu? Bize doğru cevabı vermelisin!

5. 2020 için yeni kararlar aldın mı? Evetse, bu kararların kaçı gerçekleşir sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi ne alaka diyeceğin bir soru soracağız. 1 sene boyunca nefret ettiğin bir insanın ayaklarını yıkarsan 5 milyon dolara sahip olacaksın. Kabul eder misin?

6. Şimdi ne alaka diyeceğin bir soru soracağız. 1 sene boyunca nefret ettiğin bir insanın ayaklarını yıkarsan 5 milyon dolara sahip olacaksın. Kabul eder misin?

7. Son olarak, aktif bir cinsel hayatın var mı?

7. Son olarak, aktif bir cinsel hayatın var mı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hiç beklemediğin biriyle aldatılacaksın!

Verdiğin cevaplara göre sen 2020 yılında sevgilin tarafından hiç beklemediğin biriyle aldatılacaksın. Bu insan sürekli çevrende insan. Hatta yakınım dediğin bir insan bile olabilir. Aldatılma olayını kendi çabaların sonucunda öğreneceksin. Önce sevgilinin hareketlerinden şüphelenmeye başlayacaksın daha sonra da telefonu senin yanındayken gelen bir mesajla her şey kafanda netleşecek. Sevgilini karşına alıp ağzına geleni söyleyeceksin ve çekip gideceksin. Sevgilinin seni aldattığı kişiyle en ufak bir iletişim olmayacak bu konuyla ilgili. Neden kurasın ki her şey olmuş bitmiş artık. Daha fazla konuşmanın bir anlamı yok böyle durumlarda. 

Evet, aldatılacaksın ve ağzına gelenleri tek tek sayıp o kişilerin hayatından gideceksin. Bir süre kötü günler geçireceksin. Olsun bu kötü günler senin ileride dimdik durmanı sağlayacak. Bu günleri de atlatacağını, hayatına kaldığın yerden devam edeceğini unutma. Hayatın ondan ibaret olmadığını anlayacaksın. :)

Derin bir nefes alabilirsin. Aldatılmayacaksın!

Verdiğin cevaplara göre senin 2020 yılında aldatılmayacaksın. Sen ve sevgilinin dört dörtlük, ideal diyebileceğimiz bir ilişkiniz var. Sen onu o da seni çok seviyor. Sizi hiç bir güç ayıramaz. Bundan adın kadar emin olabilirsin. Seni çok iyi anlayan ve dinleyen bir sevgilin var. Onun kıymetini bil. O seni aldatmayacak, sen de onu aldatma tabii. Bu güzel aşkı hiçbir şekilde mahvetmemelisin. Çünkü böylesine birbirine saygı duyan, seven ve sayan insanların ilişkilerini görmek artık zorlaştı. Sizinkisi resmen filmlerdeki gibi bir aşk hikayesi. 

2020'de seni sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır beklediğin bir şey gerçekleşecek. Belki de aile olmaya karar vereceksiniz. Ne dersin? Büyük ihtimalle de böyle bir karar alacaksınız. Güzel bir aile olacaksınız ilerde. Bundan nedense eminim. Senin de için rahat olsun. :)

Sevgilini aldatacaksın daha sonra aldatıldığını öğreneceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen 2020 yılında aldatılmayacaksın ama sevgilini aldatacaksın. Bu, bir gecelik bir aldatma olacak. Başkasıyla sevgiliyken başka birine aşık olmayacaksın. Sevgilini aldatacağın kişi yakınında hatta sevgilinin de tanıdığı biri olacak. Epeydir sana ilgisi olduğunu düşündüğün ve sana da çekici gelen bu insanla bildiğin anlaşıp görüşüp bir gece geçireceksiniz. 

Sevgilinin anlamamsı için binbir türlü yalan söyleyeceksin. Onu kandıracaksın ama peki ya kendini kandırabilecek misin? Zaten o geceden sonra pişmanlık yaşayacaksın ve sevgiline daha da sıkı sarılacaksın. Tabii bu onu aldattığın gerçeğini değiştirmeyecek. Bazen aklına gelecek ve beynini yiyip bitirecek. Nasıl yapabildiğini düşünüp duracaksın. Daha fazla dayanamayıp sevgilini karşına alıp her şeyi anlatacaksın. Büyük bir tepkiyle karşılaşmayacaksın çünkü o da sana seni aldattığını söyleyecek. Böylelikle ödeşmiş olacaksınız. Artık bundan sonrası devam mı tamam mı kararı size kalmış. :)

Sevgilinin başkasına aşık olduğunu ve seni uzun zamandır aldattığını öğreneceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen 2020 yılında sevgilinin başkasına aşık olduğunu ve uzun süredir de seni onunla aldattığını öğreneceksin. Ne yazık ki senin için kötü bir yıl olacak diyebiliriz. Sen, birlikte olduğun insanı çok seven ve onu sevdiğini her fırsatta belli eden birisin. O da seni yakın zamana kadar seviyordu fakat zamanla sana olan sevgisi azalmış, azalmakla kalmamış başkasına gönlünü kaptırmış. Bunu da sen 2020 yılının ortasında öğreneceksin. Sevmediği bir insanla daha fazla yan yana olmak istemediği için gelip bunu sana itiraf edecek. Ağzın açık bir şekilde anlattıklarını dinleyeceksin. 

O an içinden ağlamak, duvarları yumruklamak gelse de hiçbir şey yapmayacak, öylece kalıp duracaksın. Yalan yok uzun süre kendine gelemeyeceksin. Depresyona gireceksin. Hayatına başkalarının girmesine izin vermeyeceksin. :)

Aldatılma ihtimalin çok düşük!

Verdiğin cevaplara göre senin 2020 yılında senin aldatılma ihtimalin çok düşük. Seni çok seven birisiyle berabersin aynı zamanda sen de ona sırılsıklam aşıksın. İkinizin de birbirinizi aldatma ihtimali yok. Tabii bu işler hiç belli olmuyor, biri gelip sevgilinin aklını çelebilir ya da sana olan sevgisi azabilir. O yüzden çok sevinmemelisin. 2020 yılında her an her şey olabilir. Ne aşklar bitiyor, kimler kimleri aldatıyor... Ama şu an için olumsuz bir şey gözükmüyor. Şimdilik içini ferah tutabilirsin. 

Birbirinize olan sevginizi ve saygınızı kaybetmediğiniz sürece 3. bir kişinin gelip ilişkinizi bozacağını düşünmüyorum. Buna asla izin vermeyeceğinizi de biliyorum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
316
150
53
53
34
29
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
galadrielll

aferin iyice delirtin bizi az olmuş bu

ismetlerdebugun

tüm olasılıkları denedim . Her türlü aldatılıyorum

Aburoski

Geçmiş olsun 😂

SYB

Sevgilini aldatacaksın daha sonra aldatıldığını öğreneceksin! Ne biçim sonuç ne biçim entrika lan bu?