Görüş Bildir
Haberler
2018 İlkbahar Moda Trendlerine Göre Nasıl Giyinmelisin?

etiket 2018 İlkbahar Moda Trendlerine Göre Nasıl Giyinmelisin?

Şeboş
20.11.2017 - 16:09

Sıcak trendlerin popülaritesini kaybetmesi çok daha kolaydır. Şimdi yaşadığımız sonbahar geçişi. Ama daha kışa bile girmeden ilkbaharın hayalini de kuralım ki çabucak zaman geçiversin;) Pes etmek yok! Kadın varsa moda da var. Haydi bakalım 2018 baharında sen ne giymelisin toparlayalım o zaman !

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım hemen beğendiğin kot modelini seçer misin lütfen!

2. İkilemelerden beğendiğini seç şimdi de!

3. Bol paça beyaz pantolon için ne düşünüyorsun?

3. Bol paça beyaz pantolon için ne düşünüyorsun?

4. Dolabında en çok hangi renk mevcut?

5. Kilolarını dert eder misin, yoksa kendinle barışık mısındır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ah şu meşhur taytlarımız var ya, vazgeçilmezlerimiz hani, hangisi senin tarzın bakalım?

7. İskoç çizgilerine ılımlı bakar mısın?

8. Ve son sorun; maksi mi mini mi?

8. Ve son sorun; maksi mi mini mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Country elbiseler!

Country elbiseler!

Romantik çiçekler, renkler dokunuşlar senin kalemin. Kışın o sert tüylü, yünlü kumaşlarından kurtulup bir an önce tiril tiril kumaşlara geçmek istiyorsun. Tamam bunun için çok erken kabul;) Baharın başlangıcında da tercihlerin genelde uzun kollu, ama asla kalın, sert kumaşlar olmuyor yine de. Hahhh tam senlik bir bahar geliyor o zaman. Şifonlar, ipekler, terletmeyen tiriller... Yumuşak ve çiçekli renkler seninle bu baharda. Üşüdüğün an alırsın omuzlarına yine hafif bir şal olur biter;)

Uçuş tulumları!

Uçuş tulumları!

Bir pilot edasıyla yürüyüşün bu baharda tarzına da yansıyacak şekerim. Seçtiğin renkler biraz iç karartıcı ama tam seni yansıtacak. Kıyafetlerin tulum tarzında ve rahat edebileceğin kumaşlardan olacak. İster topuklu giyip şık bir bayan olursun, istersen düz ayakkabılarınla rahat salaş takılırsın. Çok mu sıkıldın düz renklerden; haydi arada çiçekler,  böcekler tercih et de neşemiz yerine gelsin! Sen maskülen bir ruh değilsin çünkü çiçeğim! Sadece şık bir bahar kadınısın.

Payetler, kokoş taşlar!

Payetler, kokoş taşlar!

Ya senin bu baharda biii deliresin var ... Kimse sorgulamasın, tersleyeceksin yoksa insanları. Düğüne gider gibi payetler, taşlar, boncuklarla çıkacaksın sokaklara. Alacaksın üzerine spor bir kot çeket işte tam o anda tarz olacaksın . Bu payetlerin altına kovboy çizmesi ya da salaş botlarla kıyafetlerini anında gündelik hale getireceksin. Kamuflaj giyeceksin; konduracaksın bir yerlerine bir çiçek, bir taş, bir böcek. Ne bileyim kraliçeyi diğerlerinden ayıran bir işaret işte, sen bul! Bu bahar başka baharrrr cicim!

Gökkuşağı ruhu ve kareler!

Gökkuşağı ruhu ve kareler!

Evet, ne kısadan vazgeçebiliyorsun ne de karelilerden. Ama her zaman rahat hareket edebileceğin tarzı seçiyorsun. Bu sene baharda;  hem resmi, hem rahat ruh halinde süzüleceksin.Bu şapşal takımların içinde hem oldukça seksi, hem de rahat olacaksın. Renk seçimin önemli, çünkü hareketli bir kişiliksin. Sen öyle siyah beyazların kadını değilsin. Hayatında hep renkler olacak gökkuşağı ruhlum benim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
554
149
127
86
69
56
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çikolatalı pasta

Payetler kokoş taşlar çıktı

Hanife Şişman

Moda giderek saçmaladı uçuş tulumu nedir Allahını seversen :/

Gizem Yenikler

Payetler, kokoş taşlar!