Görüş Bildir
Haberler
2018’de müzik sahnesinin yıldızı parlayan isimleri Salon’a geliyor – Part I

2018’de müzik sahnesinin yıldızı parlayan isimleri Salon’a geliyor – Part I

King Gizzard and The Lizard Wizard, Sons of Kemet, Tamino, Jakuzi, Ezhel, 123, Lara Di Lara ve dahası…Hepsi Salon’u daha önce ziyaret etmiş, kendi sınırlarını ve bir o kadar da müziğin olanaklarını zorlayan; kimi zaman yepyeni bir altyapı, kimi zaman bambaşka bir yorum kimi zaman da dinleyenleri altüst eden sözlerle kendinden bahsettiren bu isimler göz açıp kapayıncaya kadar müzik tutkunlarının yakından tanıdığı müzisyenler haline geldiler. Salon'un programına eklenen yerli ve yabancı grup ve müzisyenler sayesinde yepyeni sesleri de duyma fırsatı elde edeceğiz. İşte onlardan birkaçı ve kulak vermeden geçmemeniz gereken parçaları.

Unutmadan iletelim; Salon konserlerinin biletlerini biletlerini Biletix satış kanalları ve İKSV ana gişeden satın alabilirsiniz. Konserler hakkında daha fazla bilgi için sizleri sitemize bekleriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barlas Tan Özemek: Gitarist ve solist Barlas Tan, çocukluğundan bu yana müzikle ilgileniyor. Daha önce Bülent Ortaçgil, Sezen Aksu, Korhan Futacı gibi isimlerle beraber çalışan Özemek, ilk solo albümü “Yalancılar Kahvesinde”den parçalarla 26 Ekim Cuma akşamı Salon’da sizinle buluşmaya hazırlanıyor.

Koffie: Amsterdam merkezli, sekiz üyeden oluşan caz grubu Koffie, Türkiye’de ilk kez 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında düzenlenen Parklarda Caz etkinliğinde izleyicinin karşısına çıktı, caz ve özellikle afrobeat’e düşkün olanların favorisi haline geldi. Caza yeni bir soluk getiren ekip, şimdi bir kez daha çok sevdikleri İstanbul’u ziyaret ediyor ve 31 Ekim Çarşamba Salon’a uğruyor.

Brek: Nihil Piraye ile ve Mispits’te hem çaldı hem de prodüktörlük rolünü üstlendi. İlk albümü “TV Juice”u geçen yaz yayımlayan Brek, ikinci albümü “Mikrodalga Sörfü”yle türler arasında mekik dokuyor. Brek, 2 Kasım Cuma akşamı Salon’da dream pop, synth pop, new wave, krautrock’tan vazgeçemeyenlerle buluşuyor.

Tuğçe Şenoğul: Seni Görmem İmkansız ve Kahinar’ın diğer yarısı, söz yazarı ve besteci Tuğçe Şenoğul, nev-i şahsına münhasır sesi ve tarzıyla yeni ve iyiyi takip edenlerin kısa sürede sevgilisi oldu. Şenoğul, ilk uzunçalarının lansman konseriyle geçtiğimiz Aralık ayında Salon’daydı. Şenoğul’la yeni randevumuz ise bu defa 3 Kasım Cumartesi akşamı yine Salon’da.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın