Görüş Bildir
Haberler
2018’de Müzik Sahnesinin Yıldızı Parlayan İsimleri Salon’a Geliyor

2018’de Müzik Sahnesinin Yıldızı Parlayan İsimleri Salon’a Geliyor

Sonbahar aylarında Salon’u ziyaret eden Cecilia Krull, Warhaus, Rhye, La Luz, Altın Gün gibi dünya müzik piyasasının nabzını tutan sanatçıların ardından yılın son aylarında Salon, 2018’in son dönemecinde programının yeni isimlerini ve onların kaçırılmaması gereken parçalarını sizler için derledik.

Hatırlatalım; Salon konserlerinin biletlerini Biletix satış kanalları ve İKSV ana gişeden (Pazar günü hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında, hizmet bedeli olmadan) satın alabilirsiniz. Konserler hakkında daha fazla bilgi için sizleri sitemize bekleriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9 yıl önce Eskişehir’de bağımsız müzik kolektifi M4NM’i kurarak profesyonel müzik hayatına atılan Ağaçkakan, yer aldığı farklı müzik gruplarının yanı sıra solo çalışması ile karşımızda. Deneysel hip-hop çalışmaları ile Ocak ayında Salon’da verdiği konserin ardından çıkardığı iki yeni teklisi ile 10 Kasım Cumartesi akşamı sizinle tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Yerli alternatif rock sahnemizin sevilen gruplarından Adamlar, 2014 tarihli "Eski Dostum Tankla Gelmiş" albümüyle yerli sahneye hızlı bir giriş yaptı. 2016’da ikinci albüm "Rüyalarda Buruşmuşuz"u yayımladılar. Müzikleri rock temelli olsa da reggae, Anadolu pop öğelerine de rastlanabilen şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği konserlerinden yenisi için 15 Kasım Perşembe akşamı Salon’da olacaklar.

Tolga Böyük’ün iki arkadaşıyla beraber kurduğu elektro-akustik üçlüsü Islandman, şamanik ritüelleri andıran performanslarıyla 25. İstanbul Caz Festivali kapsamında Gece Gezmesi’nde yer almıştı. Elektronik altyapılar ile etnik ritimleri buluşturan üçlü ile 16 Kasım Cuma akşamı Salon’da buluşmak üzere yeniden randevulaştık.

Ailesiyle birlikte İstanbul’a taşındıktan sonra beraber grafitti yaptığı arkadaşlarıyla rap’le tanışan Şehinşah, Türkiye’de underground müziğin en önemli müzisyenlerinden biri olarak tanımlanıyor. Şehinşah, kalbini, zihnini, öfkesini özgürce ifade ettiği müziğini paylaşmak için 30 Kasım Cuma akşamı Salon’a uğruyor.

Müziğini “gece kadar karanlık R&B” olarak tanımlayan Belçikalı müzisyen Tsar B, klasik keman eğitimi almasının ardından yer altı müziğine yönelmiş ve bir müzik grubuyla beraber çaldıktan sonra yoluna solo devam etmeye karar vermiş. İlk albümünü Ekim 2018’de çıkaran sanatçı, 7 Aralık Cuma akşamı Türkiye’deki ilk konseriyle Salon’da izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın