Görüş Bildir
Haberler
2016 Kış Sezonuna Damgasına Vuracak 11 Makyaj Trendi

etiket 2016 Kış Sezonuna Damgasına Vuracak 11 Makyaj Trendi

Dünyanın dört bir yanında düzenlenen moda haftaları 2016'nın trendlerine yön verdi. Kıyafet ve stilleri belirleyen bu defileler göz ve dudak makyajlarını da etkilemiş gözüküyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dumanlı Gözler

1. Dumanlı Gözler

Maskara yardımıyla zenginleştirilen dumanlı göz makyajı bu kışta da oldukça ilgi görüyor, tek bir farkla: bu sezon dumanlı göz makyajı daha abartılı bir hal alıyor.

2. Fresh Suratlar

2. Fresh Suratlar

Hem ışıltılı hem de duru ciltlerde oldukça kullanılmaya başlayan doğal makyaj modeli bu kış da tercih edilenler arasında. Etkili ve iddialı olmanızı sağlayan bu trend özgüveninizin de ciddi oranda artmasını sağlayacak...

3. Üzerinde Oynanılmış Eyeliner

3. Üzerinde Oynanılmış Eyeliner

Daha profesyonel bir performans isteyen bu yeni makyaj türü yavaş yavaş özellikle de Avrupa'da yaygınlaşmış durumda. İçine girdiğiniz ortamdaki tüm bakışları üzerinize çekecek olan bu eyeliner dizaynları alternatif arayanlar için ideal.

4. Kıpkırmızı Dudaklar

4. Kıpkırmızı Dudaklar
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kırmızı dudaklar uzun zamandır olduğu gibi bu kışta da etkili olacak gibi gözüküyor. Ojeyle ve giysi renkleriyle kombine edilebilen bu klasik görüntü kadınların kolay vazgeçemediği bir dudak makyajı olarak öne çıkıyor.

5. Böğürtlen Dudaklar

5. Böğürtlen Dudaklar

Özellikle Paris ve Londra moda haftalarında büyük ses getiren böğürtlen tonlarındaki dudak makyajı 2016 kış sezonunda da öne çıkacak gibi. 30 detay renkle görücüye çıkan bu model surat makyajıyla başarılı bir kontrast yakaladığında vazgeçilmez olabilecek güçte.

6. Artistik Fırça Darbeleri

6. Artistik Fırça Darbeleri

Japon modacı Issey Miyake'nin tasarımı olan artistik fırça darbeleri konsepti iddialı ve cesur görüntüsüyle sosyal yaşamda kullanımını zorlaştırıyor. Şimdilik defilelerde rastladığımız bu trend daha da geniş kitlelere yayılacak mı hep birlikte göreceğiz.

7. Mavi Ton

7. Mavi Ton

Hüseyin Çağlayan'ın Paris Moda Haftası'nda sergileyip olumlu geri dönüşler aldığı mavi tonlu göz makyajı alternatif arayanlar için oldukça heyecan verici bir trend. Özellikle kaşlarını yeterince ön plana çıkaramayan kadınlar için denenmesi tavsiye olunur.

8. Minimalist 90'lar

8. Minimalist 90'lar

Duru ve iddialı bir görüntü sağlayan bu trend tekrardan gündemimizde. Özellikle Milano ve Paris'te görücüye çıkan 90'lar modası sakin dudaklar ve de iddialı bakışlar için oldukça etkili.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Gölge Gözler

9. Gölge Gözler

Herve Leger'in bir konsept olarak kullandığı küçük dokunuşlarla ortaya çıkan yeni bir trend gölge gözler.  Yüzle ahenk içinde muhteşem bir görüntü sunuyor.

10. Gotik Dudaklar

10. Gotik Dudaklar

Ermanno Scervino'nun özellikle üzerinde durduğu yoğun dudak rengi makyajı gotik dudaklar geçtiğimiz sezondan beri revaçta. Renkli gözlü kadınların daha çok tercih ettiği bu model surata yepyeni bir görüntü vaat ediyor.

11. Yaratıcı Dokunuşlar

11. Yaratıcı Dokunuşlar

Suratınızı tuval gibi kullanın mottosuyla yola çıkan 'kaos' trendi iddialı kadınlar için değerli bir seçenek. Renklerle oynayarak bakışlarınızın ve suratınızın keskinliğini hem arttırabilir hem de yumuşatabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
razah

Hepsini anlarım da #6 yı önümüze moda diye koymasınlar. O nedir abi makyaj mı yapıyoruz yağlı boya tablo mu iyice kafayı çıldırdılar