Görüş Bildir
Haberler
2015 Yılbaşı Gecesi Makyaj Önerileri

2015 Yılbaşı Gecesi Makyaj Önerileri

Kadınon.com
31.12.2014 - 13:24 Son Güncelleme: 31.12.2014 - 13:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

2015 yılına girmeye sayılı saatler kala birçoğumuzu tatlı bir telaş sardı. Eşe, dosta ve sevgiliye alınacak hediyeler seçilirken bir yandan da giyilecek kıyafetler hazırlanmıyor. Ancak bunlarla sınırlı değil.

Kıyafetin en büyük tamamlayıcılarından biri olan makyajınız da bugüne özel olmalı. İşte sizler için hazırladığımız 2015 yılbaşı makyaj önerileri…

Yılbaşını nasıl geçireceksiniz bilmiyorum ama ister bir arkadaş ortamı olsun ister şık bir organizasyon olsun bugünde kıyafetten makyaja kadar her ayrıntıya ayrı bir özen göstermelisiniz ve insanlar gözlerini sizden alamamalı. Bu güzel günün gecesinde ne tür makyaj yapmalısınız bunun hakkında birkaç fikir vereceğiz.

Makyajda en dikkat çeken şey gözler ve dudaklardır. Onun için bu iki kısma ayrıca özen göstermelisiniz. Doğallıktan yana değil de dikkat çekmeyi seviyorsanız abartılı bir makyaj uygulayabilirsiniz. Kıyafetlerin dışında makyajınızda da parıltılı şeyleri tercih edebilirsiniz. Mesela göz farınızı parlak ve simli olarak uygulayabilirsiniz. Metalik renkler de bu gece için iyi bir fikir olabilir.

Altın rengi bu sene kıyafette olduğu kadar makyaj da ve ojelerde de trendler arasında. Böyle bir gecede ışıl ışıl gözükmek istiyorsanız altın renk ideal olacaktır. Yalnız metalik renkler ya da altın rengi makyaj yapacaksanız kıyafetinizi daha sade tutmanızı öneriyoruz.

Farklılığı seven bir yapınız varsa dikkat çeken zıt renkleri de kullanabilirsiniz. Bunun için yılbaşı gecesinden daha iyi bir fırsat olamaz herhalde. Göz makyajınızı yaparken eyeliner, göz kalemi ve takma kirpikleri de unutmayın.

Gelelim dudaklara. her kadının çantasında illa ki bir kırmızı ruj vardır. Neden onu bu gece için kullanmıyorsunuz? Kırımızı dudaklar her zaman gündemde olmayı başarıyor. Kırmızı dudaklar kadar bordo rujda iddialı gözükmeyi sevenler için birebir.

Fazla gösterişi ve şatafatı sevmiyorsanız daha doğal görünen bir makyaj uygulayabilirsiniz. Üstelik bu sene oldukça moda. Gözünüze çekeceğiniz eyeliner ve bir ruj işinizi görür. Makyajınız sade olduğu için hiç değilse elbiseniz biraz gösterişli olsun.

Yazar: Zehra Yurtsever

Kaynak: http://www.kadinon.com/guzellik/2015-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0