Görüş Bildir
Haberler
2015 İlkbahar-Yaz Modasında Kayıtsız Kalamayacağınız 10 Trend

2015 İlkbahar-Yaz Modasında Kayıtsız Kalamayacağınız 10 Trend

Fulin
10.04.2015 - 20:44 Son Güncelleme: 20.05.2015 - 11:10

Havaların ısınmasıyla bu yazın modası da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Son birkaç yıldır olduğu gibi yine 90'lardan esintiler taşıyan, rahatlığın ön planda olduğu bir yaz bizi bekliyor. 2015 İlkbahar-Yaz modasının öne çıkan 10 trendi karşınızda.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beyazlar Daha Beyaz

1. Beyazlar Daha Beyaz

Son birkaç sezondur kendini gösteren beyaz modası, bu yaz tavan yapacak. 'White Is the New Black' tabir edilen bu modaya uymak için tepeden tırnağa beyaz giyinmek çok önemli. Bu kadar dikkat çekmeyi göze alamıyorsanız, beyazı farklı renklerle de birlikte kullanabilirsiniz. Beyazlara bürünürken dikkat edilecek bir diğer nokta ise leke yapma ihtimali olan şeylerden uzak durmak.

2. Sırt Çantası

2. Sırt Çantası

Yine uzun bir süredir kendini gösteren bu omurga dostu moda, küçük çantalara sığamayanlar için de büyük rahatlık sağlıyor. Derisi, renklisi, sevimlisi; bu yaz sırt çantaları günlük giyimin en büyük kurtarıcısı olacak.

3. Sneaker

3. Sneaker

Sneakerlar, yani spor yapma amacı dışında kullanılan spor ayakkabılar zaten bir süredir altın çağını yaşıyor. En şık kıyafetlerin bile rahatlıkla kombinlenebildiği bu ayakkabılardan alırken Kızılay dağıtmış gibi duran modellerden uzak durmakta; farklı renk ve modellere yönelmekte fayda var.

4. Boyfriend Jean

4. Boyfriend Jean

Erkek arkadaşlardan ödünç alınmış gibi duran bol kot pantolonların özellikle yırtık olanları pek bir moda. Hem sportif, hem şık kullanılabilmesiyle gönüllere taht kuran bu pantolonların az yırtık olanlarından seçilmesi; ikoncan olacakken Cafe Şanzelize'den çıkmış gibi görünmemek açısından tavsiye edilir.

5. Kısa Paça Pantolon

5. Kısa Paça Pantolon

Herhangi bir pantolonunuzun paçalarını kıvırarak da uyum sağlayabileceğiniz bu trend, özellikle hafif bol paçalı kumaş pantolonlarda kendisini gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Choker

6. Choker

Choker, yani tasma kolyeler; 90'lar sonu 2000'ler başı gençliğinin aslında çok iyi bildiği bir aksesuar. Dövme kolyelerin geri dönmesiyle başlayan bu akım, deri ve metal tasmalar ile devam ediyor. Üstelik öyle kokoş modeller var ki, tarzınız ne olursa olsun bu trendi uygulayabilirsiniz.

7. Traktör Topuk

7. Traktör Topuk

Evet, yanlış duymadınız. Pek moda kalın platform topukların kamyon lastiği gibi tırtıklı olanlarına traktör topuk deniyor. Alçak ya da yüksek, kalın traktör topuklu ayakkabılar yazın gözdesi.

8. Şile Bezi

8. Şile Bezi

Annelerimizin çok sevdiği tiril tiril kumaş Şile bezi, bu yaz tüm mağazaların yeni sezon koleksiyonlarını istila etmiş durumda. Bluz, etek ve pantolon seçenekleri olsa da; bu kumaş en çok elbiselere yakışıyor.

9. Uzun Ceket

9. Uzun Ceket

'Salaşlığımdan da ödün vermem, şıklığımdan da' diyenleri buraya alalım. İnce kumaştan uzun ceket ve kimonolar, serin ilkbahar ve yaz akşamlarının vazgeçilmezi olacak.

10. Zarif Takılar

10. Zarif Takılar

Metal takıların yazına hazır olun! Ear jacket küpeler, vücut zincirleri, ince zincir kolyeler, eklem yüzükleri, şahmeranlar ve zarif bilezikler... Bu yaz takılar incelikleri ve zarafetleriyle kombinlerinizi zenginleştirecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
30
10
5
5
3
2