Görüş Bildir
Haberler
20 - 26 Mart 2023 Haftasının Gökyüzü Enerjileri

etiket 20 - 26 Mart 2023 Haftasının Gökyüzü Enerjileri

Dr.Astrolog Şenay Devi
19.03.2023 - 17:58 Son Güncelleme: 21.03.2023 - 21:11

Bu, tüm yıl, hatta belki de on yıl boyunca en önemli astrolojik haftadır. Pazartesi günü Mart Ekinoksu ve Güneş'in Koç burcuna gelişi ile astrolojik Yeni Yıl ile başlar. Bu, yeni başlangıçlar için büyük bir potansiyel taşıyan salı günü Koç Yeni Ayı ile doruğa çıkacak. 

Ancak asıl önemli olan Plüton’un Kova burcuna gelişidir. 1798'den beri ilk kez perşembe günü bu çok büyük bir şeyin başlangıcı anlamına gelmekte insanlık için. Doğum Haritalarınıza göre Plüton’un burç değiştirmesi ile bölgesinde de bir baskının kalktığını hissedebilirsiniz.

Hafta, cumartesi günü Mars'ın Yengeç burcuna girmesiyle sona eriyor. Bu, hızla pasif agresif hale gelebilen çok savunmacı bir enerjidir ama aynı zamanda şefkatli iyilik için güçlü bir enerjiyi getiriyor yeryüzüne. Bu hafta rüyalarınızı dikkate alın duanız niyetleriniz olumlu düşünce ve konular üzerine olsun. İlahi nizam Yeniden yapılanırken arınma enerjisinde olmaya olsun niyetlerimiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

KOÇ

KOÇ

Pazartesi günü Mart Ekinoksunda Güneş Koç burcuna gelirken salı günü Koç Yeni Ayı geliyor. Bu, hayatınızın her alanında cesaret, iyimserlik ve cesur hareketler için iyi bir zamandır. Perşembe günü Plüton, 2008'den bu yana kariyer yönünüzü büyük ölçüde etkiledikten sonra haritanızın tepesinden ayrılıyor. Geleceğinizle ilgili şimdi yapabileceğiniz seçimlerde yenilenmiş bir özgürlük duygusu hissedebilirsiniz, ancak Plüton etkisini hayatınızda hissettirmeye başlamak üzere. Yaşam felsefesi ve bakış açılarınız dönüşecek. Yönetici gezegeniniz Mars, cumartesi günü haritanızın köklerine inerse, özellikle ailenizin yanındayken öfkenize dikkat etmeniz gerekecek. Pasif-agresif melankolinin sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

BOĞA 

Salı günü Yeni Ay, doğum haritanızın en psişik ve hassas bölümünde gerçekleşir, bu da bunu kehanet, Sezgisellik, rüya çalışması veya diğer herhangi bir tür ruhsal faaliyet için çok iyi bir zaman yapar. Plüton, kariyerinizin değerli bir şey ifade etmesi için büyük bir baskı altında olacağınız 20 yıllık bir dönemi başlatarak, perşembe günü hayatınızda ilk kez haritanızın en tepesine tırmanıyor. Henüz bu etkiyi hissetmeyebilirsiniz, ancak hedefleriniz konusunda ciddileşmenin zamanı geldi. Bu arada cumartesi günü, Mars iletişim bölgenize giriyor. Bu, amacınızı iletmek için mükemmel bir etkidir, ancak saldırganlık veya zorlamadan çok incelik ve nezaketle muhtemelen daha fazlasını başaracağınızı hatırlamaya çalışın.

İKİZLER

Özellikle salı günü Yeni Ay enerjisi, sizin için haftaya canlı, girişken bir başlangıç getiriyor. Çok çeşitli insanlarla kaynaşarak zaman geçirmek isteyeceksiniz ve aslında bu, benzer düşünen yeni arkadaşlar edinmek için çok hayırlı bir zaman. Perşembe günü Plüton, 15 uzun yıllık kendi kendini analizin ardından haritanızın psikolojik açıdan en karmaşık alanından ayrılıyor. Bunu oldukça derin bir şekilde bir hafiflik veya rahatlama hissi olarak deneyimleyebilirsiniz. Ama şimdi Plüton’un size inançlarınız hakkında bazı karmaşık sorular soracağı 20 yıllık yeni bir yolculuğa başlıyorsunuz. Hazır ol! Mars İkizler burcundan ayrılırken haftayı tamamlayacak güzel haberler var.ve doğum haritanızın para bölgesine geçer. Bu, yeni gelir akışları veya yeni iş fikirleri yaratmak için yararlı olan çok azimli bir enerjidir.

YENGEÇ

Salı günü Yeni Ay haritanızın en tepesinden parlarken, sizin için haftaya iddialı bir başlangıç enerjisi hâkim gökyüzünde. Bu, tezahür etmek ve geleceğiniz hakkında çok büyük, cesur hayaller kurmak için tüm yıl boyunca en iyi anlardan biridir. Bununla birlikte, perşembe günü, Plüton hayatınızda ilk kez doğum haritanızın psikolojik açıdan en karmaşık bölgesine geldiğinde, hafif bir rahatsızlık hissetmeyi bekleyin. Önümüzdeki 20 yıl boyunca, derin bir kişisel gelişim ve dönüşüm döneminden geçeceksiniz ve bunun bir kısmı canınızı yakabilir. Ancak şimdilik, Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle haftayı parlak ve cesur bir enerji ile bitiriyorsunuz. Cumartesi günü. Bu, hayatınızın tüm alanlarını canlandırabilecek yüksek enerjili bir titreşimdir. Özellikle aşkta, şimdi kalbinizi sevgi ile şifalandırmanın zamanı geldi.

ASLAN

ASLAN

Haftaya, salı günü seyahati ve taze ufukları teşvik eden cesur, maceralı bir Yeni Ay ile başlıyorsunuz. Bu haftanın ilk kısmı, gelecek vizyonunuza yeniden ilham verecek yeni yerler ve yeni işler aramak için harika bir zaman. Ancak perşembe günü, Plüton hayatınızda ilk kez karşıt burcunuza geçerek, başkalarıyla olan en yakın ilişkilerinizin yoğun bir büyüme yaşayacağı 20 yıllık bir dönemi başlatıyor. Aşkta bu çok stresli bir dönem olabilir ancak Evrenin sizin en yüksek hayrınıza çalıştığından emin olabilirsiniz; gözyaşı kadar sevinç de olacak. Hırslarınızı korkularınızı dönüştürecek, sevilirken sevmenin önemini anlayıp aktarmayı öğreneceksiniz. Çabalayın. Bu hafta Mars'ın gelişiyle sona eriyor doğum haritanızın en ruhani bölgesinde. Rüya çalışması, meditasyon, dua çalışmaları için cumartesi ve pazar günlerinin enerjilerini iyi değerlendirin. 

BAŞAK 

Hafta başlarken kişisel gelişiminize odaklanın. Pazartesi günü Mart Ekinoksu ve ardından gelen salı günü gerçekleşecek Yeni Ay, kendini daha iyi anlamak ve kişisel gelişim için mükemmel astrolojik titreşimlerdir. Perşembe günü, Plüton hayatınızda ilk kez doğum haritanızın şifa bölgesine giriyor. Başak, Zodyak’ın şifacısı olarak bilindiğinden, bu muhtemelen önümüzdeki 20 yılda ortaya çıkacak derin bir değişim olacak. Başlangıçta, Plüton haritanızın neşe bölgesinden uzaklaştığı için bunu bir dönüştürücü enerji dalgası olarak deneyimleyebilirsiniz. Cumartesi günü, Mars arkadaşlık alanınıza girerek yeni insanlarla tanışmak için ekstra özel fırsatlar yaratır. Bu aynı zamanda kendinize olan güveninizi de artırır, bu nedenle sosyal olarak konfor alanınızın dışına çıkmaktan korkmayın.

TERAZİ 

Güneş, pazartesi günü Mart Ekinoksunda karşıt burcunuza geliyor ve salı günü buradaki Yeni Ay, romantik bir taahhüt veya yeni biriyle kader karşılaşması için çok güzel enerjileri getiriyor yaşamlarınıza. Bununla birlikte, Plüton'un hayatınızda ilk kez doğum haritanızın neşe bölgesine girdiği perşembe günü çok daha ciddi bir not var. Bu, bu devrimci gezegenin ev bölgenizi terk ettiği anlamına gelir, bu nedenle aile hayatınızdaki baskının hafiflediğini hissedebilirsiniz ancak önümüzdeki 20 yılda neşe aşk ve sorumluluğun doğası hakkında öğreneceğiniz birçok ders var. Ancak şimdilik hafta, Mars ile parlak ve iddialı bir notta bitiyor. Kendinize büyük hedefler belirleyin ve başarılı olduğunuzu görselleştirin.

AKREP

Günlük çalışma alanınızda gerçekleşecek Yeni Ay, haftaya başlamak için harika enerjileri getirmekte yaşamlarınıza bu etki, sürekli artan yapılacaklar listenizle devam etmenize ve iyi yapılmış bir işten memnuniyet bulmanıza yardımcı olur. Perşembe günü, yönetici gezegeniniz Plüton hayatınızda ilk kez haritanızın en dip noktasında etkili olacak. Bu yoğun 20 yıllık geçiş, çok derin bir düzeyde köklerinizi, çocukluğunuzu ve güvenlik duygularınızı keşfetmenizi sağlayacak. Rahatsız edici ama nihayetinde güçlendirici bir dönem olacak ancak hemen bir şey hissetmeyi beklemeyin. Bunun yerine, haftayı bitirirken odak noktanız muhtemelen Mars'ın gelişi olacak doğum haritanızın macera bölgesinde. Bu ilham verici ateşli etki, seyahat, adrenalin sporları ve her türlü sınırları zorlamak için mükemmeldir!

YAY

YAY

Pazartesi günü Güneş doğum haritanızın Aşk bölgesine girerken, salı günü gerçekleşecek Yeni Ay ile haftaya neşeli bir başlangıç bekleyebilirsiniz. Bu heyecan verici, spontane enerjileri getirmekte, o yüzden keyfini çıkarın! Perşembe günü Plüton, materyalizminizde ve bolluk anlayışınızda derin değişimler gören 15 yıllık bir geçişin ardından doğum haritanızın para bölgesinden ayrılıyor. Plüton önümüzdeki 20 yılı derin düşünmeyi, analiz etmeyi, araştırmayı ve zihniyet değişikliklerini teşvik ederek geçirecek, ancak bu enerji değişimini henüz fark etmeyebilirsiniz. Neredeyse kesinlikle fark edeceğiniz şey, Mars'ın gelişidir. Cumartesi günü tutku bölgenizde. Bu bariz ve sıcak aşk hayatınız için çıkarımlar, ancak dikkatli olun: Mars söz konusu olduğunda, aşk ve nefret aynı madalyonun iki yüzüdür.

OĞLAK 

Salı günü doğum haritanızın aile bölgesinde Yeni Ay parlarken haftaya mutlu bir şekilde başlıyorsunuz. Bu bir kutlama sebebi olabilir en azından aile ilişkilerinde olumlu bir yeni başlangıç. Perşembe günü muhtemelen derin bir enerji değişikliği fark edeceksiniz. Bunun nedeni, 15 uzun yılın ardından Plüton'un Oğlak burcundan ayrılması ve doğum haritanızın para bölgesine doğru ilerlemesidir. Ruh sağlığınızda neşe veya rahatlama veya ani bir yükseliş hissedebilirsiniz. Önümüzdeki 20 yılda parayla olan ilişkiniz dönüşecek ama şimdilik özgürlük hissinin tadını çıkarın. Ayrıca Mars'ın karşınıza gelişinin tadını çıkarabilirsiniz. Bu enerji bir aşk ilişkisinde tutku için iyi bir alamettir, ancak aynı zamanda tartışmacılığı da artırır, bu yüzden aşk hayatınızda sevgiye odaklanın!

KOVA

Salı gününün Yeni Ayı düşünme alanınızı aydınlatıyor, bu nedenle bu haftanın ilk kısmı yenilik, buluş ve yeni fikirler için harika bir zaman. Ancak, sizin için on yılın en önemli astrolojik anı, Plüton'un hayatınızda ilk kez Kova burcuna geçtiği perşembe günü geliyor. Önümüzdeki 20 yılda, kendi imajınız yeniden şekillenecek ve kişisel güç anlayışınız dönüşecek. Bu geçiş sizin için çok kişisel olduğu için, hemen bir tuhaflık veya beklenti duygusu hissedebilirsiniz; her şeyin iyi olacağını bilin. Şimdilik Mars'a odaklanın. Cumartesi günü günlük sorumluluk bölgenize varış. Bu motive edici geçiş, sevdiğiniz şeyi yapmanız için size daha fazla zaman yaratarak, hayatınızdaki her şeyi yeniden düzenlemenizi ve yeniden planlamanızı sağlar.

BALIK

Hafta, salı günü doğum haritanızın para bölgesinde Yeni Ay ile iyi bir enerji ile başlıyor. Para kazanmanın, bolluk yaratmanın veya bütçenizi genişletmenin yeni yollarını bulmanız gerekiyorsa bu çok yararlıdır. Ancak perşembe günü, Plüton hayatınızda ilk kez doğum haritanızın en ruhani bölgesine çağ belirleyici bir hareket yaptığından, ruhsal duyularınız yoğun bir şekilde gün yüzüne çıkacak.  Önümüzdeki 20 yıl boyunca, kendini anlamada bir dizi derin değişimle dönüşecek. Ancak şimdilik, Mars doğum haritanızın mutluluk bölgesine hareket eder. Bekarsanız ve aşkı arıyorsanız veya mevcut bir ilişkide kıvılcımı yeniden alevlendirmeyi umuyorsanız, bu sizin için geçiştir utku, ateş ve enerji dolu!

Gökler rehberimiz, yolumuz ışık olsun.

Instagram

YouTube

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
5
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın