Görüş Bildir
Haberler
2 TB’a Kadar Kapasite Sunan HTC One ME Resmiyet Kazandı

2 TB’a Kadar Kapasite Sunan HTC One ME Resmiyet Kazandı

Onedio Medya
04.06.2015 - 12:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısa bir süre önce ortaya çıkan iddialar doğru çıktı ve HTC, yeni akıllı telefonu One ME’nin duyurusunu gerçekleştirdi. 

Daha önce de sizlerle paylaştığımız gibi diğer M modelleriyle aynı tasarım çizgisinin kullanıldığı One ME, radikal bir tasarım değişikliğine sahip değil.5,5 inçlik E9+’ta olduğu gibi çerçevesi metal, arka kısmı ise polikarbon malzemeden üretilen One ME’de 2560×1440 piksel çözünürlüklü 5,2 inçlik ekran kullanılıyor.

Cihazdaki ekran piksel yoğunluk değeri ise 565 ppi. 2,2 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek Helio X10 işlemciye ve 3 GB RAM’e sahip olan telefonda 32 GB dahili hafıza bulunuyor. HTC, bu hafızayı yetersiz bulan kullanıcılar için 2 TB’a varan depolama desteği sunuyor.

Kullanıcıların telefonlarında 2 TB‘lık alan kullanabilmesi için microSDXC kartlardan satın alması gerekiyor. Çift SIM kart ve parmak izi sensöre de destek veren One ME’nin arkasında 20 megapiksel (Duo yok), ön tarafında ise UltraPixel bir kamera mevcut. 2.840 mAh kapasitesinde bir pilin kullanıldığı One ME roze altın, altın sepya ve meteor grisi renk seçenekleriyle piyasadaki yerini alacak. HTC One ME’nin satış fiyatı ve çıkış tarihi henüz belli değil.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0