Görüş Bildir
Haberler
2 Nisan 2017 Günlük Burç Yorumları

2 Nisan 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
03.04.2017 - 11:45

Gerilemekte olan Venüs, Balık burcuna geçerken herkesi duygularıyla yüzleştirecek gibi...

Bakalım yıldızlar 2 Nisan 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Venüs retrosu, para ve aşk meselelerinin şiddetlenmesine sebep oluyor Sevgili Koç! Gerilemekte olan Venüs'ün Balık burcuna geçişiyle yalnız kalıp, derin derin düşünmek isteyebilirsin. Zihnin ve sezgilerin hem kuvvetli hem de aktif, yalnız kalmanda hiçbir sorun yok bize sorarsan.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Yönetici gezegenin Venüs gerilerken sen sanki sen değilmişsin gibi hissetmen mümkün. Bugünlerde hayatındaki her şeyi sorguluyorsun Sevgili Boğa! Hatta hayatındaki insanları bir imtihana sokar gibisin. Balık burcuna geçiş yapan Venüs sayesinde, sosyal yaşamınla ilgili meseleler artıyor.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Aşk ve paranın gezegeni Venüs bugün Balık burcunda, senin de bu ikiliyi sevdiğini söyleyebiliriz. Hayatında birçok değişiklik ve hareket söz konusu Sevgili İkizler! Kesin kararlar vermeden önce biraz daha gözlem yapmak sana iyi gelecektir.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Gerilemekte olan Venüs Balık burcuna geçerken sana da risk alacak cesareti veriyor ve ruhsal gücüne güç katıyor. Normalde öyle kolay kolay kabuğundan çıkmazsın sen ama bugünler biraz farklı Sevgili Yengeç! Kendine gereken özeni gösterdiğinden emin olmalı ve karamsarlığın aklına girmesine izin vermemelisin. Ne de olsa Ay senin burcuna geçiyor.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Gerilemekte olan Venüs Balık burcuna geçerken seni de duygusallaştırıyor Sevgili Aslan! Aslında bu durumu fırsata çevirebilirsin çünkü geçmişi geçmişte bırakmak ve geride kalan herkesi affetmek için harika bir dönemdesin bizce. Ancak bunun çok kolay olmayacağını da bilmelisin.

Başak Burcu Günlük Yorum

Aşk ve paranın gezegeni Venüs gerilerken güven ve sadakat gibi hassas konuları gündeme getiriyor. Hatta Balık burcuna geçerken bu konulardaki düşüncelerini ve hislerini ilişkilerine yansıtman an meselesi Sevgili Başak! Gerçekleşen konuşmalarda ve tartışmalarda yapıcı olmayı denersen verim alabilirsin.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Yönetici gezegenin geriliyor ve bu durumun senin için pek de kolay olduğunu söyleyemeyiz Sevgili Terazi! Kendini her zamanki gibi eğlenceli ve sevimli hissetmiyor olabilirsin. Bugün Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle, kendi kendini merkeze koyacağını söyleyebiliriz. Bu arada yolculuk yapmayı gerektiren bazı planlarını ertelemen gerekebilir.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Gerilemekte olan Venüs, Balık burcuna geçerken aşk meşk konularını bir kenara koyup enerjini daha verimli kullanabileceğin şeylere mi harcasan? Önümüzdeki birkaç hafta normalden çok daha duygusal olduğunu hissetmen mümkün. Kısacası bu aralar aşkı akışına bırakman gerektiğini düşünüyoruz Sevgili Akrep! Belki başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek ya da onların dertlerini dinlemek sana iyi gelebilir.

Yay Burcu Günlük Yorum

Venüs gerilerken, Balık burcuna geçiyor ve hem ev hem de aile meselelerinin gündeme gelmesi mümkün. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca geçmişe takılabilir ve gereğinden fazla duygusal olabilirsin Sevgili Yay! Dikkatli ve sabırlı olmakta fayda var. Yaşadığın andan daha fazla keyif alman mümkün tabii istersen.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Gerileyen Venüs Balık burcuna gelince aşk ve para mevzuları hakkında düşündürüyor. Aslında bu konuda sana kapanışı yaptıracak insan çok yakınlarda fakat önce geçmişi geride bırakmayı bilmelisin Sevgili Oğlak! Bugün uzaklarda yaşayan tanıdıklarının sorunlarından haberdar olabillir ve onlara yardımcı olmak için çaba gösterebilirsin.

Kova Burcu Günlük Yorum

Venüs gerilerken Balık burcuna girince hepimiz için aşk ve para mevzularında duygusallık yaşamak kaçınılmaz oldu. Bugünlerde kendini sorgulayabilir ve sorunlar üstüne yoğunlaşabilirsin Sevgili Kova! Duygularını ifade etmekte hiç zorlanmıyorsun. Bize sorarsan sen çevrendekilerle vakit geçirip, onlarla eğlenmeli ve bu dönemin yoğunluğunu hafifletmelisin.

Balık Burcu Günlük Yorum

Gerilemekte olan Venüs senin burcunu ziyaret ediyor Sevgili Balık! Kendi kendini ölçüp tartabilir ve yapman gerekenleri bir sıraya koyabilirsin. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca her zamankinden de duygusal davranman mümkün. Zihinsel açıdan fazlasıyla hareketli olduğundan, sanatın ilgili olduğun alanına vakit ayırmak için harika bir dönem!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın