Görüş Bildir
Haberler
19 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı…

19 Ekim Koronavirüs Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Vaka Sayısı…

GNS
19.10.2021 - 22:10

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve 2020’nin mart ayı itibariyle ülkemizde de yayılan koronavirüs salgını hepimizin hayatında önemli bir yer edindi. Ülkelerin yaptıkları aşılama çalışmalarının hızla devam etmesi ve hükümetlerin aşıyı zorunlu kılmaları ile salgının bir noktada önüne geçilmeye çalışılıyor. Kapanma ve aşılamalar sonrası geldiğimiz noktada yüz yüze eğitime geçen okullar, başlayan sosyal etkinlikler düşen vakalarda yine değişiklik olmasına sebebiyet oldu. Paylaşılan tablolarda vaka sayılarının artmış olduğu görüldü. İşte 19 Ekim vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 19 Ekim Corona virüs tablosunu paylaştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 360 bin 849 kişinin test yaptırdığı, 30 bin 862 yeni vaka tespit edildiği ve 223 kişinin hayatını kaybettiği, 27 bin 352 kişinin de iyileştiği görüldü.

19 Ekim Koronavirüs Tablosu

19 Ekim Koronavirüs Tablosu

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Zamanı geldiği, hatta üzerinden haftalar geçtiği halde 3. doz aşısını yaptırmamış olan yaklaşık 5 Milyon kişi var. Bu grupta olanlardan hastanede yatanlar var.

İnaktif aşı tercih edenlerin üçüncü dozu yaptırmalarını ısrarla talep ediyoruz. Üçüncü doz, koruma kalkanı dozudur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın