Görüş Bildir
Haberler
18 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

18 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
19.03.2017 - 14:00

İletişimin gezegeni Merkür, gerilemekte olan Venüs ile Koç burcunda kavuşuyor ve Ay Yay burcunda. Uzun süredir bir köşede biriktirdiklerimizi önümüze alıp, hayatımızda önem taşıyan her şeyi gözden geçirebiliriz. Kaçmak değil, konuşmak ve anlaşılmak istiyoruz.

Bakalım yıldızlar 18 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Merkür ve gerilemekte olan Venüs senin burcunda kavuşuyor. Yaşamında önemli yer tutan her şeyi yeniden gözden geçirebilirsin. Vardığın kararları ve düşüncelerini karşındaki insanlara açacak cesareti kendinde bulacaksın Sevgili Koç! Aklına hemen olumsuzluklar gelmesin ne de olsa sen pozitifsin ve yeniliklere de açıksın. Ay bugün Yay burcunda ve tek yapman gereken duygu ve düşüncelerin ifade etmeden önce iki kere düşündüğünden emin olmak. Ne demişler; iki düşün bir konuş.

Boğa Burcu Günlük Yorum

İletişimin gezegeni Merkür bugün senin gerilemekte olan yönetici gezegenin Venüs ile kavuşuyor. Beraberliklerini gözden geçirebilirsin. İç sesine kulak ver ve sezgilerine güven Sevgili Boğa! Bugün her zamankinden daha hassassın. Bu yüzden risk almak yerine, seni iyi hissettireceğinden emin olduğun insanlarla vakit geçirmelisin. Belki de karşındaki insanların duygularıyla ilgilenmek sana daha iyi gelecektir.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Merkür bugün gerilemekte olan Venüs ile kavuşuyor ve gün içinde beklenmedik konuşmalar gerçekleşebilir. Son günlerde gerçekleşen her şeyi yeniden gözden geçirmek için vaktin olacak. Yay burcundaki Ay senin ikili ilişkilerdeki konumunu etkileyebilir. Kendini açıkça ifade etmek isteyeceksin ancak yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısın Sevgili İkizler!

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Merkür gerileyen Venüs ile buluşurken senin de aklını kurcalayan konular var elbette. Ancak bu senin açından bir değişiklik sayılmaz, sen zaten hep böylesin Sevgili Yengeç! İlişkilerinde duygu ve düşüncelerini karşındaki insanlara aktarmak için sabırsızlanıyorsun. Bugün hepimiz gibi sen de yanlış anlaşılmalara karşı tetikte olmalısın. Yay burcundaki Ay sayesinde, uzun zamandır vakit ayıramadığın yapılacaklar listene dönüp harekete geçebilirsin.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Merkür'ün gerileyen Venüs ile kavuşması sana uzun zamandır bir köşede biriktirdiğin meselelerin varlığını hatırlatabilir. Bu meselelerin üzerine düşünmek de bir adım atmak sayılır Sevgili Aslan! Yay burcundaki Ay sen fark etmesen de seni romantik ve yaratıcı olmaya itiyor. Bugün sandığından daha heyecan verici ve keyifli geçebilir. Önemli yerlerden uzun zamandır beklediğin haberler varsa, onları almaya hazır ol.

Başak Burcu Günlük Yorum

Yönetici gezegenin Merkür, gerilemekte olduğunu bildiğimiz Venüs ile kavuşuyor. Senin fazlasıyla hassas olduğun konular gündeme gelebilir. Bu durumda aklının ve enerjinin dağılmamasına dikkat etmelisin Sevgili Başak! Kendini ifade etmekte sorun yaşamasan da, yeterince dikkatli olmazsan yanlış anlaşılmalar seni çözümden uzaklaştırabilir. Yay burcundaki Ay senin yalnız kalma isteğini artırıyor. Belki de gündemindeki konuları yalnız kalıp önce bir kendi kendine değerlendirmelisin.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Gerilemekte olan yönetici gezegenin Venüs bugün Merkür ile buluşuyor. Beraberliklerine yoğunlaşabilir ve ilişkiler hakkında kafa yorabilirsin. Neyse ki iletişime açık olduğun bir gündeyiz ve düşüncelerini karşındakilere aktarabileceksin Sevgili Terazi! Tek yapman gereken tane tane ve anlaşılır konuşup, yanlış anlaşılmaları uzak tutmak. Bugün beklenmedik buluşmalar ya da karşılaşmalar yaşanabilir.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Merkür'ün gerilemekte olan Venüs ile kavuşması günlük hayatını yeniden değerlendirmene sebep oluyor. Hatta yalnızca günlük hayatını değil, sağlığını ve alışkanlıklarını da gözden geçirebilirsin. Aslında bu güzel bir haber çünkü kendine vakit ayıracaksın anlamına geliyor. Karşındaki insanlara kendini kolayca ifade ettiğin bir gün olacak Sevgili Akrep! Finansal konularda daha dikkatli olman gerektiğini fark edebilirsin.

Yay Burcu Günlük Yorum

Ay bugün senin burcunda ve kendine vakit ayırıp iç sesini dinlemenin tam zamanı. Kişisel alanın bütün gündemini kaplıyor adeta Sevgili Yay! Merkür'ün, gerilemekte olan Venüs ile kavuşmasıyla çevrende olup bitenleri ve tabii ki ilişkilerini masaya yatırıyorsun. İstersen şu an düşüncelerini karşındakilere aktarabilirsin ancak durup biraz daha beklemen de sana bir şey kaybettirmeyecek.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

İletişim gezegeni Merkür'ün gerileyen Venüs ile kavuşması sayesinde sen de hepimiz gibi hem hayatını hem de ilişkilerini gözden geçireceksin. Gel gör ki; Ay bugün Yay burcunda ve seni yalnızlığa itiyor Sevgili Oğlak! Aklına kötü şeyler getirme sakın çünkü kendinle baş başa kalıp iç sesini dinlemen gerekiyor. Böylece daha iyi analiz yapabilir ve kendini ifade ederken yanlış anlaşılma ihtimalini azaltabilirsin.

Kova Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Yay burcunda ve seni her zamankinden sosyal hale getiriyor. Pozitif enerjin sayesinde seninle anlaşmak pek kolay Sevgili Kova! Geleceğine de umutla bakıyorsun ve bu herkesi imrendiriyor. Merkür, gerilemekte olan Venüs ile kavuşurken seni de hayatın ve ilişkilerin hakkında düşündürecek. Bize kalırsa; hazır etrafına böylesine olumlu bakarken kendini çok iyi ifade edebilirsin. Beklediğin haberler yakında geliyor.

Balık Burcu Günlük Yorum

İletişim gezegeni Merkür, gerilemekte olan Venüs ile kavuşuyor ve uzun zamandır biriktirdiklerini gözden geçirme zamanı geldi. Kendini ifade edebilecek güzel fırsatların olabilir. Ancak dikkatli olmalısın çünkü aynı zamanda duyguların için inişli çıkışlı bir gün Sevgili Balık! Belki de yanlış anlaşılmamak adına, fırsatları sonraya bırakıp analizlerine devam etmelisin. Çünkü karşındaki insanları kırdıktan sonra duygularım gel-git halinde kusura bakmayın demek pek de inandırıcı olmayabilir, değil mi?

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın