Görüş Bildir
Haberler
18 Eylül'de Satürn Retrosu Bitti! Burcunu Seç, Seni Neler Beklediğini Söyleyelim!

etiket 18 Eylül'de Satürn Retrosu Bitti! Burcunu Seç, Seni Neler Beklediğini Söyleyelim!

koleksiyoner
20.09.2019 - 13:30

Disiplin ve karmanın gezegeni Satürn, 18 Eylül tarihinde ilerledi. Satürn retrosunun bu ilerleyişinin, burcunuzu nasıl etkileyecek olduğunu söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yenilikler ve fırsatlar sizinle olacak sevgili Koçlar!

Yenilikler ve fırsatlar sizinle olacak sevgili Koçlar!

Mesleki anlamda sorumluluklarınızın arttığı bir dönemden geçtiniz. Kararsızlıklar özellikle iş hayatında oldukça yoğundu. Artık daha odaklı ve biraz daha kendini bulmuş olacaksınız Koçlar. Bundan sonra artık daha güçlü ve kararlı adımlar atmak sizin elinizde. Çünkü güçlü adımlar için etkiler ve avantajlar sizin etrafınızda olacak. Bu avantajları ve fırsatları değerlendirmek için Satürn size bir vakit sunuyor. Ama bunu düzgün değerlendirmediğiniz müddetçe işlerinizin sarpa saracağı bir kısır döngüye girmeniz muhtemeldir.

Koç burcu zaten başlangıçları temsil eder. Bu yüzden sizin için yeni başlangıçlar ve değişimler aslında kaçınılmazdır. Böyle ani değişimler veya radikal kararlar sizi çok zorlamayacaktır. Şu an da krizleri bile fırsata dönüştürebilirsiniz. Bu süreç içerisinde risk almaktan korkmayın. Fakat üzerine iyi düşünülmüş ve size mantıklı gelen konular üzerine risk alabilirsiniz. Yani her şey mükemmel görünüyor ve sadece risk almak sorunsa bu riskleri alabilirsiniz. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Emek verdiğin işlerin neticesini alacaksınız sevgili Boğalar!

Emek verdiğin işlerin neticesini alacaksınız sevgili Boğalar!

Satürn retrosunun başlamasıyla ideallerini, hayata bakış açını, inanç sistemini sorguladığın ve eleştirdiğin bir sürece girmiştin. Artık ektiğini biçme zamanı. Bu zamana kadar kendini geliştirmek için neler yaptıysan hepsi bir bir seni bulacak. Ama bu zamana kadar  belirli planlar yapmadıysan, sorgulaman ve kendinde eleştirmen gereken konuları bulup kendine bir yön vermediysen bu Satürn ilerlemesi seni yoracak demektir. Aslında kısaca bu döneme ne ektiysen onu biçme dönemi diyebiliriz.

Sorgulama dönemini umarım verimli geçirmişsindir. Bundan sonraki birkaç ay zaman kaymaları yaşayabilirsin. Yani geçmesini istediğin bazı süreçler sana uzun gelebilir ya da tam vakte ihtiyacın olduğu bir zamanda biraz sıkışabilirsin. Hukuksal olarak bazı süreçlerin varsa eğer,  bunlar Satürn retrosunun bitmesiyle beraber sana daha hızlı sonuçlara kavuşturacak. Umarım güzel birikimlerinizin sonuçlarını bir an önce alabilirsiniz sevgili Boğalar. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Finansal konularda rahatlamalar başlıyor sevgili İkizler!

Finansal konularda rahatlamalar başlıyor sevgili İkizler!

Satürn'ün geri hareketiyle finansal konularda sıkıntılar yaşayan İkizler artık biraz daha rahatlayacak. Geçtiğimiz dönemde ödemeleriniz gecikmiş ve almanız gereken paralarda bazı gecikmeler yaşamıştınız. Bu ilerleme ile beraber finansal bir rahatlamaya gidiyorsunuz. Evlilik, nişanlanmak gibi kararlar alınabilir. Satürn gezegenin 1. ve 7. evinizden geçmesi size bu dönem ciddi kararlar alacağınızın göstergesidir.

Bazı ani birliktelikler yaşanabileceği gibi ani ayrılıklarda söz konusu olabilir. Çünkü bu dönemde artık çok net olmak isteyeceksiniz. Burcunuz her ne kadar dengesiz ruh halini temsil etse bile siz şu sıralar kafanızı karıştıracak hiçbir şey olsun istemeyeceksiniz. Bu yüzden ''ya hep, ya hiç'' sizin mottonuz olabilir. Kendinize şaşıracağınız kadar radikal bir süreçten geçiyor olacaksınız. Ama kararsız tavırlarınızın sizi terk etmesi ve bu yenileniş size çok iyi gelecek. Sadece radikal kararlar alırken yine de en yakınlarınıza danışmayı ve başka fikirleri önemsemeyi unutmayın. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Bir sorgulayış dönemine giriyorsunuz sevgili Yengeçler!

Bir sorgulayış dönemine giriyorsunuz sevgili Yengeçler!

İlişkiler ve finansal konularda bu aralar çok fazla bocalayan sevgili Yengeçler! Artık bazı hatalarınızı sorgulama yani kendinize dönüp bakma zamanı. Gereksiz insanlara çok fazla şans verdiniz. Artık güven sorunlarını aşmanız gerekecek. Sürekli şans veriyor olmanız sizi  güven duyan bir insan yapmayacak. Kaybettiğiniz güven artık geri gelmeyecek. Bu yüzden sürekli şans vermek ve geçmişe takılı kalmak yerine önünüze bakmanız gerekecek. Siz de bunun gayet farkındasınız harekete geçme zamanı geldi.

Biriyle birlikteyken bile yalnız hissedeceksiniz. Sadece hatıralara sadık kalmanız ile bazı şeyler ilerlemez bunu unutmayın. Bazen bitmesi gerekiyorsa bitmelidir. Kendini yalnız hissetmeye ve değersiz hissettirilmeye asla gelemeyen Yengeçler doğru adımlar atmaya özen gösterin. Gereksiz harcamalar ve lükse düşkünlüğünüzü biraz kenara atarsanız eğer finansal konularda rahatlamanız azımsanamayacak kadar güzel olacak. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Sağlığınıza dikkat ettiğiniz ve kendinizle ilgilendiğiniz bir döneme giriyorsunuz sevgili Aslanlar!

Sağlığınıza dikkat ettiğiniz ve kendinizle ilgilendiğiniz bir döneme giriyorsunuz sevgili Aslanlar!

Azimli ve uçlarda yaşayan Aslanları artık sağlıklarına düşkün olacakları bir dönem bekliyor. Spor ve diyet konusunda kendinize bakmanız gerekiyor. Satürn ilerlemesi sizin sağlığınızla ilgili gelişmelere sebep olabilir. Bu yüzden aksi bir problem çıkmadan siz kendi kendinize dikkat etmenizi tavsiye ederim. Geçtiğimiz gerilemede bazı plan ve projeleriniz olumsuz etkilenmişti. Artık bu kafanızdaki plan ve projeleri de tekrar gündeminize alabilirsiniz.

Kendinizi önemsemeniz gereken bir süreçtesiniz. İlerlemenin ilk gününden itibaren sizde şunu hissedeceksiniz... Sizi aşağı çeken kim varsa, kötü enerjisiyle sizi boğan her ne varsa hayatınızdan çıkartmak isteyeceksiniz. Bu karar, siz Aslanlar için kendinize yaptığınız en büyük iyiliklerden biri olacak. Merhamet duygunuzu sizi kullanan ya da çıkarı olan insanların karşısında biraz törpülemeyi bilmelisiniz. Bu şekilde bu dönemi çok daha kafanız rahat ve mutlu geçireceksiniz. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Daha kararlı ve ne istediğinizi bileceğiniz bir dönem sizi bekliyor sevgili Başaklar!

Daha kararlı ve ne istediğinizi bileceğiniz bir dönem sizi bekliyor sevgili Başaklar!

Son birkaç aydır duygusal anlamda kendini ifade etme konusunda oldukça bocalayan Başaklar, nihayet üzerinizdeki ağırlığı ve durgunluğu artık atacaksınız. Yeri geldiğinde 'hayır' demeyi pek beceremeyen siz biraz daha otoriter olacaksınız. Geçtiğimiz dönem aşk hayatınızda heyecanlı gelişmeler atlatmıştınız. Bu ilişki olaylarını biraz daha açığa kavuşturma zamanınız geldi. Daha kararlı ya da daha ne istediğini bilen biri olacaksınız. 

Bu her anlamda size etki edecek. Sadece ilişki konusunda değil. Bu şekilde net olmanızın avantajlarını yaşadıkça göreceksiniz. Bu geçtiğimiz dönemde birçok Başak oturduğu evini, işini ya da yaşadığı şehri değiştirmişti. Eğer siz bu değişikliğe dahil olmadıysanız, bu süreç sizin bu değişikliklere dahil olacağınız anlamına geliyor. Bunların dışında her şey yolunda gidecek. Şanslı ve mutlu olacağınız bir dönemden geçeceksiniz. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Hayatta ki amacınızı bulacağınız bir dönem sizi bekliyor sevgili Teraziler!

Hayatta ki amacınızı bulacağınız bir dönem sizi bekliyor sevgili Teraziler!

Geçtiğimiz dönemi iç güdüleriyle hareket eden Teraziler artık daha çok akılla, duygularını bir arada götürecekler. Sizin için heyecanlı bir zaman olacak çünkü kafanızın oldukça karışık olduğu bir süreçten daha farklı bir tarafa doğru yönlendirileceksiniz. İlginç bir şekilde ve hiç beklemediğiniz zamanda hayatınızın amacını bulacaksınız. Ne yapmak istediğinize karar vereceğiniz bir süreç sizi bekliyor.  

Ama bu gelişme sizin için o kadar etkili olacak ki adeta sırtınızdan tonlarca yük kalkmış gibi hissedeceksiniz. Bu gelişmeler neticesinde hayatınızı farklı bir rotaya sokmaya başlayacaksınız. Asla yapmam dediklerinizi yapabilir, olmazsa olmazlarınız değişebilir. Kendinizi ve etrafınızdaki insanları çok sevmeye devam edeceksiniz, fedakar tavırlarınızın karşılığını ilk başınız sıkıştığı dönemde, yanınızda olan insanlarla alacaksınız. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Her şeyin yoluna girmeye başlayacağı bir dönem sizi bekliyor sevgili Akrepler!

Her şeyin yoluna girmeye başlayacağı bir dönem sizi bekliyor sevgili Akrepler!

Geçtiğimiz dönemde tahammül etme eşiğiniz oldukça düşmüştü. Bundan dolayı ortaya çıkan yanlış anlaşılmalar, bazı kalp kırıklıkları ve dargınlıklar düzelecek. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Son zamanlarda yaşadığınız iletişim problemleri de böylece azalmış olacak. Hayatın her türlü heyecanını seven ve ayak uyduran akrepleri heyecanlı günler bekliyor olabilir. Aşk konusunda hiç ummadığınız kadar romantiklikler ve yeni güzel başlangıçlar sizi heyecanlandıracak.

Akreplerin olmazsa olmazları değişecek. Artık tek bir düzen ve katı kurallar bu ilerleme ile beraber ortadan kalkıyor. Sizi şaşırtacak başka bir konu da bu olacak. Çünkü kendinize şaşıracağınız kadar, kendinizdeki gelişmeyi göreceksiniz. Daha esnek olmayı öğreneceksiniz. Geçtiğimiz ay oldukça yoğun geçirmiştiniz. Artık kafa rahatlıkları ve istediğiniz işlerin yolunda gitmesi gayet mutlu olmanıza yetecek. Sınırların ötesine geçmenin keyfini çıkartın. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Parasal fırsatlar yakalayacağınız bir dönem sizi bekliyor sevgili Yaylar!

Parasal fırsatlar yakalayacağınız bir dönem sizi bekliyor sevgili Yaylar!

Satürn'ün geri hareketi geçtiğimiz dönem sizi finansal konularda epey zora sokmuş görünüyor. Zaten para harcamaya çok yatkın bir yapısı olan Yaylar, retro etkisiyle hiç para tutamamış bir hale gelmişsiniz. Artık finansal konularda rahatlamalar sizi bekliyor. Satürn'ün bu yarattığı zorlu etkiler geride kalacak. Parasal fırsatlar ve somut kazançlar elde edeceksiniz. Ama şu dönemde çok paylaşımcı yapınızı biraz daha törpülemeniz gerekecek. Cömert oluşunuz sizi yapmak istediğiniz planlardan alıkoymasın.

Sizi şaşırtacak başka fırsatlarda karşınıza çıkabilir. Önümüzdeki birkaç ay şanslı bir zaman olacak sizin için. Sadece bazı kriz yönetimlerini daha sakin bir şekilde yapmanız gerekebilir. Eğer stresli bir yapınız varsa biraz daha sakin kalmaya çalışmalısınız. Çünkü önümüzdeki dönem sizin için hareketli geçecek. Özellikle insan ilişkilerinde aktif bir rol oynayacaksınız. Sosyal ortamınızda, yakın arkadaşlarınızla veya ailenizle güzel ve keyifle vakit geçirebilirsiniz. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Yaşam kontrolünüzü elinize aldığınız bir dönem sizi bekliyor sevgili Oğlaklar!

Yaşam kontrolünüzü elinize aldığınız bir dönem sizi bekliyor sevgili Oğlaklar!

Satürn retrosu siz Oğlak burcunda yaşandığı için en çok siz etkilenmiştiniz bu retrodan. Yeni düzenlemeler, yeni kararlar sizin için kaçınılmazdı. Umarım Satürn'ün sınavından en az hasarla ve çok güzel gelişmelerle çıkıyorsunuzdur. Artık çözmeniz gereken problemler, yoğun koşturmaca dönemi azalarak bitecek. Daha dingin, daha ne yapmak istediğini bilen ve kararlı tavırlarınız olacak. Karmaşık dönemin ardından yorgun bir savaşçı olabilirsiniz.

Ama asla hayat ağırdan almaya gelmez bilirsiniz. Hele ki inatçı Oğlaklar siz her işin altından kalkabilirsiniz. Artık kendinize odaklanma zamanı geldi çattı bile. Hedeflerinize kariyerinize yaklaşmak için bütün olumlu etkiler sizinle olacak. Bu süreci değerlendirmenizi ve yön vermeniz gereken planlarınıza odaklanmak için güzel bir süreç olacak. Oldukça şanslı olacağınız bu süreci doğru kararlarla değerlendirdiğinizde, oldukça mutlu olacaksınız.  Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Derin bir nefes alacağınız dönem sizi bekliyor sevgili Kovalar!

Derin bir nefes alacağınız dönem sizi bekliyor sevgili Kovalar!

Satürn retrosu 12. evinizden geçmişti. Yani en uç noktalarda bulunan bu örtülü alanda sınandınız. Sizden gizlenmiş bazı durumları öğrenmiş  ya da bazı kötü sürprizlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Gerçeklerle ve kaçtığınız bazı şeylerle yüzleşme zamanıydı sizin için. Bu kendinizde gördüğünüz herhangi bir kusur ya da yakınınızda bulunan ve görmek istemediğiniz bazı durumlarda olabilir. Bu sürecin sizi biraz yormuş olması gayet olağan bu yüzden.

Artık derin bir nefes alma zamanı. Karşılaştığınız durumları sindirme süreci içerisine gireceksiniz. Hayatınıza bir şekil verme zamanı gelecek sizin için. Almanız gereken bazı kararlar var. Bu kararlara sadık kalınması gerekecek özellikle. Çünkü yön vermek istediğiniz hayatınız, sizi kendinize verdiğiniz sözler konusunda sınayabilir. Aldığınız kararlara ne kadar sadık kalırsanız o kadar başarılı olacaksınız.  Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

Daha bilinçli olacağınız bir dönem sizi bekliyor sevgili Balıklar!

Daha bilinçli olacağınız bir dönem sizi bekliyor sevgili Balıklar!

Öngörülmesi en zor burç olan sevgili Balıklar. Bu süreci birçok sınavla vermeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz demiştik. Sizin için olgunlaşma dönemiydi. Aslında insan her yaşadığından olgunlaşır ve belirli dersler çıkartır. İşte biraz sıkıntıyla karşılaşacağınız için en çok şu sıralar olgunluk kazanabilirsiniz diye düşünmüştük. Yaşadığınız o bazı insanların hiç bilmediğiniz taraflarını görmeniz ve hayal kırıklıklarınız sizi daha bilinçli bir hale getirdi.

Hedefleriniz için çok çabaladınız bu bariz bir gerçek ama hep sizin yolunuza aksilik çıktı. İsteklerinizi gerçekleştirebilmeniz için bazı şartlar sizi desteklemedi. Artık hatalarınızı da, yapmanız gerekenleri de gayet görebilir bir haldesiniz. Bu yüzden zihninizin bu açık halini değerlendirin ve kararlı adımlarla planlarınızı uygulamaya başlayın. Bir başka gezegenin retro hareketlerinde görüşmek üzere, kendinize iyi bakın :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
124
42
36
23
21
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

burcumu bulamıyorum adam eline almış kovayı seçemiyorum.benim burcum erkek g.tü ozaman

Bkt

hahahahahha günümü güzelleştiren şeylerde bugün :D

Gizem Yenikler

Satürn retrosu siz Oğlak burcunda yaşandığı için en çok siz etkilenmiştiniz bu retrodan. Yeni düzenlemeler, yeni kararlar sizin için kaçınılmazdı. Umarım Sat... Devamını Gör

Ender Deniz

koç burcu olduğum için çok mutluyum tşk