Görüş Bildir
Haberler
17 – 23 Temmuz Kişisel Haftalık Numeroskopunuz

etiket 17 – 23 Temmuz Kişisel Haftalık Numeroskopunuz

Dr.Astrolog Şenay Devi
17.07.2023 - 08:02 Son Güncelleme: 17.07.2023 - 14:38

İlahi olan ile parlak olanı karıştırmaktan uzak durun!

2023'ün 29. haftasına hoş geldiniz!

Bu haftanın rakamları, maneviyat ve pratikliğin bir kombinasyonu ile ilgili.

Bu hafta tam olarak odaklanılan Sayı 747, tam gücüne 22 Eylül'de ulaşıyor çünkü numerolojide bu tarihi 7/(2+2+=4)/7 (Evrensel Yıl Sayısı) olarak okuyabilirsiniz. (2023) yani 747.

İçeriğin Devamı Aşağıda

747'nin manevi önemini tam olarak anlamak için, sayıdaki bireysel rakamlara bakmamız gerekir.

747'nin manevi önemini tam olarak anlamak için, sayıdaki bireysel rakamlara bakmamız gerekir.

7 rakamı, ilahi bilgelik, içsel bilgi ve manevi alemle bağlantı ile ilişkilidir. İç gözlemi, sezgiyi ve daha yüksek gerçeklerin peşinde koşmayı temsil eder. 

Bu nedenle 7 sayısı bizi kendi içimize bakmaya ve kendini keşfetme ve ruhsal gelişim yolculuğuna çıkmaya davet ediyor.

4 rakamı istikrar, yapı ve topraklama hissi getirir. Fiziksel dünyayı, maddi alemi ve pratik deneyimlerimizi temsil eder. 

Dört elementi (toprak, hava, ateş ve su) bünyesinde barındırır ve manevi özlemlerimizi üzerine inşa edeceğimiz sağlam bir temel anlamına gelir. 

Böylece 4 rakamı, ruhsal ve fiziksel yaşamlarımız arasında denge bulmamızı teşvik ediyor ve her iki yönü de uyumlu bir şekilde bütünleştirebileceğimizi hatırlatıyor.

7 ve 4'ün enerjileri bir araya gelip 747'yi oluşturduğunda derin bir eşzamanlılık ortaya çıkar. Bu sayı, içsel bilgelik ve pratikliğin özünü harmanlayan güçlü bir ruhsal mesaj taşır. 

İnsan deneyimi yaşayan ruhani varlıklar olduğumuzu ve her iki alanda da denge için çabalamamız gerektiğini hatırlatır.

747 Numaralı Sayı, ruhsal büyümeye giden yolun her zaman kolay olmadığını güçlü bir şekilde hatırlatır. Bizi yaşam deneyimlerimiz üzerinde düşünmeye ve her durumda anlam aramaya sevk eder. 

Bu sayı, zorlukları büyüme ve dönüşüm fırsatları olarak benimsememiz için bizi teşvik ediyor. Bize engelleri aşmak ve her zamankinden daha güçlü bir şekilde ortaya çıkmak için gereken güce ve bilgeliğe sahip olduğumuzu hatırlatır.

747 Numaralı Sayı aynı zamanda tezahür ve bolluk enerjisini taşır. Kendimizi ruhsal amacımızla uyumlu hale getirdiğimizde ve içsel bilgeliğimize dokunduğumuzda, kendimizi evrenin sunduğu sınırsız olasılıklara açarız. 

Bu sayı bize, ruhsal yolumuza sadık kalarak ve en yüksek özlemlerimize odaklanarak bolluğu çekebileceğimizi ve tatmin edici bir yaşam yaratabileceğimizi hatırlatır.

747 Numaralı Sayı hükümdarı Baş Melek Zadekiel hayatınızda göründüğünde, dönüşümü, büyümeyi ve değişimi sembolize eder. Hedeflerimize ulaşmak için harekete geçmemizi ve risk almamızı teşvik ediyor.

Bu, aşk ilişkilerinizde risk almayı ve aşkı ararken savunmasız olmaya istekli olmayı içerir.

747 Numaralı Sayı aynı zamanda, hedeflerinizi ortaya koyarken iyimser ve pozitif kalmanız için kozmostan bir hatırlatmadır. Ne kadar sürerse sürsün sürece güvenmeye devam edin.

Kişisel haftalık numeroskopunuz

Kişisel Yıl Numaranıza dayalı olarak bu hafta için kişisel numeroloji tahmininizi almak için okumaya devam edin. Kişisel Yıl Numaranızı bilmiyorsanız, aşağıdaki talimatları kullanarak hesaplayabilirsiniz…

Kişisel yıl numaranızı hesaplayın

Haftalık tahmininizi okumak için kişisel yıl numaranızı bilmeniz gerekecek. Bu rakam sizin için 2023 boyunca aynı kalacak, bu yüzden sadece bir kez hesaplamanız ve ardından her hafta bu rakam tahminini okumanız yeterli!

Çalışmak gerçekten çok kolay:

2023'e doğduğunuz günü ve doğduğunuz ayı ekleyin yeter. 

İşte 2 hızlı örnek:

27 Ağustos'ta doğduysanız (bu hesaplamada doğum yılınız geçerli değildir), kişisel yıl numaranız 6'dır çünkü:

2 + 7 (gün) + 8 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 24

2+4 = 6

4 Kasım'da doğduysanız kişisel yılınız 4'tür çünkü:

4 (gün) + 1 +1 (ay) + 2 + 0 + 2 + 3 = 13

1 + 3 = 4

Kişisel yılınız 1 ise haftalık tahmin

Adım atmanın ve liderlik etmenin zamanı geldi. Güçlü bir 8. Kişisel Ayda, sizin için Kişisel 1. Hafta gölgelerden çıkmak için bundan daha iyi bir zaman nadiren olmuştur. Şimdi öne ve merkeze ihtiyacınız var, bu yüzden saklanmayı bırakın!

747 Numaralı Sayı size liderlik etmeniz gereken alanı gösterecek. Hâlâ öğrenecek çok şeyiniz olduğunu hissedebilirsiniz ve bu doğru ama birinin yol gösterici olması gerekiyor. Şu anda, o kişi sensin.

Kişisel yılınız 2 ise haftalık tahmin

Kişisel Yılınız – 2 – 4'ün yarısıdır, bu nedenle 747 Sayılı 'in sizde bu kadar güçlü bir şekilde yankılanması şaşırtıcı değildir. Daha da iyisi bu, numeroloji döngünüzde 2 Kişisel Hafta. Bu, kendinizi ileriye götürmek için bu hafta numerolojiyi nasıl kullanacağınızı sezgisel olarak anladığınız anlamına gelir.

Hedefiniz ne olursa olsun, kararlılık ve odaklanma düzeyleriniz inanılmaz ve içgüdüsel olarak ne yapacağınızı, ne söyleyeceğinizi ve tüm engelleri nasıl savuşturacağınızı biliyorsunuz. Şimdi kalbinizin sesini dinler ve daha yüksek amacınıza uyum sağlarsanız, kesinlikle durdurulamazsınız.

Kişisel yılınız 3 ise haftalık tahmin

Neşe, iyimserlik ve katıksız irade gücü bu hafta size başarıyı getiren şeyler. Ne kadar olumlu düşünürseniz, aşktan paraya ve saf bolluğa kadar etrafınızda o kadar harika şeyler ve ödüller toplayabilirsiniz.

Bu 3. Kişisel Yıldaki 3. Kişisel Haftanızın coşkusuna inanılması için görülmesi gerekir – kahkahalarınız bulaşıcıdır ve güzel tavrınız evrenden iyi şeyleri çekmenin yanı sıra başkalarına da ilham veriyor. Gülümsemeye devam edin, en iyisini beklemeye devam edin ve 'şanslı' olmadığınızı bilin kendi pozitifliğinizin meyvelerini topluyorsunuz.

Kişisel yılınız 4 ise haftalık tahmin

Tanrım, bu hafta gerçek bir kasırgasın! 4 Kişisel Yılda sizin için 4 Kişisel Hafta – yani 747 Numaralı Sayı gücüyle birleştiğinde, kesinlikle durdurulamazsınız! Odaklanmış, tamamen kararlı ve son derece sıkı çalışmaya istekli, bu hafta yaklaşımınızın gücü altında engellerin kolayca ortadan kalktığını keşfedeceksiniz.

İş hayatında veya işte, daha yüksek amacınızla mükemmel bir şekilde örtüşen bilinçli, ilkeli bir yaklaşım benimsiyorsunuz. Bu, tüm kutuları işaretleyen ve muhtemelen uzun süre hatırlayacağınız bir hafta.

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

Kişisel yılınız 5 ise haftalık tahmin

Çok yönlülüğünüz bu haftaki gizli süper gücünüz. Bu, 5 Kişisel Yıl içinde 5 Kişisel Haftadır, bu da başarıyı zorlamak için bu hafta gerektiği kadar uyum sağlayıp değişebileceğiniz anlamına gelir. Hedefleriniz ve hayalleriniz söz konusu olduğunda hayır cevabını kabul etmiyorsunuz ve daha önce hayatınızda çözülemez görünen sorunlara çözüm bulmanızı görmek büyük bir zevk.

Şaşırtıcı olmaktan ve içgüdüsel olarak hareket etmekten korkmayın. Yüksek benliğiniz sizi bazı öngörülemeyen yönlere sürüklüyor, ama işe yarıyor, bu yüzden devam edin!

Kişisel yılınız 6 ise haftalık tahmin

Son derece şefkatli bir 6. Kişisel Haftada – ve sizin için 6. Kişisel Yıl olmakla birlikte – çaresizce ihtiyacı olan birine barınak ve rahatlık sağlamaya yönlendiriliyorsunuz.

Bu, kelimenin tam anlamıyla, belki bir arkadaşınızın evinizde kanepede sörf yapmasına izin vererek olabilir, ancak aynı zamanda sağladığınız mecazi bir sığınak olma olasılığı da yüksektir. En önemli olduğu anda biri için bir güç kulesisin ve bu unutulmayacak. Hayata bencil olmayan bakış açınız için kendinizle gurur duyun.

Kişisel yılınız 7 ise haftalık tahmin

747 Numaralı Sayı ten en iyi şekilde yararlanmak için manevi bir yaklaşım benimsemeniz gerekecek. Bu, oldukça soyut, rüya gibi hisler taşıyan bu 7 Kişisel Yılda sizin için bir 7 Kişisel Hafta. Pek eylem odaklı bir hafta değil ve pratik eylemle büyük adımlar atmanız gerektiği fikriyle mücadele edebilirsiniz. Sorun değil bunun yerine, 747 Numaralı Sayı gücünü kişisel ve ruhsal gelişiminize uygulayabilirsiniz.

Gerçek dünya işi yerine 'iç işi' yapın. İç yaralarınızı iyileştirmeye, maneviyatınızı geliştirmeye ve özgüveninizi artırmaya odaklanın. Siz kendi projenizsiniz ve bu, herhangi bir materyalist kaygı kadar önemlidir.

Kişisel yılınız 8 ise haftalık tahmin

Bu, 8. Kişisel Yılda sizin için bir 8. Kişisel Hafta – yani tamamen refah içindesiniz. İşiniz ve mali yönünüz açıkken,   747'den ve onun gerçek, somut sonuçlar elde etme yeteneğinden büyük ölçüde yararlanmak için iyi bir konumdasınız.

Bir hedef seçin ve onu gerçekleştirene kadar hiçbir şeyden vazgeçmeyin. En büyük hayallerin bile bir yerden başlaması gerekir, bu nedenle bu haftanın enerjilerini tezahür ettirmek, yaratmak, inşa etmek ve nihai hedefinize birçok adım daha yaklaşmak için kullanın.

Kişisel yılınız 9 ise haftalık tahmin

Dehanız kendini gösteriyor! Bu 9 Kişisel Haftada, 9 Kişisel Yılda, kolektif bilince dokunabilir ve mutlak sihir yaratabilirsiniz. Özellikle sanattan ilham alıyorsunuz, bu nedenle bu alanda çalışıyorsanız başarıya hazır olun.

Çalışma alanınız veya ilgi alanlarınız ne olursa olsun,   747 sizi seçtiğiniz rüyaya tamamen adamaya teşvik ediyor çünkü şimdi onu çalıştırmak için gerekenlere sahipsiniz. En zor engeli bile yenebilecek fikirlerle yanıp tutuşuyorsunuz.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın