Görüş Bildir
Haberler
17 – 23 Haziran 2024 Haftasının Kristali Zenginliğin Taşı: Yeşim

17 – 23 Haziran 2024 Haftasının Kristali Zenginliğin Taşı: Yeşim

Dr.Astrolog Şenay Devi
16.06.2024 - 23:45 Son Güncelleme: 22.06.2024 - 21:59

Yeşim, maddi manevi duygusal zenginliğin ve kişisel korunmanın bir tılsımıdır ve doğanın insanlığa hediye ettiği en güçlü kristallerden biridir. Sevdiklerinizin ve fiziksel güvenliğinizin güçlü bir koruyucusudur.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yeşimin içindeki manyetit ekstra koruma sağlar.

Yeşimin içindeki manyetit ekstra koruma sağlar.

Bu taş size birden fazla kanalın korumasını getirecektir. Evinizin de iş yerinizde üzerinizde kullandığınızda yeşimden kolay kolay vazgeçemezsiniz. Korumak istediğiniz bir şeye sahip olduğunuzda yeşim gibi monoklinik sistemde oluşan bir kristal kullanın. Bu koruyucu kristaller, paralelkenarlardan oluşan bir iç yapıya sahiptir. Kristal kafeslerinin paralel yapısı, bu kristallere bizi hem fiziksel hem de ruhsal dünyada koruma gücünü verir.

Fiziksel dünyada sevdiklerinizi, eşyalarınızı ve fiziksel güvenliğinizi korumada mükemmel yardımcılardır. Evleri, evleri, mülkleri ve değerli eşyaları korumada çok faydalıdırlar. Ruhsal dünyada koruyucu kristallerin çeşitli özel kullanımları vardır. İlk önce inançlarınızı şüpheye karşı korumaya hizmet ederler. Herkes bir noktada en çok değer verdiği inançlardan bazılarından şüphe etmeye başlar. Yeşil Yeşim eski bir koruma ve şans tılsımıdır. Bu kabaşon sizi kötü talihe karşı koruyacak mükemmel bir 'şans taşı'dır.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın