Görüş Bildir
Haberler
16 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı

16 Kasım Vaka Tablosu Açıklandı! İşte Güncel Koronavirüs Vaka Sayısı

GNS
16.11.2021 - 23:00

Koronavirüs salgını gün geçtikçe hızla etkisini arttırmaya devam ediyor. Kasım ayının ilerleyen günlerinde havaların tamamen soğuması, insanların maskeleri düzgün kullanmayışı ve dikkat etmeyişiyle birleşince koronavirüs hastası sayısı çoğalıyor. Ülkelerin yaptıkları aşılama çalışmalarının hızla devam etmesi ve hükümetlerin aşıyı zorunlu kılması salgının önüne geçmek ve ilerlemeyi durdurmak adına yapılan en büyük çalışmalardan biri. Gündelik hayata geri dönülmesi ve insanların dikkatsiz hareketleri sonucu vaka sayıları artmaya devam ediyor. İşte 16 Kasım Salı vaka sayısı ve koronavirüs tablosu…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı her gün yaptığı düzenli vaka paylaşımlarında 16 Kasım koronavirüs tablosunu yayınladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca her gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vakalar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Güncel sayı incelendiğinde 356 bin 514 kişinin test yaptırdığı, 25 bin 101 yeni vaka tespit edildiği ve 227 kişinin hayatını kaybettiği, 27 bin 447 kişinin de iyileştiği görüldü.

16 Kasım Salı Vaka Sayısı

16 Kasım Salı Vaka Sayısı

Fahrettin Koca günlük tabloyu sosyal medyasında paylaşırken şu ifadeleri kullandı:

Kapalı mekânlarda artık daha fazla zaman geçireceğiz. Maske ve mesafe tedbirlerine uyum azaldığı için virüsün yayılma riski artacak. Yaşlıların gençlerle bir arada yaşadığı KALABALIK AİLELERİN fertleri dışarıda tedbirlere daha çok dikkat etmeli ve eksik aşılarını tamamlamalıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın