Görüş Bildir
Haberler
15 Mart Hangi Burç, Özellikleri Nedir? 15 Mart Tarihinde Doğan Ünlüler Kimlerdir?

15 Mart Hangi Burç, Özellikleri Nedir? 15 Mart Tarihinde Doğan Ünlüler Kimlerdir?

Ömer ÖNDER
25.02.2022 - 17:33

Astroloji ile yakından ilgilenen herkes doğduğu tarihe göre hangi burca sahip olduklarını hatta yeni tanıştıkları insanların bile burçlarını merak ederler. Kişinin doğduğu güne ve saate göre belirlenen burçlar insanların karakter özelliklerini etkileyen unsurların başında gelmektedir. Tanıştıkları insanların hangi karakter yapısına sahip olduğunu merak eden insanlar genellikle hangi burca sahip olduklarını sorarak başlarlar. Peki 15 Mart hangi burç oluyor? 15 Mart burcunun karakter özellikleri nelerdir? 15 Mart’ta doğan ünlüler kimlerdir? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astrolojiye göre insanlar doğdukları saate ve güne bağlı olarak 12 farklı burçlardan birisine sahip olurlar. Aylara göre farklılık gösteren 12 burcun beraberinde getirdiği karakter özellikleri insanlar arasında farklılıklara sebep oluyor. Peki 15 Mart ayında doğan insanlar hangi burç? 15 Mart burcu hangi karakter özelliklerine sahip?

15 Mart Hangi Burç? Karakter Özellikleri Nelerdir?

15 Mart Hangi Burç? Karakter Özellikleri Nelerdir?

15 Mart gününde doğmuş olanlar Balık burcudur. 20 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğmuş olan herkes Balık burcudur. Balık burcuna mensup olan kişiler su grubuna dahildir.

Balık burcu olan kişiler genel olarak sabırlı, eli açık ve çevresine duyarlı insanlardır. Balık burcu olan kişilerin her zaman büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Dürüst, sadık, vicdan sahibi ve de uysaldırlar. Her ortama kolay bir şekilde ayak uydurabilirler. Yüksek bir hayal gücüne sahiptirler. Genel olarak hayal dünyalarında yaşarlar. Hayata karşı bakış açıları gerçekçi olmaktan ziyade ciddidir. Hisleri ve sezgileri son derece güçlüdür. Medyumlar ve falcılar bu grubun temsilcileridir. Aşk hayatlarında romantik bir partner olurlar. Çok sevgi doludurlar ancak kalpleri kırıldığı zaman içine girdikleri psikolojik buhran döneminden zor çıkarlar.

İşte balık burcu olan bazı ünlüler...

Nebahat Çehre

Nebahat Çehre

Oyuncu, şarkıcı ve model 15 Mart 1944 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Mehtap Bayri

Mehtap Bayri

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 15 mart 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Bulut Aras

Bulut Aras

Ünlü oyuncu 15 Mart 1953 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın