Görüş Bildir
Haberler
15 Ekim Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

astroirem
14.10.2024 - 19:01

Bu fırsat kaçmaz! Peki 15 Ekim Salı gününde oğlak ve yükselen oğlak burcunu neler bekliyor? Günlük burç yorumlarına göre günün nasıl geçecek? Sizin için oğlak ve yükselen oğlak burçlarının bugünkü aşk, para, sağlık ve kariyer fırsatlarını yorumladık: Bakalım günlük burç yorumlarına göre 15 Ekim Salı günün nasıl geçecek?  

İşte, oğlak ve yükselen oğlak burcuna ait günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak Burçları

Sevgili Oğlak, bugün kariyerinde beklenmedik bir fırsatla karşılaşabilirsin. Uzun zamandır hayalini kurduğun gün gelip çatmak olabilir. Üstelik beklemeyi bıraktığın ve umudu kestiğin bir anda, ani bir terfi ya da teklif alabilirsin. Zira son dönemlerde üzerinde çalıştığın proje yatırımcıların bir hayli ilgisini çekecektir. 

Tam da bu noktada hayatını yeniden yapılandırma isteğiyle dolup taşabilirsin. Venüs ile Uranüs arasındaki karşıtlık, sana radikal değişiklikler yapma cesareti verecektir. Belki de bir terfiyi kabul etmek yerine yeni projen ile kendi işini kurabilirsin. Girişimci ruhu serbest bırak. Fakat bu kararı verirsen, cesur olmanın yanında risk de almalısın. Böylece kendini daha özgür hissedebilirsin.

Sınırlarını aşan ve değişimi kucaklayan Oğlak burçları aşk konusunda da şanslı. Odağındaki iş hayatı sana gerçek aşkı da sunabilir. Katılacağın bir eğitim, seminer ya da görüşmede kalbini çalacak kişi ruh eşin olabilir. Ona yaklaşmaktan korkma. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın