Görüş Bildir
Haberler
14 Ocak Burç Yorumları: Bugün Gökyüzünün Burçlarda Etkisi Ne? Günlük Aşk, Para, Sağlık...

14 Ocak Burç Yorumları: Bugün Gökyüzünün Burçlarda Etkisi Ne? Günlük Aşk, Para, Sağlık...

Günlük burç yorumları her gün okunanlar arasında yerini alıyor. 12 burcun farklı yorumları, günlük yaşama da etki ediyor. Yengeç burcunda sağlıkla ilgili güzel gelişmeler yaşanırken kova burcu sevdiği kişiye ikinci şansı vermek istiyor. Peki diğer burçlarda bugün neler olacak? Astrolog Özlem Recep tarafından kaleme alındı. Bugün burçları neler bekliyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte 14 Ocak Cuma günlük burç yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astroloji uzmanları günlük, haftalık ve aylık verileri burç severler ile paylaşıyor. Gökyüzünün etkisi bugün içgüdüler çalışsa bile yanıltabiliyor diyor. Peki 12 ayrı burçta neler oluyor?  İşte 14 Ocak koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları...

14 Ocak Burç Yorumları

14 Ocak Burç Yorumları

Koç: İş yerinizdeki bazı projelerinizin alt yapılarını oluşturmak için maddi anlamda harcamalar yapabilirsiniz. Özel hayatınızda değer verdiğiniz dostlarınızla paylaştığınız sırlara çok dikkat edin, bazı kişilerin gerçek yüzlerini keşfedeceksiniz.

Boğa: Kendinizi adeta yenilenmiş ve büyütmek istediğiniz hayallerinizi gerçekleştirmek için gökyüzünden destek alacaksınız. Aşk bekleyen Boğa burçları kadersel karşılaşmalara ve haberleşmelere oldukça açıksınız. Karşılaştığınız zorluklar her neyse biraz sabır. Zorlukların içinden yükselişe çıkacaksınız.

İkizler: Hayatınızın merkezi haline gelmek üzere olan iş konuları bugün itibariyle netlike kazanmaya başlamak üzere. Eski düşmandan dost olmaz dikkatli olmalısınız. Ummadığınız kişiler ile yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Kazalara oldukça açıksınız, dikkatinizi toplamalısınız.

Yengeç: Taşınma planları yapmak istiyor ancak net bir karar veremiyorsanız, bugün itibariyle belki de şartlar sizin taşınmanıza sebep oluşturabilir. Bugün aracınızla hız yapmamaya, seyahat yapıyorsanız sağlıkla ilgili önlemleri alarak seyahat etmelisiniz. Genel sağlık durumunuz iyi olacak.

Aslan: Parasal konularla ilgili yaşanacak gelişmelerin bugün zemini atılıyor. Çevrenizde dost gibi görünen pek çok düşmana rağmen arkanıza bakmadan ilerlemelisiniz. Pek çok strese rağmen, sevdiğiniz kişinin size değer veren yanı ile pek çok şeyden mutlu olmak elinizde

Başak: Planlanmış projelerinizin sıkıntı yaşaması muhtemel. Karşılaştığınız konular karşısında panik olmamalı ve ilerleyen günlerde yeni gelecek iş anlaşmalarına odaklanmalısınız. Eski beraberliklerinizden haber alabilir, vakti zamanında kalbinizi kıran kişiye karşı ki bu eşiniz de olabilir duvar örmüş olabilirsiniz. Belki de ikinci şans vaktidir, zaman herşeyi gösterecektir.

Terazi: İş değişikliği yapmak, mevcut iş yerinizde önemli bir tazminat almak için önemli bir gün. Gergin olan iç dünyanız beraberliğinize veya ailenizin içerisinde önemli sorunlara sebep oluyor olabilir. Sağlık sıkıntısı yaşayan Terazi burçları önümüzdeki günlerde sıkıntıları artabilir, şimdiden kontrollerini yaptırmalılar.

Akrep: Aşk hayatınızla ilgili yeni bir sürecin içerisine girmek üzeresiniz. Evlilik planları için acele etmek istemiyor olabilir veya maddi anlamdaki şartların oturmasını bekliyor olabilirsiniz. Geleceğe dair hayallerinizi birlikte inşa etmek için sevdiğiniz kişiye açık yürekli olmak pek çok şeyi değiştirecektir.

Yay: Önemli bir projenin zeminini hazırladığınız günlerden geçiyor olabilirsiniz. Tüm süreçlerin hukuki koşullara uygun olup olmadığını iyi araştırmalısınız. Maddi anlamda gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısınız.

Oğlak: Beraberliğinizde netlik kazanması gereken konuların altını çizebilir. Birlikte plan yapabilirsiniz. Ailenizin kökeninde yaşadığınız problemleri içsel anlamda sıkıntı yapsanız da beraberliğinize kenetlenmek ruhunuza iyi gelecek.

Kova: Yakın çevrenizdeki bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırmak isteyebilirsiniz. Kimilerinin gerçek yüzünü fark edeceksiniz. Beraberliğinizdeki önemli sorunları başkaları ile paylaşmak, enerjinizi bozmanıza sebep olabilir dikkat etmelisiniz. Sürpriz haberlere açık bir gün.

Balık: Kazalara oldukça açıksınız, dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz kişi, hayaller ve gerçekler arasında kalan pek çok konu bugün itibariyle netlik kazanmaya başlayacak. Evinizi taşımak istiyorsanız önümüzdeki günlerde daha şanslı etkiler sizinle birlikte olacak, acele etmeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın