Görüş Bildir
Haberler
12 Mart'ta Doğanların Burç Özellikleri Neler? 12 Mart Tarihinde Doğan Ünlüler Kimler, Hangi Burç?

12 Mart'ta Doğanların Burç Özellikleri Neler? 12 Mart Tarihinde Doğan Ünlüler Kimler, Hangi Burç?

Burçlar, insanların doğumu sırasında Güneş'in gökyüzünde hangi pozisyona sahip olduğunu gösteren bir sembolik ifadedir. 12 tane burç vardır. Burçlar tarihlere göre değişkenlik gösterir. Her ay gibi Mart ayında doğanların da burcu sıkça aranır. Astrolojiye göre 12 Mart tarihinde doğmuş olanlar özgür ruhlu ve doğuştan sanatçıdır. Peki 12 Mart tarihinde doğan ünlüler kim, hangi burcun özelliklerini taşıyorlar? Sizin için o ünlülerin doğum tarihleri ve burçlarını derledik. İşte 12 Mart'ta doğan ünlüler ve burçları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eğer siz de burçlar konusunda meraklıysanız doğru yerindesiniz. Kişilik analizlerinin vazgeçilmezi olan burçlar sayesinde karşınızdaki kişinin genel özelliklerini bilmeniz mümkün. Astrolojiye ilgisi olan herkes, kendi burç özelliklerinin yanı sıra sevdikleri ünlülerin burç özelliklerini de araştırıyor. 12 Mart doğumlu erkek ünlüler ve 12 Mart  doğumlu kadın ünlüler herkesin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Şimdi sizlerle 12 Mart tarihinde doğan ve balık burcu olan ünlüleri paylaşacağız.

Balık Burcu - 20 Şubat – 20 Mart

Balık Burcu - 20 Şubat – 20 Mart

Kimlerine göre aşırı duygusal, kimilerine göre çok şefkatli, kimilerine göre de çok yetenekli oluyorlar. Balıklar, zodyağın en duygusal insanlarını çıkarıyor, şüphesiz!

Su grubuna dahil olan Balık burçları 20 Şubat – 20 Mart arasında doğan kişilerdir. Duygusal yapıları, şefkatli tavırları ve geniş hayal güçleriyle kendilerini gösteren balıklar insani tavırlara oldukça önem verirler. Balık son derece merhametli ve yumuşak bir burçtur. Yardımseverlerdir.  Balıklar 'hassas' olarak anılırlar. Çok yetenekli olmalarına rağmen kendilerini övmezler. Sevdikleri her şey için kendilerini adarlar. Bu sebeple iyi bir eş adayı olarak görülebilirler. Güzel bir hayat için sürekli düşler kurarlar. Estetiğe ve güzelliğe oldukça önem verirler. Evleri, sofraları, bulundukları çevre göze hitap etmelidir. Sanata yatkın olabilirler.  Alttan alan tavırları yüzünden, anlayışlı ve evrensel bir bakış açısına sahiptirler.

İşte ünlü balık burcu gerçekleri ve ünlüleri...

Balık Burcu - 20 Şubat – 20 Mart

Balık Burcu - 20 Şubat – 20 Mart
  • Grup: Su, dişi, negatif, değişken

  • Yönetici Gezegen: Jüpiter, Neptün

  • Renk: Deniz Yeşili, mavi, yeşil

  • Uğurlu Taş: Ay taşı

  • Şanslı Sayı: 3

  • Şanslı Gün: Perşembe

  • Karşıt BurçBaşak

  • Şehirler: Londra, Panama

  • Metal: Platin

  • Çiçekler: İnci çiçeği, beyaz gül, zambak, Papatya

  • Ağaçlar: Kestane, meşe, dut, dişbudak

Balık Burcu Erkeği

Balık Burcu Erkeği

O, yalnız bir adamdır. Ne zaman, ne yapacağı hiç belli olmaz. Onu tanımakla şanslı mısınız, hiç bilinmez. Size elini uzatır ve kendi denizinde birlikte yüzmenizi teklif eder. Oysa, her şey size yabancıdır. Şaşkınlıkla ona eşlik etmeye çalışırsınız. Sizin sınırlarınızı bilmez. Hep kendi sularında yüzer. Yüzmeyi onun kadar bilmiyorsanız, alır başını çeker gider. Bir gün bittiğine siz de inanmayacaksınız. Kendi değer yargılarına göre yaşamaktan yanadır. Çevreye farklı gelen yapısıyla hep bir giz olarak anılacaktır. Kendini güven içinde hissetmesi için, sürekli korunmaya ihtiyacı vardır. Bu şartları ona sağlarsanız, ömür boyu size yaslanacak ve mutlu olacaktır. Kendisinden uzaklaştığınızı fark ederse, sessizce başka güvenler arayacaktır.

Balık Burcu Kadını

Balık Burcu Kadını

Sonsuz aşka ve romantizme inanır. Hayal güçleri çok kuvvetlidir. Hayal kırıklıkları yaşamlarından hiç eksik olmaz fakat yine de aşkı aramaktan vazgeçmezler. Aşamadıkları kalp ağrılarına rağmen, her yeni aşka umutla bakarlar. Duyguları sürekli karışıktır. Güven arayışı içinde oldukları için, bazen yanlış ilişkiler yaşamaları her şeyi yeni baştan başlatmalarına neden olur. Alışkanlıklarını kısa sürede terk ettikleri içinde, kalp acılarını çabuk unuturlar ve yeniden aşık olurlar. Evliliğe en yatkın ve arzulu burçtur. Çoluk çocuğa karışma konusunda acele ederler. Geçmişten kolayca kopmadıkları için, anıların yaşantılarında yeri çok fazladır ve kimsenin geçmişleri için, kötü bir söz söylemelerine izin vermezler. Dünyaya gözlerini açtıkları anda, geçmişlerine bağlı olarak yaşarlar Yaşamlarında anneleri çok önemlidir. Duygu ve sezgileri çok güçlüdür ve ideal eşlerini gördükleri anda, onların yaşantılarında önemli yeri olacaklarını hissederler. Aldatmaktan ve aldanmaktan nefret ederler ve bu konuda asla affedici değildirler. Güvenli ilişkileri severler. Aşkta mantıkla değil, duygularla hareket ederler. İçlerinde devamlı reddedilme korkusu ile yaşarlar. Çoğu kez duygularını açıklamaktan hoşlanmazlar. Güvendikleri kişilerden aldıkları destek çok önemlidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyazıt Öztürk - 12 Mart 1969

Beyazıt Öztürk - 12 Mart 1969

Bihter Özdemir - 12 Mart 1982

Bihter Özdemir - 12 Mart 1982

Ogün Şanlısoy - 12 Mart 1971

Ogün Şanlısoy -  12 Mart 1971

Uğur Çavuşoğlu - 12 Mart 1967

Uğur Çavuşoğlu - 12 Mart 1967

Diğer Tarihlerde Doğan Balık Burcu Bazı Ünlülerimiz

Diğer Tarihlerde Doğan Balık Burcu Bazı Ünlülerimiz

12 Mart gününde doğmuş olanlar Balık burcudur. 20 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında doğmuş olan herkes Balık burcudur.

İşte Balık burcu olan bazı ünlüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öykü Serter- 26 Şubat 1975

Öykü Serter- 26 Şubat 1975

Mesut Akusta- 22 Şubat 1964

Mesut Akusta- 22 Şubat 1964

Gülse Birsel - 11 Mart 1971

Gülse Birsel - 11 Mart 1971

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın