Görüş Bildir
Haberler
%100 Müzik İftiharla Sunar: Dünyaca Ünlü Heavy Metal Grubu Manowar 3 Haziran'da Küçük Çiftlik Park'ta

etiket %100 Müzik İftiharla Sunar: Dünyaca Ünlü Heavy Metal Grubu Manowar 3 Haziran'da Küçük Çiftlik Park'ta

yuzdeyuzmuzik
25.05.2023 - 13:02

Metal müzik sevenler bilir ki Manowar bu işin en önemli temsilcilerindendir. Metal tarihinin en büyük gruplarından Manowar tarihi bir konser için 3 Haziran'da İstanbul'a geliyor. Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşecek konserin önemi ise bugüne kadar gerçekleştirdikleri en büyük turnenin bir ayağı olması. 'Crushing The Enemies Of Metal Anniversary' turnesi kapsamında ülkemize gelecek olan Manowar on binlerce kişiye unutulmaz bir metal deneyimi yaşatacak!

Koşun koşun Manowar geliyor!

Koşun koşun Manowar geliyor!

1980'li yıllarda New York'ta kurulmuş olan heavy metal grubu Manowar hem müziği, hem sözleriyle öne çıkmayı başarmış kült bir metal grubu. Her konseri ayrı olay olan Manowar, 'Crushing The Enemies Of Metal Anniversary' turnesi kapsamında 3 Haziran'da İstanbul Küçükçiftlik Park'ta sevenlerine unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.

Sahne şovları özel olarak hazırlanıyor...

Sahne şovları özel olarak hazırlanıyor...

Tam sekiz ölümsüz albümden özenle seçilen şarkıları sevenleriyle buluşmak için hazırlayan Manowar'ın gerçekleştireceği tarihi konser, devasa bir sahne prodüksiyonu ve görsel şovla ölümsüz bir şölene dönüşecek! Aynı zamanda festivaller de dahil olmak üzere yakın tarihte Sonisphere, Iron Maiden, Metallica konserlerini saymazsak Manowar tek başına 2014 ve 2019’da en fazla bilet kesen metal grubu.

40 yılı aşkın süredir sevenleriyle buluşuyor.

40 yılı aşkın süredir sevenleriyle buluşuyor.

80'lerden bu yana heavy metal bayrağını en tepelerde taşıyan efsanevi grup yeniden Türkiye'ye gelmeleri için çağrıda bulunan Türk 'Manowarrior'ları cevapsız bırakamadı... 2023 yılının tek Türkiye konseri olacak olan etkinlik binlerce hayranı mest edecek!

Tam sekiz albümden oluşturulacak set-list özenle hazırlanıyor!

Tam sekiz albümden oluşturulacak set-list özenle hazırlanıyor!

Şarkıları, tutkuları ve hırslarıyla müzik dünyasında büyük değişimlere yol açan grup, üç yıl aradan sonra gerçekleşecek bu büyük kavuşmada Battle Hymns, Into Glory Ride, Triumph Of Steel, Kings Of Metal ve Warriors Of The World’ün de aralarında bulunduğu sekiz ölümsüz albümden seçilen bir set-list çalacak. Eric Adams'ın benzersiz çığlıklarını şimdiden duyuyoruz! Joey DeMaio’nun yürek hoplatan basları ve kimseye benzemeyen sahne performanslarını tabii ki kaçırmayacağız!

Joey de yeniden gelecekleri için çok heyecanlı olduklarını söyledi!

Joey de yeniden gelecekleri için çok heyecanlı olduklarını söyledi!

Daha önce ülkemizde konserler veren ve her seferinde unutulmaz anlar yaşatan Manowar’ın lokomotifi Joey DeMaio “Türkiye’ye bir kez daha geleceğimiz için çok heyecanlıyız. Türk Manowarrior'lar metal için yaşıyor. Tüm dünya biliyor ki Türkiye’deki konserlerimizde dev bir enerji patlaması yaşanıyor. Türkiye konserlerimizdeki enerji gerçekten nefes kesici.” diyerek bizi daha da heyecanlandırdı!

Biletlerde avantajlı dönem devam ediyor!

%100 Müzik %100 Metal

%100 Müzik %100 Metal

Etkinlik için özel olarak hazırlanan sahne gösterileri ve şovların arkasında tabii ki %100 Metal var! Yüzde Yüz Metal katkılarıyla gerçekleşecek olan bu muhteşem etkinlik için biz geri sayıma başladık ve heyecanlanmadan duramıyoruz bir an önce haziran olsun istiyoruz!