Görüş Bildir
Haberler
10 Soruyu Cevapla Sana Aşık Olmak İçin 5 Sebep Sayalım!

etiket 10 Soruyu Cevapla Sana Aşık Olmak İçin 5 Sebep Sayalım!

Sana neden mi aşık olmalılar?

 Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım!

1. İlk olarak, hangi tip insan seni daima etkiler?

2. Peki dış görünüşüne çok özen gösterir misin?

3. Sağlıklı yaşam için spor yapıyor musun?

4. Sevgilinle bu filmlerden hangisini izlemek istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Daha çok hangi tarzda müzikler dinlersin?

6. Aşk senin için neyi ifade eder?

7. Peki sence bir insanda olması gereken özellik senin için nedir?

8. Ve son olarak, insanlık ile ilgili söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karizmatik, Anlayışlı, Bonkör, Güzel seven, Başarılı!

Karizmatik, Anlayışlı, Bonkör, Güzel seven, Başarılı!

Sende bu özellikler varken hangi kız sana aşık olmasın ki? Hem karizmatik hem anlayışlı hem bonkör hem güzel seven hem de oldukça başarılı! Zaten dış görünüşüne çok dikkat eden birisisin. Dışarı çıkmadan önce aynanın karşısında saatlerce vakit geçirirsin. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Hem içsel güzelliğe hem de dışsal güzelliğe dikkat edersin. Bu seni olduğundan daha çekici biri yapabiliyor. He, bunun yanında bir de o bonkör oluşun yok mu? Bu sadece maddi anlamda değil her anlamda geçerli. Bir insanı mutlu etmeyi seviyorsun. Elinde ne varsa onun için veriyorsun. Bu seni oldukça tatlı bir insan yapıyor haliyle. Bu hareketinden de anlaşılıyor zaten bir insanı gerçekten güzel sevdiğin. Bu kim olursa olsun sevdiğinin insanlara sevgini çok güzel bir şekilde hissettiriyorsun. Bunlar senin için çok önemli şeyler çünkü. Bir insanı sevmek ona değer vermek çok özeldir. Sen o kişinin çok özel olduğunu hissettiriyorsun. Yani mükemmel bir sevgili adayısın diyebiliriz senin için. E, bunun yanında hayatta oldukça başarılısın. Yani çalışmayı bir şeyler elde etmeyi çok seviyorsun. Bu senin hayat felsefen haline dönüşmüş tabi. Böyle olunca da her alanda başarı kaçınılmaz oluyor. Böyle bir adama kim aşık olmaz ki?

Değer veren, Duygusal, Yardımsever, Merhametli, Sahiplenen!

Değer veren, Duygusal, Yardımsever, Merhametli, Sahiplenen!

Sen ne güzel bir adamsın öyle! Öyle duygusal bir insansın ki insan dilinden, kalbinden çok iyi anlıyorsun. E, hal böyle olunca da insanlara çok değer veriyorsun. Çünkü senin doğanda sevmek, değer vermek, insanlara yardım etmek var. Bu duygusal yapın seni gerçekten kadınların gözünden çok tatlı bir adam yapıyor. Çünkü kadınlar böyle adamlara gerçekten hayran kalıyor. Özellikle kadınların dilinden çok iyi anlıyorsun. Hayvanlara olan düşkünlüğünü de söylemesek olmaz. Çünkü dışarıda bir kedi veya köpek gördüğünde kendini tutamıyorsun. Gidip ona bütün sevgini gösteriyorsun. Çok seviyorsun kısacası. Bu merhametli oluşundan da kaynaklanıyor olabilir tabi. Bir insanı sevdiğin zaman nasıl sahiplendiğini sen de biliyorsun. Özellikle bir kız arkadaşın olduğu zaman onu o kadar benimseyip sahipleniyorsun ki o kırılmasın üzülmesin diye elinden geleni yapıyorsun. Onun saçının teline zarar gelsin istemiyorsun. E, böyle adama hangi kadın aşık olmasın?

Hoşgörülü, Bakımlı, Düşünceli, Eğlenceli, Sempatik!

Hoşgörülü, Bakımlı, Düşünceli, Eğlenceli, Sempatik!

Sen o kadar mükemmel bir adamsın ki sana aşık olmasınlar da ne yapsınlar? Sendeki hoşgörü, anlayış, bakım, eğlence kimde var söyler misin? İnsanlara olan hoşgörün o kadar güzel ki insanlar senin bu huyuna bayılıyorlar. Özellikle etrafındaki kızlara karşı olan tavrın gerçekten seni çok sevilen biri haline dönüştürüyor. E, bir de o kadar bakımlısın ki resmen ateş ediyorsun. Dış görünüşüne çok özen gösteriyorsun ama bu sadece bu özelliğe dikkat ettiğini göstermiyor tabi ki. Normalde böyle insanlar çok sıkıcı görünebilir ama sen öyle değilsin. Oldukça eğlenceli bir yapın var. Hem kendini hem de insanları mutlu etmeye bayılıyorsun. Bir ortamda en dikkat çeken kişi sensin. Ama dış görünüşün ile değil tamamen sempatikliğin ile tüm dikkati üzerine topluyorsun. O espri yapışların insanları mutlu edişin gerçekten seni vazgeçilmez bir insan yapıyor. Bu kadar düşünceli olma şekerim nazar değdirirler. İnsanları mutlu edip eğlendirmeyi çok seviyorsun anlıyoruz ama fazlası zarar zarar. Etrafta kem gözlüler var. Ama sunlara aldırış etmeden içinde geldiği gibi davranıyorsun. Gerçekten harikasın! E hangi kız sana aşık olmasın ki?

Güzel, Bakımlı, Düşünceli, Başarılı, Sevmesini bilen!

Güzel, Bakımlı, Düşünceli, Başarılı, Sevmesini bilen!

Sen o kadar güzel bir kadınsın ki sana aşık olmayacak bir erkek düşünemiyoruz! Hem güzel hem bakımlı hem düşünceli hem başarılı hemde sevmesini o kadar güzel biliyorsun kidiyecek söz bulamıyoruz sana. Sen herkesin arayıp da bulamadığı o kadınsın resmen! Ama öyle kendini her yerde göstermeyi sevmiyorsun. Doğalsın ve böyle olmayı çok seviyorsun. Bakımlı bir kadınsın. Ve bu seni daha çekici yapıyor açıkçası. Bunun yanında insanlara olan saygın ve sevgin de paha biçilemez cinsten. Çünkü o kadar kibar bir kadınsın ki insanlar seni bazen hayranlıkla izliyor. Bir de o kadar güzel bir kalbe sahipsin ki sevmesini o kadar iyi biliyorsun ki... Yani diyecek söz bulamıyoruz açıkçası sana. İnsanla sevdiğini o kadar güzel hissettiriyorsun ki sana aşık olmamak mümkün mü hiç? E bunun yanında güçlü bir kadınsın. Yani başarıyı seven, ayakları üzerinde daima duran sürekli çabalayan bir kadınsın. Tabi bu halin seni daha çekici bir kadın haline dönüştürüyor. Çünkü bir erkeğin isteyip de sahip olduğu bütün özellikler sende mevcut. E sana kim aşık olması tatlım?

Sempatik, Değer veren, Güzel dilli, Merhametli, Yardımsever!

Sempatik, Değer veren, Güzel dilli, Merhametli, Yardımsever!

O kadar şeker o tatlı bir kadınsın ki insanlar seni saatlerce izleyebilir. İnsanlarla konuşurken sürekli jest ve mimiklerini kullanman, her zaman doğal olman ve içindeki iyiliği dışarı yansıtman gerçekten harika! Nasıl başarıyorsun bunu? Bu kadar sempatik olmak zorunda mısın acaba? İnsanlara çok değer veriyorsun.  Zaman zaman bu durum seni çok üzse de sen böyle bir insansın. Genelde sevdiğin insanlara  çok değer verirsin. Onları mutlu edersin. Tatlı dilinle tüm insanların kalbini çalarsın adeta. Merhamet sahibi bir kadınsın. Her kadında veya her insanda biraz olsun merhamet vardır. Ama seninki çok daha farklı. Sen seviyorsun böyle olmayı. Çünkü böyle çok daha mutlu bir insan oluyorsun. Senin bu merhametli oluşun insanlara  sürekli yardım edişin seni çok iyi hissettiriyor. E hal böyle oluca da insanlar tarafından çok sevilen bir  kişi haline dönüşüyorsun. Özellikle erkekler senin hakkında çok iyi şeyler konuşuyor. Yakın erkek arkadaşların resmen sana içten içten hayranlar. Ama sen bu durumun hiç ama hiç farkında değilsin. Nasıl  olasın ki olduğun gibisin çünkü İnsanları kendin gibi sanıyorsun. E hal böyle olunca senin gibi bir kadına kim aşık olmasın ki?

Küçük şeylerle mutlu olan, Güler yüzlü, Modadan anlayan, Çekici, Zor!

Küçük şeylerle mutlu olan, Güler yüzlü, Modadan anlayan, Çekici, Zor!

Bu hayatta senin kadar mutlu bir insan var mı acaba? İnsanları adeta gülüşünle cezbediyorsun. Br gülüş ve bir bakışla tüm insanları kalbinden vuruyorsun. Etrafa enerjini öyle bir saçıyorsun ki insanlar senin enerjinle adeta mutlu oluyorlar. Aslında bunun altında yatan tek bir sebep var. O da küçük şeylerle mutlu olmayı biliyorsun. Gözün hiçbir zaman yükseklerde olmuyor. Hep elindekilerle yetinmesini biliyorsun. Böylece hayatın keyfini çıkartmayı başarıyorsun. Güler yüzlü oluşunun, mutlu oluşunun sebebini buna borçlu olsan gerek. Modayı çok yakından takip ediyorsun. Kıyafetlere olan ilgini herkes biliyor. Her zaman kendine yakışanı giyiyorsun. Ve bu her zaman insanlar tarafından oldukça dikkat çekiyor. Ee  sen bu işi biliyorsun tatlım. Hem tarzın hem de gülüşün ile gerçekten çok çekici görünüyorsun. Dışarıdan sana yaklaşmaya korkuyor genelde erkekler. O tip kızlardansın. Çünkü senin gibi kadınlar genelde özgür ruhlu olur. Ve böyle tip kadınlar genelde erkeklerin gözünü korkutur. Bundan dolayı da zor bir kadın gibisin. E isteyen zoru da başarmasını bilir değil mi?  Bu özelliklerle sana kim aşık olmasın söyler misin?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1783
924
449
223
95
78
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barış

onedio da olmasa güzel laflar duyamıyacagız seviliyorsun onedio eyw

Aytac Melikova

Güzel, Bakımlı, Düşünceli, Başarılı, Sevmesini bilen!

Çiçekçi Kedi

Küçük şeylerle mutlu olan, Güler yüzlü, Modadan anlayan, Çekici, Zor!