Görüş Bildir
Haberler
10 Soruda Telepati Gücünü Keşfet!

etiket 10 Soruda Telepati Gücünü Keşfet!

koleksiyoner
09.09.2019 - 18:00

Telepati; duygu, düşünce ve hislerin ruhsal yolla iletilmesidir. Bir nevi ruhsal iletişim mekanizmasıdır. Konuşmak, düşüncelerin aktarılmasının sadece bir yoludur. Sonradan edinilen bilgi ve teknikler önemlidir fakat telepati yapmak için doğuştan gelen yatkınlığınızın gücünü öğrenmeye hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Birinin başından geçen kötü olayları dinlerken sanki o olayı yaşamış gibi hissediyor musun?

4. Negatif düşünceler ne sıklıkla aklına geliyor? 0'dan 5'e kadar puan ver.

5. Konsantrasyonun gücüne 0'dan 5'e kadar puan ver.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İkna kabiliyetinin iyi olduğuna inanıyor musun?

7. Lider ruhlu olduğunu düşünüyor musun?

8. İçine doğan fakat ne olduğunu yorumlayamadığın hisler oluyor mu?

9. Dejavu yani bu anı daha öncede yaşamıştım dediğin zamanlar oluyor mu?

10. ''Bu alakasız durumlar neden hep beni buluyor?'' cümlesini çok sık kullanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin %100 Telepatiye yatkın bir zihnin var!

Senin %100 Telepatiye yatkın bir zihnin var!

Sen telepati yapmaya çok fazla yatkınsın. Eğer böyle bir psişik gücün olduğunun farkında değilsen bile istemsizce bunu kullanıyor olabilirsin. Eğer bu gücünü bilinçli olarak kullanırsan ortaya daha gizemli olaylar çıkabilir. Bir ortama girdiğinde kendini hemen belli edersin çünkü telepati yeteneği yüksek olan insanların etrafında oluşturduğu enerji çok yüksektir. Bazen sevdiklerinin başına bir şey geleceğini hissedersin. İçimde kötü bir his var dediğin zamanlar mutlaka nedeni çıkar. Sebepsiz yere çok güldüğün ya da üzüldüğün anlar olabilir. Bunlar hep içinde bulunduğun ortamdan hissettiklerindir.

Genelde hislerinde yanılmazsın. Bir insana için ısınmadıysa eğer mutlaka bunun arkasında bir sebebi vardır. Bundan dolayı yaşadığın evin, çalıştığın mekanın enerjisi sana geri dönüş yapar. Nazar denilen bu kötü ışınlardan çok fazla etkileniyor olabilirsin. Ortamların seni bu kadar etkilemesi can sıkıcı bir hal alabilir. Ama sen bu gücü kontrol etmeyi öğrendiğinde hepsiyle başa çıkabilirsin. Düzenli yoga ve meditasyon yapmak sana çok iyi gelecektir. Zihninin bütün kaygılardan arınmasına yardımcı olur.

Senin %75 Telepatiye yatkın bir zihnin var!

Senin %75 Telepatiye yatkın bir zihnin var!

Sen telepati yapmaya yatkınsın. Zihin gücünü kullanarak insanlar üzerinde etkiler bırakabilirsin. Sen bu psişik gücünün farkında değilsen bile bunu bir yerlerde kullandığına emin olabilirsin. Girdiğin ortamlarda dikkat çeken birisi olmanın sebebi de budur. İnsanlardan aldığın enerji senin için çok önemlidir. Seni kötü etkileyen kişilerle beraber olmak istemezsin. Çünkü bunları hissedersin. Bu yüzden savunma mekanizman daha gelişmiştir. Hislerinle hareket edersin ve duygusal bir tarafın vardır. Ama bazen seni bu hisler yanıltabilir. Duygusal ve düşünsel olarak denge kurmalı ve ona göre kararlar alman gerek.

Yaşadığın yer senin için büyük önem taşır. Kendi rahat edeceğin bir konfor ve mutlu olacağın dekorasyonlar olmasına  senin çok önemlidir. Hayvanlarla aran iyidir. Hayvanlar sana yaklaşırken çekinmezler. Genelde arkadaşların ya da ailen sana yüksek bir enerjin olduğunu ve insanı rahatlatan bir tarafın olduğunu söylerler. Bu psişik gücünü geliştirerek çok daha kontrollü bir enerji yakalayabilirsin. Sana yoga ve meditasyon yapıp zihnini daha az kaygılı bir hale getirmeyi ve düşüncelerini kontrol edilebilir tutmayı öneriyoruz.

Senin %50 Telepatiye yatkın bir zihnin var!

Senin %50 Telepatiye yatkın bir zihnin var!

Telepati yeteneğin yarı yarıya çıktı. Ama bunun en baştaki sebebi kaygılarınla biraz daha fazla mücadele etmen gerek. Kafanda ki negatif düşünceleri uzaklaştırdıkça telepati yapabilmeye daha müsait bir zihnin olacak. Telepati konsantrasyon işi dedik. Eğer dolu bir zihnin olursa bir şeylere odaklanmakta güçlük çekersin. Bu durum da sana dikkat dağınıklığı olarak geri dönüş yapabilir. Hislerinin kuvvetli olduğunu söyleyebiliriz fakat hislerin seni bazen yanıltabilir. Çünkü sen duygularını fazla ön plana atarak hissedebiliyorsun. Zihninle değil kalbinle yapıyorsun bazen bu işi. 

Çok merhametli bir insan var içinde. Bundan dolayı duyguların baskın çıkabiliyor. İnsanların dikkatini çekip, nazar denilen kötü ışınları üzerine çekebilmeye çok yatkın bir yapın var. Meditasyon yaparak zihnini boşaltmayı ve kaygılardan uzak kalmayı öneriyoruz. Bu şekilde sende var olan bu telepatik gücü tam olarak kullanabileceksin.

Senin %25 Telepatiye yatkın bir zihnin var!

Senin %25 Telepatiye yatkın bir zihnin var!

Senin telepatik gücünü kullanmana engel olan bazı etkenler var. Bunlar kaygılı bir zihin ve çevrendeki bazı insanlar olabilir. Kaygıyı zihninden uzaklaştırmadığın sürece bu psişik gücünü tam olarak kullanamazsın. Senin enerjini düşüren insanlardan uzak kalmaya çalış. Sen insanları tanıyorsun. Onlar hakkında ki ilk izlenimlerin ve hislerinde yanıldığını söyleyemeyiz. Buna göre kendi ortamını şekillendirmelisin. Sen sadece sana samimi olan insanlarla telepati yapabiliyorsun. Onlarla aranda kuvvetli bir bağ var ama genel olarak girdiğin ortamlarda da dikkat çekecek kadar bir güce sahipken bunu kullanmalısın. 

Bu gücü kullanmak sana iş hayatında da çok fazla getirisi olacak. Liderlik ruhuna sahip olma yeteneğin varken bunu ortaya çıkarmalısın. Uzun bir yapılacaklar listesi görüyorum sende. Bu korkulardan uzaklaşarak artık hedeflerine doğru gitmelsin. Yoga ve meditasyon yapmak sana çok iyi gelecektir. Böylece düşüncelerini daha iyi kontrol edebileceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1700
507
250
88
80
72
55
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın