Görüş Bildir
Haberler
10 Soruda Hayattaki En Büyük Dileğini Tahmin Edebilecek miyiz?

etiket 10 Soruda Hayattaki En Büyük Dileğini Tahmin Edebilecek miyiz?

A. Ece
06.07.2020 - 13:00 Son Güncelleme: 16.07.2020 - 18:26

Cevapların seni anlatıyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim...

2. Peki kaç yaşındasın?

3. Hangisi?

4. Hangisi değilsin?

5. Hangisini sevmiyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini tanımlamanı istesek hangisini söylemezsin?

7. Hangi müzik aletini saatlerce dinleyebilirsin?

8. Hangi renk sana uzak geliyor?

9. Sana huzur veren senaryoyu seç!

10. Kötü huylarının sana söylenmesine tepkin ne olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen huzura erişmek istiyorsun!

Senin hayatın sana karmaşık ve çok stresli geliyor. Her şeyin neden bu kadar gergin ve zor olması gerek anlamlandıramıyorsun. Oysa tek istediğin herkesin bir kez dünyaya geldiğimizi fark edip bunu huzura katkı sağlamak için kullanması. İstiyorsun ki bu fındık kabuğunu doldurmayacak dertler hayatında yer etmesin, için huzur dolsun, bu huzuru başkalarında da görebil... Maalesef dünya hassas kalpler için üzücü bir yer, ama pes etme. Çünkü gün gelip kendi içinde huzura ulaştığında, geri kalan taşlar da yerine oturacak.

Senin en büyük hedefin refah sahibi olmak!

Senin istiyorsun ki parmağını şıklatmanla dünyalar önüne serilsin, her istediğin olsun. Artık bir şeyler için tüm eforunu sarf edip karşılığında yeteri kadar şey alamamaktan bunalmışsın biraz. Bu yüzden işler kolaylaşsın, isteklerin çabucak gerçekleşsin ve hayalindeki hayata ulaşabil istiyorsun. Bunun da refahtan geçtiğini düşünüyorsun. Bir yere kadar haklısın da! Ama şunu bil ki, refah hayatımızdaki tüm eksikleri kapatamaz. Önce kendimizi iyileştirmeliyiz!

Sen sevgi sahibi olmak istiyorsun!

Senin en büyük hedefin sevgi. İnsanların gerçek yüzünü görmüş, kimseyi gerçek anlamda tanıyamayacağımızı anlamışsın. Bu durum belki kendini uzaklaştırmana, belki de çevrendeki gerçek sevgilere bile sırt çevirmene neden olmuş. Şu an tek istediğin gerçekliğine gözün kapalı inanabileceğin, güven veren sevgiyle kuşatmak etrafını. Hem de her alanda! Bu durum seni değiştirmiş. Eskisinden daha hassas ve düşüncelisin. Fedakarlık yapmaya hazırsın. Aslında hepimizin, her canın eşit olduğunu görebiliyorsun. Dünyamız senin gibi insanlara alışık değil, bu yüzden üzülüyorsun ama gerçek şu ki, dünyayı iyi yapan nadir şeylerden birisin belki de.

Senin en büyük hedefin kabul görmek!

Sen kabullenilmek, bir yerlere ait olmak istiyorsun. Belki bir süredir, belki hayatın boyunca bir yere ait olduğunu hissetmemişsin. Bu da seni hep seni kabullenecek insanlar, hobiler, alanlar aramaya itmiş. Bu yüzden hala 'Nerede kabul görürüm?' diye düşünüyorsun. Fakat gerçek şu ki, kimse ama kimse tam olarak bir yerlere, birilerine ait hissetmiyor. Hayat filmlerde gördüğümüz mükemmel duygulardan ibaret değil. Hepimiz bir şeyleri olduğu gibi kabul ediyor, bunun normal olduğunu anlıyoruz. Çünkü aslında hepimizin ihtiyacı olan tek şey kendimizi kabullenmek. Kendimizi kabullendiğimizde geri kalan her şey de yerine oturuyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1082
369
171
94
74
74
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

Bir kez daha anlamış oldum, "Bu dünya hassas kalpliler için bir cehennemdir."

melike doğan

ben huzurlu olmak istiyorum:(

Pelinsu

Bir tek dileğim var mutlu ol yeteeeer