Görüş Bildir
Haberler
1 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

1 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
01.03.2017 - 13:28

Gündemimizde Güneş ve Neptün kavuşması var!

Bakalım yıldızlar günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor! 

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Ay bugün de senin burcunda Sevgili Koç. Bu durum sana güç vermeye devam ediyor diyebiliriz. Yükselen enerjini yalnızca günlük işlerine harcayarak kendini ihmal etme. Aslında bugün tam da yalnız kalıp kendini dinleme zamanı.

Boğa

Güneş ve Neptün'ün Balık burcundaki buluşmasının sosyal hayatına olan tuhaf etkisiyle, birdenbire değişenler şeyler olabilir. Aslında bugün yalnız kalmak için güzel bir gün. Her konuda farkındalığını artırabilirsin.

İkizler

Bugün sosyal kelebek yanın ağır basıyor ve insanlarla iletişim kurmaktan keyif alacaksın Sevgili İkizler. Günün yoğun geçebilir. Güneş ve Neptün'ün Balık burcundaki buluşması seni işin ve kariyerinle ilgili bir durumda içgüdülerine güvenmen için cesaretlendirecek.

Yengeç

Sevgili Yengeç dopdolu geçecek bir güne hazır olmalı ve elinden geleni yapmalısın. Finansal konular gündemini meşgul edebilir. Gün içinde hayatın gerçekleriyle uğraşsan da bu akşam gerçeklikten biraz olsun uzaklaşmak için ideal. Ne de olsa Güneş ve Neptün Balık burcunda buluşuyor.

Aslan

Koç burcundaki Ay yeni fikirler konusunda seni cesaretlendiriyor Sevgili Aslan. Gün içinde maddi konular hakkında soru işaretleri oluşabilir. Yönetici gezegenin olan Güneş hayallerin gezegeni Neptün ile buluşarak yanılsamalarından kurtulmana yardımcı olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Bugün hem sen meşgulsün hem de kafan meşgul Sevgili Başak. Günlük hayatın işleri sana ağır gelmese de duygu ve düşüncelerindeki karmaşalar nedeniyle yorulduğunu hissedebilirsin. Güneş ve Neptün'ün Balık burcundaki buluşması bu konuda sana biraz olsun yardımcı olacak. Ailenle olan iletişimin bugün her zamankinden daha güçlü olabilir.

Terazi

Koç burcundaki Ay bugün ilişkiler üzerine kafa yormana sebep oluyor Sevgili Terazi. Kafanda bir türlü çözüme kavuşmayan meseleler ve ilişkilerindeki karmaşalar hakkında düşünebilir, beklentilerin hakkında net bir karar vermek isteyebilirsin. Balık burcunda buluşan Güneş ve Neptün spiritüel konulara ilgi duymana yol açıyor.

Akrep

Gün boyu meşgul olabilirsin ancak bu durum seni pek de endişelendirmesin Sevgili Akrep. Balık burcunda buluşan Neptün ve Güneş yaratıcılığına yaratıcılık katacak. Özellikle ikili ilişkilerinde romantik ve özverili yönün ortaya çıkacak.

Yay

Senin için duygusal bir gün Sevgili Yay. Olaylara gerçekçi yaklaştığından emin olmayı denemelisin. Bir yandan da Ay'ın Koç burcunda oluşu sana pozitif enerji veriyor. Aile ile ilgili konularda sezgilerine güvenebilirsin.

Oğlak

Senin için günün kelimesi 'meşguliyet' Sevgili Oğlak. Yine de ikili ilişkiler, insanlarla arandaki sınırlar ve kendini güvende hissetme ihtiyacın hakkında kafa yoracak vaktin var. Güneş ve Neptün'ün Balık burcundaki buluşması sayesinde vardığın sonuçlara ve farkındalığına sen bile inanamayabilirsin. Beklemediğin önemli bir konuşma gerçekleşebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Senin için günün teması konuşmak, sohbet ve hatta belki de dedikodu. Dışa vurmak istediğin şeyler varsa dikkatli ol Sevgili Kova çünkü yanlış anlaşılman kuvvetle muhtemel. Fikir ayrılıkları yaşandığında sakin kaldığından emin olmalısın. Maddi konulardaki sezgilerine güvenebilirsin.

Balık

Normalde ilgilenmediğin konular bugün aklını meşgul edecek Sevgili Balık. İş yerindeki şartların değişebilir ya da sorumlulukların artabilir. Güneş ve Neptün'ün senin burcunda buluşmasından mükemmel bir enerji alabilirsin. Bu enerjiyi kendi önceliklerine göre kullanacaksın; belki ailen, belki farkındalığın, belki de ikili ilişkilerin. Karar senin!

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
38
25
9
6
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minotaur

Meseleler hakkında düşünebilirsin diyor. ee ?