Görüş Bildir
Haberler
02.20 Saat Anlamı Nedir? Geleceğe Dair Planlarınıza Pek de Güvenmeyin!

02.20 Saat Anlamı Nedir? Geleceğe Dair Planlarınıza Pek de Güvenmeyin!

02.20 saatinin tam bir uyarıcı mesaj olduğunu biliyor musunuz? 02.20 en sık karşılaşılan ters saatlerden birisidir ve kişilere gelecekleriyle ilgili birkaç ipucu verir. Eğer 02.20 saatine denk geldiyseniz size ayrıca bir de güzel haberimiz var! Bu saat size sadece uyarıcı mesajlar değil aynı zamanda sürpriz haberler de getiriyor! Peki gecenin bir yarısı 2.20 saatini görmenin anlamı nedir? Aşkta, kariyerde, parada ne gibi gelişmeler sizi bekliyor? 

Gelin birlikte 02.20 saatinin anlamlarına bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

02.20 saatinin anlamı nedir?

02.20 saatinin anlamı nedir?

02.20 saati duygu dolu anlar yaşayacağınız anlamına gelir. İlişkinizde bu aralar yolunda gitmeyen bazı durumlar yaşıyor olabilirsiniz. 02.20 saati ise bu durumun geçici olduğunu söyler. Yakın zamanda duygusal iyileşmeler yaşayacağınızı, hatta mutluluktan havalara uçacağınızı müjdeler!

  • İlişkinizde yakın zaman tutku ve aşk tekrar canlanacak, sizi sarıp sarmalayacak.

02.20 Aşk Anlamı

2.20 saati, eğer ilişkiniz yoksa çok yakında yepyeni bir ilişkinin kalbinizi ısıtacağı anlamına gelir. İlişkisi olan kişilerin ise ilişkilerindeki problemlerinin çözüleceği ve güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Zaman, bizim düşündüğümüz gibi sadece ileriye doğru akıp giden bir 'vakit' değildir.

Zaman, bizim düşündüğümüz gibi sadece ileriye doğru akıp giden bir 'vakit' değildir.

Zamanın akıp gittiğini düşündüğümüzde aslında onun üzerinde hiç kontrolümüz yokmuş gibi hissederiz. Halbuki zamanı kontrol etmek bizim elimizde. Etrafınıza bir bakarsanız, evrenin size saatler yoluyla bir mesaj göndermeye çalıştığını göreceksiniz. İşte 02.20 saatine denk gelmek tam da bu mesajı iletir size! Peki 02.20 saatinin anlamı nedir?

02.20 saatinin anlamı; kalbini yeniliklere aç, hayatının kontrolünü eline al, tutkuyla çalış demektir! Bak o zaman neler bekliyor seni bu hayatta...

Kurumuş topraklarınızda artık hasat zamanı geldi!

Kurumuş topraklarınızda artık hasat zamanı geldi!

Uzun bir süredir maddi konular yüzünden sıkıntı içerisindesiniz. 2.20 saati artık size kuraklığın bittiğini müjdeliyor! 

Yıllardır peşinden koştuğunuz, çabaladığınız iş fırsatları yakın zamanda sizin olacak. Artık ektiğiniz tohumlar büyüdü ve hasat zamanı geldi! Bu dönemden sonra yeni bir iş teklifi veya promosyon alabilirsiniz, maaşınız artabilir, bereketlenebilir. Ayrıca beklemediğiniz bir yerden sizi çok sevindirecek kıymetli bir hediye alabilirsiniz.

2.20 Saati Anlamı Nedir 2023?

2.20 Saati Anlamı Nedir 2023?

İleride sizi duygusal anların beklediğinden bahsetmiştik. 02.20 saatinin söylediğine göre, siz oldukça güçlü bir kişiliğe sahipsiniz. Bu duygusal anlar sizi yıldırmayacak, hatta 'öldürmeyen şey güçlendirir' mantığıyla çok daha kendinizden emin bir şekilde hayatınıza devam edeceksiniz. 

Siz, kendine inanan, etrafındakileri sevgi ve başarısıyla kendine hayran bırakan, yaşama sevgisi yüksek bir insansınız. Kötü olaylar yaşasanız bile, gerçekçi ve planlı bir şekilde hareket ederek atlatamayacağınız şey yok!

Karmaya inanıyor musunuz? İnansanız da inanmasınız da adalet yakında yerini bulacak!

Karmaya inanıyor musunuz? İnansanız da inanmasınız da adalet yakında yerini bulacak!

02.20 saati aynı zamanda ilahi adaletin bir simgesidir. Bu aralar alacağınız kararlarda dikkatli olmakta fayda var. Kararlarınız birçok kişiyi etkileyecek ve uzun vadede size olumlu/olumsuz dönüşleri olacak.

Ayrıca size ve yakın ailenize yapılan bir haksızlık varsa bu da yakın zamanda ortaya çıkacak. Karmaya ister inanın, ister inanmayın, olumlu sonuçları sizin yüzünüzü güldürecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki 02.20 saati numerolojide ne anlama gelir?

Peki 02.20 saati numerolojide ne anlama gelir?

02.20 saatinin numerolojik anlamı 22 sayısı üzerinden incelenebilir. 22 sayısı numerolojide aşağıdaki özellikleri simgeler:

  • başarı

  • şans

  • bereket 

Bu özelliklere ulaşabilmek için ise yapmanız gereken birkaç temel şey var. Bunlar:

  • Ne olursa olsun adaletin bir gün yerini bulacağına inanmak.

  • Kendinize güvenmek fakat diğer insanları da küçümsememek.

  • Karar alırken tüm sonuçları değerlendirip en doğru kararı almaya çalışmak.

  • İyi yönlerinizi geliştirmeye odaklanmak ve hem ilişkinizi hem de kariyerinizi  eşit derecede önemsemek.

02.20 Saatinin Tarot Kartı ve Anlamı Nedir?

02.20 Saatinin Tarot Kartı ve Anlamı Nedir?

Ters saatlerin anlamını daha iyi kavramak için tarot kartlarını inceleyebiliriz. 02.20 saatinin tarot kartı da 'tılsım ası' kartıdır. Tılsım ası kartı, hayatınıza verimlilik ve bereket tohumlarının dikildiği anlamına gelir. Bu tohumun yakın zamanda filizlenmesi ve hayatınıza güzellik katması muhtemeldir. Yakın zamanda maddi konularda iyileşmeler yaşayabilirsiniz.

Tılsım kartı aynı zamanda değerli bir hediye alabileceğinize veya sürpriz bir haberle müjdelenebileceğinize işaret eder. Fakat dikkat etmek gerekir ki tılsım ası bazı kötü enerjiler de taşır. Bu kart ayrıca kaçırılan fırsatlar veya kötü şans anlamına gelebilir.

Satürn'ün taşıdığı değişim enerjisinden haberiniz var mı?

Satürn'ün taşıdığı değişim enerjisinden haberiniz var mı?

Ters saatleri derinlemesine incelemek için gezegenlerin enerjilerinden yararlanabiliriz. Evrende her şey birbiriyle bağlantılıdır. Dolayısıyla bir gezegenin taşıdığı enerji, saatlerin taşıdığı enerjiyle de bağlantılı olabilir. Satürn genellikle karma ile bilinen bir gezegendir. Satürn, zamanla kazanılan olgunluğa, tecrübeye ve bilgeliğe işaret eder. Bu da bireyin kariyeri konusunda önemli gelişmelere işaret ediyor olabilir!

Yukarıda 02.20 saatinin anlamını incelerken geçmişte yaşadığınız olumlu veya olumsuz olayların sizi bulacağından bahsetmiştik. Satürn de bunu doğrular niteliktedir. 

Astroloji haritasında Satürn, geçmiş olaylara, bireyin önemli rol oynadığı anlara işaret eder. Satürn ayrıca bireyin otorite konumuna geleceğine, sözün dinleneceğine ve sorumluluklarının artacağına işaret eder.

Satürn, mitolojide Altınçağ tanrısı olarak tanınır. O, diğer tanrıların aksine yeryüzünde yaşar ve insanları buradan yönetir. Tabii sadece insanları değil, ayrıca zamanın da yöneticisidir. Disiplin ve ahlak kurallarını tanımlayan Satürn tanrısı, insanların geleceklerine dair güzel planlar yapar.

Eğer geleceğe dair planlarınız bozulursa, bilin ki işte bu yüzden! :) Şaka bir yana, bu saatten sonra gelecek planlarınızda ufak değişiklikler yaşanabilir. İş yerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde güvendiğiniz bazı konularda aksaklıklar meydana gelebilir.

Satürn'ün yönettiği burç ise oğlaktır!

Satürn'ün yönettiği burç ise oğlaktır!

Oğlak burcu, Zodyak'ın onuncu evinde bulunur. Yönetici gezegeni ise Satürn'dür. 02.20 saatine denk gelen kimseler de bu enerjilerden nasibini almışlardır diyebiliriz.

02.20 saatine denk gelen Oğlak burçlarının kariyerlerinde, politik yaşamlarında ve niteliklerinde bazı değişiklikler yaşanabilir. Bu kişiler uğraşları ve meslekleriyle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirler. 

Siz daha önce bu saate denk geldiniz mi? Karmaya inanıyor musunuz? Yorumlarda buluşalım!

İlginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?