onedio
Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yapacağı Görüşmeye Gelen Güldüren Yorumlar
28 Mayıs'ta gerçekleşen seçimin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ilk kez bir araya gelecek. Herkesin merakla beklediği bu görüşmenin detayları ve İmamoğlu'nun görüşme sonunda yapacağı açıklama sosyal medyada heyecanla bekleniyor. Bazı kullanıcılar da görüşmeyle ilgili yaptıkları yorumlarla herkesi güldürdü.
Reklam
Reklam
Küçükken Dert Ettikleri Şeyleri Paylaşarak "Herkes Aynı Çocukluğu mu Yaşamış?" Dedirten Kişiler
Çocukken dert edilen şeyler eğer çok büyük kişisel veya ailevi sorunlarınız yoksa genelde birbirine benzer. Eğer aynı jenerasyondansanız muhtemelen benzer şeylere karşı benzer duyguları beslemişsinizdir. O dönem beğenilen sanatçılar, dinlenilen müzik genelde birbirine yakındır. Bunun üzerine o dönem dert edindiğimiz şeyler vardır. Twitter'da da bu olayın konusu açıldı ve ilginç yanıtlar geldi.
Seçim Sonrası Art Arda Gelen Zamlara Sevinenler Sosyal Medyayı İkiye Böldü
Pek çok ekonomistin kanaatine göre Türk lirası fazla değerliydi ve seçim nedeniyle döviz dolaylı olarak da zamlar bir şekilde tutulmaya çalışılıyordu. Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın galibiyetiyle sonuçlanan sürecin ardından yaşananlar, doların, altının hızla artması; seçim öncesi yapılması planlanan zamların hortlaması aslında ekonomistlerin bir kısmının haklı olduğunu gösteriyor. İşin bir de seçim sürecine büyük umutlarla girip hayal kırıklığıyla ayrılan muhalif seçmen kısmı var ki haklı olduğunu kanıtlamak biraz da sitem ederek zamlar hakkında çok da kaygılanmıyor. Muhalif olup buna karşı olanlar da var. Tabii bu durum sosyal medyayı ikiye böldü.
Reklam
Mauro Icardi'nin Ümit Özat'a Çağrısı Sosyal Medyayı Kırdı Geçirdi!
Galatasaray'a geldiği zaman akıllarda soru işaretleri bırakan bir transferdi Mauro Icardi. Özel yaşamındaki çalkantılar kafaları karıştırıyordu fakat o sarı-kırmızılı takımı sırtlayarak şampiyon yaptı. Ona inanmayanlardan biri de Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'tı. Mauro Icardi paylaştığı hikayesinde Ümit Özat'a sözünü tutmasını beklediğini söyledi.
Tuzu Kuru Kırkpınar Güreşçilerini Kündeye Getirdi: Zeytinyağına Gelen Zam Sosyal Medyanın Gündeminde!
Piyasaların beklediği fırsat, seçimlerin bitmesiyle geldi. Belirsizlik olarak adlandırılan seçim süreci 'zamların zamanlamasına' ilişkin olunca, seçimlerin sonuçlarıyla birlikte zamlar da netleşmeye başladı. Etiketler o kadar net ki gözlerimizden ışıltı yok olmuyor. Timeline'da an geçmesin ki yeni bir zam görmeyelim. Son zammımızın adını da zeytinyağı koyduk.
Reklam
Reklam
Bir Galatasaray Taraftarının İnternetten Alacağı Verimi İki Katına Çıkaracak Birbirinden Güzel Paylaşımlar
Galatasaray'ın 23. şampiyonluğu taraftarların yüzünü güldürürken sosyal medyada da birbirinden güzel paylaşımlar yapıldı. Kiminizin dolmuşta, kiminizin yemek molasında, kiminizin zamanın geçmesini beklerken elinizde telefonla Galatasaraylı paylaşımlara baktığınızı biliyoruz. Galatasaray'ın şampiyonluk gecesinde sosyal medyada paylaşılanlarla karşınızdayız!
Reklam